PanoC7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Γεια σας, εγω ειμαι υπερ του διπλοματος στα 16..!! λοιπων μην ξεχνατε οτι ο 16αρης θα περασει απο καποια σχολη οδηγων για να βγαλει διπλωμα οπου εκει θα κριθει αν ειναι ''ορημος'' και καταληλος για να πιασει τιμονι στα χερια του παντα υπο επιτιριση και ΠΑΝΤΑ με ΖΩΝΗ. Επισεις τι σας κανει να πιστευετε οτι ο 18αρης δεν θα κανει Μ@κιες στο τιμονι οπου βρισκετε χωρις επιτιριση και εμπειρια?? αφου οπως λετε και εσεις ζουμε στην ελλαδα.! και δεν καταλαβενω γιατι ''καταδικαζετε'' τους 16αρηδες καποιοι ειναι αποδεδιγμενα αρκετα ποιο οριμοι απο τους 18αρηδες αυτοι οι καποιοι λοιπων θα εξεταστουν απο τις σχολες οδηγων και θα παιρνουν κανονικα το διπλομα στα 16 υπο επιτιριση ετσι ωστε να αποκτουν σιγα σιγα μια εμπειρια.. επισεις βρισκω ακρεο να παιρνουν διπλωμα για μιχανακι και οχι για καποιο μικρου κιβισμου αυτοκινιτο.. αφου η ασφαλεια για το μιχανακι ειναι 0 ενω με το αμαξι κατι παραπανω θα γινει με την βοηθεια της ζωνης παντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για το μηχανάκι των 50cc δέν χρειάζεται κάν δίπλωμα. Όσο για το: .. αφου η ασφαλεια για το μιχανακι ειναι 0 ενω με το αμαξι κατι παραπανω θα γινει με την βοηθεια της ζωνης παντα! Αυτά πες τα στην γιαγιά με το καροτσάκι της λαϊκής... A και ο ορθογραφικός έλεγχος του ff είναι τσάμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για το μηχανάκι των 50cc δέν χρειάζεται κάν δίπλωμα.Όσο για το: Αυτά πες τα στην γιαγιά με το καροτσάκι της λαϊκής... A και ο ορθογραφικός έλεγχος του ff είναι τσάμπα... Εννοείται ότι χρειάζεται δίπλωμα το 50άρι. Από την τροχαία το βγάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Παμε,γουστ@ρω. Παραταμε ολοι μαθηματα και προσπαθουμε να παραστησουμε τον schumacher. Vrrrr.. Επισης θελω και αδεια οπλου. Aφηστε με να σκοτωνω ελευθερα...και μετα να ριχνω το φταιξιμο στην μαμα η οποια καθεται στο διπλανο καθισμα. Anyway,θα μ'αρεσε να οδηγω κλπ απο τωρα.. ..αλλα αστο αφησω καλυτερα στους πιο εμπειρους για την ωρα...ΔΕΝ μου χρειαζεται διπλωμα,ουτε και αμαξι γαμωτο...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν; Ο 16χρονος εχει αλλα πραγματα με τα οποια πρεπει να ασχοληθει...και σιγουρα τελευταιο στην λιστα ειναι η οδηγηση. Συν οτι δεν εχω τις αντιδρασεις και την απαραιτητη γνωση για πολλα και διαφορα πραγματα την ωρα της οδηγησης...οπως θα ειχε ενας 19χρονος-20χρονος,ακομα και με συνοδο. Αυτα απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Γεια σας, εγω ειμαι υπερ του διπλοματος στα 16..!! λοιπων μην ξεχνατε οτι ο 16αρης θα περασει απο καποια σχολη οδηγων για να βγαλει διπλωμα οπου εκει θα κριθει αν ειναι ''ορημος'' και καταληλος για να πιασει τιμονι στα χερια του παντα υπο επιτιριση και ΠΑΝΤΑ με ΖΩΝΗ. Επισεις τι σας κανει να πιστευετε οτι ο 18αρης δεν θα κανει Μ@κιες στο τιμονι οπου βρισκετε χωρις επιτιριση και εμπειρια?? αφου οπως λετε και εσεις ζουμε στην ελλαδα.! και δεν καταλαβενω γιατι ''καταδικαζετε'' τους 16αρηδες καποιοι ειναι αποδεδιγμενα αρκετα ποιο οριμοι απο τους 18αρηδες αυτοι οι καποιοι λοιπων θα εξεταστουν απο τις σχολες οδηγων και θα παιρνουν κανονικα το διπλομα