Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για μίξη κομματιών?

yiannakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι

ποιο πρόγραμμα υπάρχει που θα του βάλω μια λίστα Mp3 και θα μου τα σώσει ως ένα mp3 μιξαρισμένο? Δεν εννοω player που να κάνει μίξη Live

ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν λες μιξαρισμένο τι εννοείς?Να κάνει crossfade μεταξύ των κομματιών?

Αν ναι τότε υπάρχουν plug ins στο winamp για αυτή την δουλεία ή αν θες μπορείς να κάνεις audio cd στο nero με ένα τυπικό crossfade.

Ανέλυσε λίγο παραπάνω τι εννοείς "μιξάρισμα όχι live" για να πάρεις πιο καλή απάντηση :)

Δημοσ.

Το πιο εύκολο είναι το Mixmeister το οποίο σε βοηθάει να κάνεις το mix με οπτική απεικόνιση του τραγουδιού... Εαν τα θές ένα mp3 απλά χωρίς ιδιαίτερο mix το κάνει και το winamp και το κόβει μάλιστα την ώρα της αλλαγής με αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείς το disc at once με το nero να γράφετε χωρίς κενά αλλα να μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο κομάτι.

Δημοσ.

συγγνώμη αν δεν έδωσα καλά το νόημα, να βάλω μια playlist mp3 κομματιών και να μου αώσει ένα mp3 με μίξη των κομματιών

Δημοσ.

Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι ένας μπακάλικος τρόπος.

Βάζεις όλα τα mp3 που θες στο nero σαν audio cd (μην σε νοιάζει που δεν χωράνε) και τα επιλέγεις όλα και δεξί κλικ-properties.

Εκεί που λέει παύση και έχει το νούμερο 2 θα βάλεις ή 0 ώστε να μην έχει παύση ανάμεσα σε κάθε κομμάτι ή -2 ή -όσο θέλεις ώστε να κάνει ένα crossfade.

Όταν το κάνεις αυτό θα επιλέξεις για recorder(πάνω δεξιά)το image recorder και θα κάψεις την σύνθεση σου σε ένα image αρχείο ήχου.

Μετά θα riparis το αρχείο αυτό με το audio grabber ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για να στο κάνει mp3 και έτσι θα έχεις σαν αποτέλεσμα ένα αρχείο με mp3 που θα έχουν crossfade μεταξύ τους.

Σίγουρα θα υπάρχει πρόγραμμα που να σου κάνει cd με mp3 με crossfade αλλά αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κάτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...