Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα οδηγησης αυτοκινητου στα 16!!!!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2:akpe ειναι περιτο να σου πω ποσο στον [bEEP] μου σε γραφω....

Η ωριμότητα που λέγαμε στα παραπάνω post ε; ;)

Η λογική σου δηλαδή βασίζεται στο «σιγά μην κάνω 8 γαμημένα χιλιόμετρα με ποδήλατο οπότε ας παρανομήσω». Μάλιστα. Θα παρέθετα παρόμοιες υποθέσεις που μας έφεραν στην θέση που είμαστε σαν λαος και σαν χώρα, αλλά λόγω της ηλικία σου σίγουρα δεν θα καταλάβεις καμία.

Θες απάντηση σε αυτό; Από τη στιγμή που έχεις την δυνατότητα με το νόμο, ναι θα πάρεις ποδήλατο ή 50ράκι. Ή θα πας με τα πόδια. Σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι λάθος, ό,τι επιχείρημα ή δικαιολογία προβάλλεις.

Λύσεις υπάρχουν ασχέτως με το αν είσαι 12, 14 ή 16. Αν εσένα αυτές δεν σε βολεύουν είναι δικό σου το πρόβλημα και κανενός άλλου. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Υ.Γ. δεν μου απάντησες στην πιο κρίσημη ερώτηση. Πάμε πάλι: Εσύ, η μητέρα σου, ο πατέρας του φίλου σου, έχετε καμιά ιδέα του πόσο μπορείτε να μπλέξετε αν εμπλακείτε σε ατύχημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειπα εγω οτι γουσταρω να παρανομο αλλα καπιες φορες ναι θα το ρισκαρω και εγω και οι γονεις μου,φιλου μου βασικα ποιοις σε ρωτισε κιολας λες να μην ξερω τη κυνδινο διατερχω απλο ρισκο ελπιζω να μην εχει δυσαρεστα αποτελεσματα, κοιτα για ποδηλατο ουτε καν αλλα για το 50ρακι προσπαθω αλλα το townmate δεν παει μια,τελος παντων τι να πω σιγουρα εχεις δικιο...θα το θημαμε την επομενη φορα που θα βαζω κοντρα με το αμαξη του πατερα μου  :P

Δεν θα βγαλεις ακρη ακπε...Εδω ελεγε οτι τον περνουσε το 12χρονο και στραβωνε και προσπαθεις να του μιλησεις για ωριμοτητα?

Το εχουμε εξαντλησει το θεμα αυτο σε αλλα θρεντς μεχρι αηδιας...ολοι θελουν να οδηγησουν μικροι....και υπαρχουν 1000 δικαιολογιες για να γινει αυτο και να δικαιολογηθει η παρανομια...

Εντωμεταξυ διακρινω 2 μελη με μηδεν ποστς και να κανουν τον ιδιο βαθμο ορθογραφικων λαθων....Παιζει να ειναι ειτε το ιδιο ατομο ειτε οι 2 στο μηχανακι που πανε στο χωραφι :)

ΥΓ : να σκοτωθω ..ή να παω στο χωραφι γρηγορα...χμμμ τι δυσκολο διλλημα...εεεε να ρισκαρω να σκοτωθω προφανως!!!

• Like 2

και υποτιθεται οτι η νεα γενια ειναι που θα παει την ελλαδα μπροστα ε; με αυτα τα μυαλα ε; οκ...μεταναστευω αυριο το πρωι, δεν εχει ελπιδα αυτος ο τοπος, παει και τελειωσε!!!!!

ThReSh wtf are you fucking idiot man? νταξει δικιο εχεις αλλα πιο ακυρος παιθενεις και κανε λιγο μικροτερα γραματα γιατι θα τυφλοθουμε

Καλύτερα κάνε εσύ,γιατί μας έχεις τυφλώσει ήδη...

• Like 1

θα το θημαμε την επομενη φορα που θα βαζω κοντρα με το αμαξη του πατερα μου  :P

Τρολάρεις έτσι;

τι περιμενεις απο την νεα γενια τοσο που τα σκατοσαν οι προηγουμενες καταρχην εχεις περασει εξω απο γυμνασιο ολοι ειναι κατω απο 1:40 (υψος) μπηχτη εσυ πανε με τα ποδια στο χωραφι αν δεν το ζεισεις δεν μπορεις να κρινεις οκ? :X  δοκιμασετο για μια βδομαδα οταν θα βλεπεις τους φιλους σου να αραζουν στην παραλια εσυ να πηγενεις στο χωραφη και γα.....μενη μερα  του καλοκαιργιου οκ? αντε τωρα και σου το λεω αλη μια φορα θα προτιμουσα να πηγενω ακομη και αναποδα περπατωντας με τα χεργια πηγενοντας παραλια η ακομα και σερνοντας ξαπλομενος παρα να πηγενω με οποιοδηποτε αμαξη,μηχανακη για να δουλεξω στο χωραφι,και πιστεξε με δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος που στο λεει ψαξτο λιγο ακομη  :X

τι περιμενεις απο την νεα γενια τοσο που τα σκατοσαν οι προηγουμενες καταρχην εχεις περασει εξω απο γυμνασιο ολοι ειναι κατω απο 1:40 (υψος) μπηχτη εσυ πανε με τα ποδια στο χωραφι αν δεν το ζεισεις δεν μπορεις να κρινεις οκ? :X  δοκιμασετο για μια βδομαδα οταν θα βλεπεις τους φιλους σου να αραζουν στην παραλια εσυ να πηγενεις στο χωραφη και γα.....μενη μερα  του καλοκαιργιου οκ? αντε τωρα και σου το λεω αλη μια φορα θα προτιμουσα να πηγενω ακομη και αναποδα περπατωντας με τα χεργια πηγενοντας παραλια η ακομα και σερνοντας ξαπλομενος παρα να πηγενω με οποιοδηποτε αμαξη,μηχανακη για να δουλεξω στο χωραφι,και πιστεξε με δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος που στο λεει ψαξτο λιγο ακομη  :X

Θες απάντηση σε αυτό; Από τη στιγμή που έχεις την δυνατότητα με το νόμο, ναι θα πάρεις ποδήλατο ή 50ράκι. Ή θα πας με τα πόδια. Σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι λάθος, ό,τι επιχείρημα ή δικαιολογία προβάλλεις.

Λύσεις υπάρχουν ασχέτως με το αν είσαι 12, 14 ή 16. Αν εσένα αυτές δεν σε βολεύουν είναι δικό σου το πρόβλημα και κανενός άλλου. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Από τη μια δουλειά στα χωράφια, από την άλλη τερματίζεις το αμάξι του πατέρα σου στις κόντρες, μαγκιά, κλανιά και δίπλωμα much;  B)

meh, δεν ανακαλύψαμε το edit χτές Νικολάκη.

Τους άλλους που θα πάρεις παραμάζωμα πάνω στην γκαύλα σου να τελικιάσεις το αμάξι του μπαμπά ίσως;

Α ναι, sorry, ξέχασα, είσαι υπεύθυνος και ώριμος εσυ.  B)

α μια ερωτηση αν παρασυρω κανεναν που δεν εχει και αυτος διπλομα και τον παρασυρο επειδη παραβιασε ας πουμε στοπ τι γινετε?

Βασικα πως ξεφιγαμε τελοιος θα ηθελα να ξερω αν πεζει τιποτα να γινω μονιμος με επιβλεξη μετα απο εξετασεις αν υπαρχει ενδεχομενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...