στα 16 υπο επιτιριση ετσι ωστε να αποκτουν σιγα σιγα μια εμπειρια.. επισεις βρισκω ακρεο να παιρνουν διπλωμα για μιχανακι και οχι για καποιο μικρου κιβισμου αυτοκινιτο.. αφου η ασφαλεια για το μιχανακι ειναι 0 ενω με το αμαξι κατι παραπανω θα γινει με την βοηθεια της ζωνης παντα! Let me see: Ξέρω και εγώ 15ρηδες που είναι πιο ώριμοι από 30ρηδες. Μήπως να τους δώσουμε και λεωφορείο; Η σχολή θα κρίνει την ωριμότητά του πως ακριβώς; Στα της ηλικίας σχετικά με τις μαλακίες που κάνει ο 18ρης κ.λπ, θα ψάξω να βρώ μια έρευνα που απέδειξε (όχι στην Ελλάδα δυστυχώς) πως όσο πιο αργά βγάλεις το δίπλωμα τόσο πιο συντηρητικά οδηγείς. Το γιατί θα το εξηγήσω παρακάτω. Τώρα για τα μηχανάκια δεν το θεωρώ και -τόσο- ακραίο αφού ο νόμος σε περιορίζει κατά πολύ στα κυβικά που μπορείς να καβαλάς. Ο "ώριμος" 16ρης λοιπόν, πιστεύω πως θα μπορεί να περιμένει δυο χρονάκια για να βγάλει το δίπλωμα. Αλλιώς τι σκατά ώριμος είναι; Όσον αφορά τα αντανακλαστικά κ.λπ. που αναφέρει ο UpToDate_ δεν είναι πάντα χειρότερα αλλά όσο να'ναι παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Μεγαλύτερο ρόλο για εμένα παίζει η ενηλικίωση. Στα 16 (κατα γενικό κανόνα) είσαι σε ένα σχολείο, με γονείς που φροντίζουν για τα πάντα και γενικώς εκτός από το λούκι των εξετάσεων είσαι αραχτός. Οπότε και χωρίς να το καταλαβαίνεις το μυαλό σου παίρνει πιο εύκολα αέρα. Χώρια του οτι το αμάξι στα 16, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, απλά δεν το χρειάζεσαι. Με την ενηλικίωση υπάρχει η ανάγκη για μεταφορικό μέσο αφού τρώς στη μάπα σχολή, δουλειά, περισσότερες ευθύνες γενικότερα, οπότε όσο να'ναι ωριμάζεις κατιτίς ακόμα και να μην το θέλεις. Πόσω μάλλον αν τυχόν πληρώνεις εσύ ο ίδιος για το μεταφορικό σου και την συντήρησή του, οπότε και δεν πιστεύω πως θα κάνεις και πολλές καγκουριές. ΑΝ υπήρχε σωστή κυκλοφοριακή αγωγή (από το δημοτικό), ΑΝ είχαμε σωστούς δρόμους, ΑΝ είχαμε σωστό σύστημα εξετάσεων και αν υπήρχαν ΠΟΛΛΟΙ περιορισμοί στο τι αμάξι μπορεί να οδηγήσει ο 16χρονος σαν μαθητευόμενος (κυβικά, μέγεθος, τελική) και με ποιόν συνοδηγό, τότε θα το συζητούσα. Μέχρι τότε, ακόμα και τα 18 μου φαίνονται νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 βάλε μέσα και το AN δεν είμασταν Έλληνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 βάλε μέσα και το AN δεν είμασταν Έλληνες... Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα. Παντως να μην λεμε μονο για εμας. Και οι Ιταλοι κανιβαλοι ειναι στην οδηγηση. Ακριβως σαν εμας. Μαλλον το κλιμα θα φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Οοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχιιιιιιιιι στα 16!!!!@#$%^&&@!@!!!!! :shock::shock: Μωρέ δεν το κάνουν το όριο στα 20 ή 22?? Μια χαρα, μη πω κ καλυτερα θα ναι.. Όσο για το σύστημα της βαθμονόμησης των σχολών, παντα θα υπαρχει το λάδωμα σε αυτα που ναι στα μεγαλα αστικα κεντρα.. οποτε.. p.s. Α ρε Thresh μες το μυαλο μου ησουν με το Carmageddon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanoC7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Let me see: Ξέρω και εγώ 15ρηδες που είναι πιο ώριμοι από 30ρηδες. Μήπως να τους δώσουμε και λεωφορείο; (αν ειναι οικανοι και σωστοι οδιγοι γιατι οχι?) Η σχολή θα κρίνει την ωριμότητά του πως ακριβώς;(οχι η σχολη θα κρινει αν ειναι καταληλος οδηγος) Τώρα για τα μηχανάκια δεν το θεωρώ και -τόσο- ακραίο αφού ο νόμος σε περιορίζει κατά πολύ στα κυβικά που μπορείς να καβαλάς.