Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας θέλω να συμφωνησω με τον chrisxxx. Πιστευω οτι 2 χρόνια δεν κανουν διαφορά και έτσι και αλλιως αφου το συστημα είναι δοκιμασμένο σε αλλες χώρες, δεν καταλαβαίνω γιατι όχι και στην Ελλάδα. Ακομα θεωρείτε λογικό να επιτρέπεται να παρεις δίπλωμα για μηχανάκι ωσ 50 cc και όχι για αυτοκίνητο? τελωσπάντων..τα πήρα τωρα..δεν κανει και να βριζουμε:shock::shock:

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καταρχας θέλω να συμφωνησω με τον chrisxxx. Πιστευω οτι 2 χρόνια δεν κανουν διαφορά και έτσι και αλλιως αφου το συστημα είναι δοκιμασμένο σε αλλες χώρες, δεν καταλαβαίνω γιατι όχι και στην Ελλάδα. Ακομα θεωρείτε λογικό να επιτρέπεται να παρεις δίπλωμα για μηχανάκι ωσ 50 cc και όχι για αυτοκίνητο? τελωσπάντων..τα πήρα τωρα..δεν κανει και να βριζουμε:shock::shock:

Συμφωνεις μαζι μου!!! Να φανταστω οτι εισαι 16 :P

Δημοσ.
[...]και έτσι και αλλιως αφου το συστημα είναι δοκιμασμένο σε αλλες χώρες, δεν καταλαβαίνω γιατι όχι και στην Ελλάδα

Άντε πάλι. Το θέμα δεν είναι το οτι το σύστημα είναι δοκιμασμένο, αλλά το πως έχει υλοποιηθεί σε άλλες χώρες και στο background υπάρχουν χίλια-δυο πράγματα τα οποία στην Ελλάδα απλά δεν τα έχουμε.

Δημοσ.

αυτο το συστημα δεν γινεται να δουλεψει στην ελλαδα

λειτουργει στο εξωτερικο αλλα εκει υπαρχει και η αντιστοιχη παιδεια που δινεται απο το σχολειο απο μικρη ηλικια.

αν εγω που ειμαι 16 (λεμε τωρα) θελησω να παω με 150 ο πατερας μου διπλα τι θα κανει? το πολυ πολυ να με βρισει, να σταματησει το αυτοκινητο δεν θα μπορει

ασε που στις μικρες πολεις που γνωριζονται οι πολιτες με τους αστυνομικους θα κυκλοφορουν οι πιτσιρικαδες μονοι τους και αν τους ρωτησει κανενας θα λενε ο πατερας μου με εστειλε να παρω αυτο ή εκεινο κτλ

δεν ειναι για την ελλαδα αυτα

ας γινει για την ωρα σωστοτερη εκπαιδευση στους 18χρονους που δινουν για διπλωμα και βλεπουμε για τα υπολοιπα

Δημοσ.
Η οριμοτητα δεν ερχεται ξαφνικα μολις γινει καποιος 18 καποιοι οριμαζουν στα 15 αλλοι στα 18 αλλοι στα 20 αλλοι ποτε. Ενας 16χρονος ειναι πιθανο να ειναι πιο υπακουος απο εναν 18χρονο.

Σχετικα με αυτο που ειπες για την κολωνα εχεις δει καποιον να οδηγαει με 50km και να ριχνει το αμαξι του σε κολωνα; Ισα-ισα επειδη εχεις καποιον μεγαλο διπλα σου οδηγεις συντηριτικα. Εχοντας στις πλατες σου 2 χρονια οδηγησης εχεις αποκτησει καποια εμπειρια πανω στο αμαξι, εχεις αποκτησει οδηγικη συμπεριφορα (γιατι οπως και να οδηγει ο συνοδηγος σου εσενα θα σου επιβαλει να οδηγεις σωστα), εχεις συνηθισει να φορας ζωνη.

Αντιθετα οταν εισαι 18 και παρεις διπλωμα το 1ο πραγμα που θα κανεις ειναι να παρεις τα φιλαρακια σου να πατε βολτες, εχοντας λοιπον 20 ολοκληρες ωρες οδηγησης ειναι πιθανο να αρχισεις να κανεις μα..ιες με τους φιλους σου.

Νομιζω οτι το μετρο θα βοηθησει να αποκτησουν οδηγικη συμπεριφορα τοσο οι νεαροι οδηγοι οσο και οι συνοδηγοι. Θα βοηθησει δηλαδη να διορθωθει η προβληματικη νοοτροπια του Ελληνα.

+100 ειναι χρονια μπροστα οι ανθρωποι!!

Δημοσ.
+100 ειναι χρονια μπροστα οι ανθρωποι!!

Οι άνθρωποι αυτοί μεν είναι χρόνια μπροστα.

Εμείς όμως απο άποψη (οδηγηκής και μη) παιδείας είμαστε δεκαετίες πίσω.

Do the math.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...