S2Katana Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καλημέρα. Μου ήρθε ένα email σήμερα, με το εξής περιεχόμενο. ''Το eshop επιβραβεύει τους πελάτες του και σου άνοιξε την πόρτα στο memas.gr (Στην είσοδο σε περιμένουν και 10 eshop-πουλα) Πάτησε ΕΔΩ Εάν δεν μπεις θα το πληρώσεις ακριβά... Κούλης Customer Support Executive Manager memas.gr'' Και η σελίδα είναι αυτή εδώ. Ποια είναι η γνώμη σας?Είναι απλά μια διαφημιστική καμπάνια ή παρανόμως χρησιμοποιούν το όνομα του eshop?Eμένα πάντως αληθινό μου φαίνεται.
FISHERMAN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Και σε εμενα το 'εστειλαν και ειναι οκ απλά δεν κατάλαβα γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ τι πρέπει να κάνεις.Να βάλεις αβέρτα όλα τα mail των φίλων σου?Οσα παραπάνω βάζεις πέρνεις πόντους και κερδίζεις δώρα;
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Έπαιξα λίγο. Χαβαλέ έχει το site αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ.
S2Katana Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Nαι, στέλνεις email φίλων σου, αυτοί το αποδέχονται, και στήνετε μεταξύ σας παρτίδες με χαρτιά, προσπαθώντας να εντοπίσετε το χαρτί ''eshop''. Είναι σαν τα games με τους βρυκόλακες κτλ, των οποίων η διαφήμιση απαγορεύεται στο Insomnia.
kleidokratwr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μου έχουν στείλει στο παρελθόν φίλοι για άκυρες αντίστοιχες προσπάθειες του εξωτερικού. Αν μου στείλουν και τώρα θα τους εξηγήσω (μετά τις απαραίτητες αναφορές γεννετήσιας πράξης στο σόι του) οτι δεν πρέπει να δίνουμε το μέιλ του φίλου μας δεξια αριστερά σα μαλάκες. Eίναι το ίδιο γελοίο με το να δίνουν το μέιλ σου στο facebook/hi5 και αυτά να σου σπαμάρουν. =) Η ρίζα του spam. Επίσης είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό για το eshop το γεγονός οτι χρησιμοποιεί το mail σου για να σε σπαμάρει. Ένα mail που το δίνεις για να επικοινωνεί μαζί σου για θέματα παραγγελίας και ποτέ δεν επέλεξες οτι θέλεις να ενημερώνεσαι για τις διαφημίσεις του. (ή στην περίπτωση που το επέλεξες έχεις ζητήσει διαγραφή απο τη λίστα τους)
S2Katana Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Επίσης είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό για το eshop το γεγονός οτι χρησιμοποιεί το mail σου για να σε σπαμάρει. Ένα mail που το δίνεις για να επικοινωνεί μαζί σου για θέματα παραγγελίας και ποτέ δεν επέλεξες οτι θέλεις να ενημερώνεσαι για τις διαφημίσεις του. (ή στην περίπτωση που το επέλεξες έχεις ζητήσει διαγραφή απο τη λίστα τους) Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 μου ήρθε και μένα και έφαγε ένα ωραιότατο delete πριν το κοιτάξω κάν...
parsifal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πιθανότατα είναι spam και το memas.gr δεν έχει αντλήσει τις διευθύνσεις e-mail στις οποίες στέλνει, από τη βάση του e-shop. Ο λόγος που το λέω: Μου ήρθε σε e-mail account το οποίο ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει/δηλώσει σε παραγγελία μου προς το e-shop. Επίσης ύποπτο, το γεγονός ότι οι όροι του διαγωνισμού (παρ' ο,τι αναφέρεται παντού πρώτο το e-shop.gr) δεν φιλοξενούνται στο επίσημο site του e-shop. Από την άλλη, να στήσεις ολόκληρο site με videos/flash κλπ μόνο και μόνο για αλίευση έγκυρων e-mail διευθύνσεων, μου κάνει λίγο κουλό. Αν έχει κάποιος όρεξη, μπορεί να υποβάλλει σχετική ερώτηση στους υπευθύνους του e-shop.gr
Foutrelis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Στην αρχή πίστεψα ότι είναι κάποια απάτη οργανωμένη από τρίτα πρόσωπα και πως το e-shop δεν έχει καμία σχέση. Δυστυχώς, σε απαντητικό email, εκπρόσωπος από το e-shop.gr επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του site. Είναι εντελώς απαράδεκτο εκ μέρους του e-shop.gr να στήνει διαγωνισμό πάνω στον τζόγο και με ένα site η φρασεολογία του οποίου μόνο σοβαρή επιχείρηση δεν θυμίζει. Με την ενέργειά τους αυτή, έχουν πέσει πολύ στα μάτια μου (και αρκετών άλλων υποθέτω). Επίσης, έχω δημοσιεύσει το περιεχόμενο του email μου προς το e-shop.gr καθώς και την απάντηση που έλαβα στο blog μου.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 [...] έχουν πέσει πολύ στα μάτια μου (και αρκετών άλλων υποθέτω). [...] Υποθέτεις. Εγώ το βρήκα πολύ πετυχημένο, έξυπνο και καλοφτιαγμένο.
Foutrelis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Υποθέτεις. Εγώ το βρήκα πολύ πετυχημένο, έξυπνο και καλοφτιαγμένο. Είπα "αρκετών άλλων", σύνολο στο οποίο πιθανώς να μην ανήκεις. Λάβε υπόψιν σου όμως, πως στο πελατολόγιο του e-shop.gr συμπεριλαμβάνονται και ανήλικα άτομα. Με αυτό το δεδομένο, ο τζόγος είναι μία κακή επιλογή για αντικείμενο του διαγωνισμού. Όπως και να έχει, η άποψή σου είναι σεβαστή. =]
Blondeamon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Είναι μια ηλιθιότητα και μισή. Δεν έδωσα ποτέ άδεια για να χρησιμοποιούν την διεύθυνση μου για οτιδήποιτε άλλο εκτός απο ενημέρωση για προιόντα τους και προσφορές! Αποτελεί σαφή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θα δούμε τι μπορεί να γίνει μεσω της Αρχής Πρ.Πρ.Δεδομένων. Υ.Γ Άσε που έχει και τζόγο μέσα.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Είπα "αρκετών άλλων", σύνολο στο οποίο πιθανώς να μην ανήκεις. Λάβε υπόψιν σου όμως, πως στο πελατολόγιο του e-shop.gr συμπεριλαμβάνονται και ανήλικα άτομα. Με αυτό το δεδομένο, ο τζόγος είναι μία κακή επιλογή για αντικείμενο του διαγωνισμού. Όπως και να έχει, η άποψή σου είναι σεβαστή. =] Το κακόγουστο το αντιλαμβάνομαι, είναι υποκειμενικό. Αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό να μιλάμε για προστασία ανηλίκων σε ένα τέτοιο θέμα. Υπάρχουν αρκετές άλλες σελίδες και διαφημίσεις οι οποίες είναι χειρότερες. Χωριά ότι για να παίξεις πρέπει αποδεχτείς ότι είσαι άνω των 18 και τους όρους χρίσεις.
parsifal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μόλις είχα μία συνομιλία μέσω e-mail σχετικά με το θέμα, με έναν πολύ ευγενικό εκπρόσωπο του e-shop.gr. Του επεσήμανα μερικά σημεία που θεωρώ πως θα έκαναν τους παραλήπτες του επίμαχου e-mail πιο σίγουρους ότι δεν πρόκειται περί απάτης στο όνομα του E-SHOP. Ίσως φτάσουν στα αυτιά των αρμοδίων και ληφθούν υπ' όψιν σε μελλοντικές διαφημιστικές κινήσεις της εταιρείας. Σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης του Διαγωνισμού και το περιεχόμενο του memas.gr: Πρωτότυπος σίγουρα, και επίκαιρος ίσως (i.e.: κάποιος από τους concept creators πρέπει να είναι fan του «Μαύρα Μεσάνυχτα» ) Για τα υπόλοιπα που ανέφεραν οι δύο συνφορουμίτες: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, λέω κι εγώ μαζί με τον alexzzz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.