( γιατι το ιδιο δεν υσχιει και με τα αμαξια)??? Ο "ώριμος" 16ρης λοιπόν, πιστεύω πως θα μπορεί να περιμένει δυο χρονάκια για να βγάλει το δίπλωμα.(το διπλομα δεν θα το βγαλει για να κανει βολτιτσες διοτι ειναι πρακτικα αδυνατων με τον γονιο για συνοδηγο... γινετε καθαρα για να εχει καποια εμπειρια στο τιμονι) Χώρια του οτι το αμάξι στα 16, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, απλά δεν το χρειάζεσαι.(δεν ειπα εγω οτι το χρειαζομε οπως ειπα και παραπανω ολα γινοντε για ωα αποκτιθει πειρα) Με την ενηλικίωση υπάρχει η ανάγκη για μεταφορικό μέσο αφού τρώς στη μάπα σχολή, δουλειά, περισσότερες ευθύνες γενικότερα, οπότε όσο να'ναι ωριμάζεις(πραγμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το τιμονι και το πως οδηγεις μπορει να εισαι και 40 χρονων και να μν ξερεις να οδηγας). Πόσω μάλλον αν τυχόν πληρώνεις εσύ ο ίδιος για το μεταφορικό σου και την συντήρησή του, οπότε και δεν πιστεύω πως θα κάνεις και πολλές καγκουριές.(κανεις δεν ειπε οτι το αμαξι θα το χρησημοποιηθει για καγκουριες και εδω συμφονω απολυτα μαζι σου τα εξοδα να επιβαρυνουν τον 16χρονο) ΑΝ υπήρχε σωστή κυκλοφοριακή αγωγή (από το δημοτικό), ΑΝ είχαμε σωστούς δρόμους, ΑΝ είχαμε σωστό σύστημα εξετάσεων και αν υπήρχαν ΠΟΛΛΟΙ περιορισμοί στο τι αμάξι μπορεί να οδηγήσει ο 16χρονος σαν μαθητευόμενος (κυβικά, μέγεθος, τελική) και με ποιόν συνοδηγό, τότε θα το συζητούσα. Μέχρι τότε, ακόμα και τα 18 μου φαίνονται νωρίς. (φυσικα και εδω συμφονω γιατι ενω στις περισσοτερες χωρες τησ ευροπαικης ενωσης υπαρχουν ολα αυτα π αναφερεις η ελλαδα να μενει πισω???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 [...]αν ειναι οικανοι και σωστοι οδιγοι γιατι οχι? Εντάξει, εδώ δεν παίζει να μιλάς σοβαρά. [...]οχι η σχολη θα κρινει αν ειναι καταληλος οδηγος Ναι, σωθήκαμε, βλέπουμε και πως κρίνει τώρα. Εδώ μεγάλο ποσοστό των νέων οδηγών όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχει δίπλωμα, αλλά δεν θα έπρεπε να είχε φτάσει καν στην διαδικασία της εξέτασης. Αλλά... αλλά. [...]γιατι το ιδιο δεν υσχιει και με τα αμαξια??? Αν ίσχυε αυτό δεν θα είχε το κάθε πλουσιόπαιδο αμάξι 2k κυβικών με 260χαω τελική πρίν καλά καλά πάρει το χαρτί στα χέρια του. [...]το διπλομα δεν θα το βγαλει για να κανει βολτιτσες διοτι ειναι πρακτικα αδυνατων με τον γονιο για συνοδηγο... γινετε καθαρα για να εχει καποια εμπειρια στο τιμονι [...] δεν ειπα εγω οτι το χρειαζομε οπως ειπα και παραπανω ολα γινοντε για ωα αποκτιθει πειρα Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην αποκτήσει πείρα στα 18 του; Ποιά η διαφορά; Στον ίδιο δρόμο δεν θα βγαίνει και πάλι στα 16; Τα ίδια λάθη (ίσως και περισσότερα) δεν θα κάνει στα 16; [...]πραγμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το τιμονι και το πως οδηγεις μπορει να εισαι και 40 χρονων και να μν ξερεις να οδηγας). Σαφέστατα ωριμότητα και ευθύνη έχουν τεράστια σχέση με το τιμόνι! Στο παράδειγμα που δίνεις σε παραπέμπω σε αυτό που είπα για τις σχολές... και όσο να'ναι σε γενικές γραμμές ο 16ρης παρασύρεται πιο εύκολα από τον 40ρη. (φυσικα και εδω συμφονω γιατι ενω στις περισσοτερες χωρες τησ ευροπαικης ενωσης υπαρχουν ολα αυτα π αναφερεις η ελλαδα να μενει πισω???)Αυτό είναι άλλο θέμα που δυστυχώς δεν έχει να κάνει μόνο με την οδήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanoC7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην αποκτήσει πείρα στα 18 του; Ποιά η διαφορά; Στον ίδιο δρόμο δεν θα βγαίνει και πάλι στα 16; Τα ίδια λάθη (ίσως και περισσότερα) δεν θα κάνει στα 16; εδω εχεις καποιο δικιο αλλα η οδηγιση με επιτιριση ειναι κατι πολυ συμαντικο και αμφιβαλλω αν ο 18αρης θα δεχοταν καποιον να τον επιτιρει σε αντιθεση με τον 16αρη που θα ειναι ο γονιος να τον επιρεασει θετικα και αυτος θα το δεχονταν.. και για φαντασου το σκεπτικο του 16αρη τωρα περνει ενα αμαξι χωρις χαρτια χωρις τπτ και οδιγει μονος τ ενω αν ο νομος ψιφιζοταν ο 16αρης θα ειχε στο μυαλο του να παει να βγαλει διπλομα για να οδιγει πλεον νομιμα και τα αυτοχρονα ομως του καρφονετε και το νταβατζιλικι* του γονιου. *πραγμα το οποιο ειναι το θετικο σε ολο το θεμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ο Ελληνας χρειάζεται επιτήρηση κατά την διάρκεια της οδήγησης, από τα 18 του ως το θάνατο! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2009 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakispap21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 sorry κιολας αλλα μου φενετε πως μερηκοι,μερηκοι δεν εχετε παρει χαμπαρη τιποτα απολητος,Για παραδειγμα,κατι υποθηκε για το οτι η ζωη του συνεπιβατη θα γινει κολαση,μισο λεπτο καταρχην αν δεν το γουσταρε δεν θα το εκανε,για να οδιγαει καποιος στα 16 με επιβλεξη σιγουρα θα υπαρχει ενα συμφονιτηκο των γονεων του,οποτε δεν μπορουν να διαμαρτιρονται εστω και το υπογραψουν,κατι ακομα πιστεβετε τωρα πως ο 14,15,16 δεν οδηγουν,ενα αμαξη ή ενα μηχανακη(χωρις διπλομα,χωρις χαρτια,ασφαλεια)τιποτα εγω ειμαι 16 και προσφατα καταφερα να τους πεισω για 50ρακι,λογο οτι ειχα πειρας απο μικροτερη ηλικια και απο περιση μαζι με συμαθητη μου,περνουμε το αμαξη του πατερα του και γυρναμε,με το καινουργιο νομοσχεδιο αν εφαρμοστει θα χαροποιησει τους περισσοτερους γονεις πιστεβω,εμενα η μανα μου απο τωρα μου το εφαρμοζει αυτο με την επηβλεψη σε δρομους που δεν εχει πολλη κηνηση,τι τωρα σχεδον απο πρπερση(ναι θα την πειτε ανευεινη και αλλα τοσα)αλλα προτιμαει απο το να περνω το 125 του θειου και να γυρναω,να με καθοδιγει αυτη σιγα σιγα ωστε να αποκτησω και αερα για την εξεταση στα 18, ΑΑΑΑΑΑ,επειδη δεν πιστεβω να διαβασατε τα προηγουμενα (οσοι το εκαναν,ευχαριστω για τον κοπο τους) γιατι καποιοι αναροτιουνται γιατι το κρατος να χορισει νομιμα διπλοματα σε 16χρονους και αυτο θα σας το απαντησω Ειναι απλο θελουν να παροτρινουν τους πιτσιρικαδες,να αφισουν τα 50ρακια και της μηχανες που ειναι σχεδον αφορολογιτα(μιαλαω για τα νομιμα ετσι{στα 16 με διπλομα διλομενο οχι τις πλεκτανεσ που στηνονται νοριτερα) Απλα τους ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΥΤΑ (φορολογια,βενζινες,ασφαλειες,και χιλια δυο ) αυτη ηταν η αποξη μου ισως καποιος διαφονει let's agree that we disagree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 sorry κιολας αλλα μου φενετε πως μερηκοι,μερηκοι δεν εχετε παρει χαμπαρη τιποτα απολητος,Για παραδειγμα,κατι υποθηκε για το οτι η ζωη του συνεπιβατη θα γινει κολαση,μισο λεπτο καταρχην αν δεν το γουσταρε δεν θα το εκανε,για να οδιγαει καποιος στα 16 με επιβλεξη σιγουρα θα υπαρχει ενα συμφονιτηκο των γονεων του,οποτε δεν μπορουν να διαμαρτιρονται εστω και το υπογραψουν,κατι ακομα πιστεβετε τωρα πως ο 14,15,16 δεν οδηγουν,ενα αμαξη ή ενα μηχανακη(χωρις διπλομα,χωρις χαρτια,ασφαλεια)τιποτα εγω ειμαι 16 και προσφατα καταφερα να τους πεισω για 50ρακι,λογο οτι ειχα πειρας απο μικροτερη ηλικια και απο περιση μαζι με συμαθητη μου,περνουμε το αμαξη του πατερα του και γυρναμε,με το καινουργιο νομοσχεδιο αν εφαρμοστει θα χαροποιησει τους περισσοτερους γονεις πιστεβω,εμενα η μανα μου απο τωρα μου το εφαρμοζει αυτο με την επηβλεψη σε δρομους που δεν εχει πολλη κηνηση,τι τωρα σχεδον απο πρπερση(ναι θα την πειτε ανευεινη και αλλα τοσα)αλλα προτιμαει απο το να περνω το 125 του θειου και να γυρναω,να με καθοδιγει αυτη σιγα σιγα ωστε να αποκτησω και αερα για την εξεταση στα 18, ΑΑΑΑΑΑ,επειδη δεν πιστεβω να διαβασατε τα προηγουμενα (οσοι το εκαναν,ευχαριστω για τον κοπο τους) γιατι καποιοι αναροτιουνται γιατι το κρατος να χορισει νομιμα διπλοματα σε 16χρονους και αυτο θα σας το απαντησω Ειναι απλο θελουν να παροτρινουν τους πιτσιρικαδες,να αφισουν τα 50ρακια και της μηχανες που ειναι σχεδον αφορολογιτα(μιαλαω για τα νομιμα ετσι{στα 16 με διπλομα διλομενο οχι τις πλεκτανεσ που στηνονται νοριτερα) Απλα τους ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΥΤΑ (φορολογια,βενζινες,ασφαλειες,και χιλια δυο ) αυτη ηταν η αποξη μου ισως καποιος διαφονει let's agree that we disagree Δεν ξέρω τι να σου πω...μου πέταξες τα μάτια έξω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 [...]και απο περιση μαζι με συμαθητη μου,περνουμε το αμαξη του πατερα του και γυρναμε Ο πατέρας του το ξέρει αυτό; Για να ξέρουμε δηλαδή αν είναι απλά ανίκανος, ή εντελώς ανεύθυνος σαν γονέας. εμενα η μανα μου απο τωρα μου το εφαρμοζει αυτο με την επηβλεψη σε δρομους που δεν εχει πολλη κηνηση,τι τωρα σχεδον απο πρπερση Δηλαδή σου δίνει το αμάξι από τα 14, υπολόγισα σωστά; Μπράβο της να της πεις. Αλήθεια, έχεις/έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα γίνει αν εμπλακείς σε ατύχημα; Δεν μιλάμε να τραυματίσεις άνθρωπο, ακόμα και μπογιά να γδάρεις ξέρεις πόσο μπορούν να σε τρέξουν; Τέλος, επειδή την λέξη την κάνουν καραμέλα κάποιοι χωρίς να ξέρουν τι σκατά πρεσβεύει. Η υπευθυνότητα δεν φαίνεται στην ικανότητα οδήγησης. Φαίνεται κυρίως στο αν έχει κάποιος την υπομονή να περιμένει δυο χρόνια ή αν γράφει στα παπάρια του τους νόμους και τις ζωές των άλλων επειδή βιάζεται να μεγαλώσει. Ο έφηβος στα 14 και τα 16 θα πρέπει να έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το να πηγαίνει τσάρκες με το αμάξι του μπαμπά. Κάτι που φαίνεται πεντακάθαρα στο κείμενο σου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα