Προς το περιεχόμενο

βοήθεια....παει το κινήτακι μου...:cry:

Merylin93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει....Εχω ενα W81Oi εδω και 1,5 χρονο και συχνα του βαζω εικονες κλπ απο τον υπολογιστη μου αλλα σημερα το συνδεσα για να βαλω κατι τραγουδια και επειδη μου εβγαλε πρωτα την καρτα τηλεφωνου ειπα να τα βαλω εκει αλλα μολις αρχισε να τα φορτωνει κολλησε!!και εγω πατησα να κλεισει το παραθυρο και μου εβγαλε τερματισμος τωρα και το πατησα....,αλλα μετα που πηγα να ανοιξω το κινητο ελεγε στην αρχη sony ericsson αλλα μετα εδεχινε μια ασπρη οθονη που καθε τοσο εσβεινε και μετα ξαναναβε παλι....τα εβγαλα ολα μπαταρια,σιμ,καρτα μνημης αλλα παλι τα ιδια....τι να κανω!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή ανάβει και σβήνει μετά απο λίγο?

Και εμένα παντως οταν βγάζω το καλώδιο μου βγάζει μια ασπρη οθόνη κ μετά ανοίγει το κινητο κανονικά.

Αν το αφήσεις δηλαδή θα αναβοσβήνει συνέχεια?

Δημοσ.

ναι....παταω να ανοιξει βγαζει sony ericsson, μετα ομοως βγαζει την ασπρη οθονη μετα σβηνει ξαναναβει και παει λεγοντας....για να σταματησει πρεπει να βγαλω την μπαταρια....

Δημοσ.

ναι ρε παιδια αλλα αφου το κινητο δεν ανταποκρινεται πουθενα, ειτε το βαζω στον υπολογιστη μεσω USB ειτε το βαζω στην μπριζα ειτε του τα βγαζω ολα(μπαταρια κλπ) και μετα οταν το ξαναναβω παλι τα ιδια μου κανει, πως θα το συνδεσω για αναβαθμιση....=/

Δημοσ.

το ιδιο μου εγινε.Τελικα ηταν αναβαθμιση λογισμικου που την εκανα μονος μου..Βεβαια πανε ρωτα καλητερα τον γερμανο η παρε τηλ την SE...

Δημοσ.

παιδιά τελικά εντάξει το πήγα το κινητό στο πλαίσιο και θα το στείλουν για service αλλα θα μου έρθει μέσα σε 10-15 εργάσιμες....κοντά 1 μήνα!!εντάξει το θέμα είναι να φτιαχτεί αλλα ευτυχώς εχω και εγγύηση ακόμα οποτε οκ. μου ειπαν οτι μάλλον θελει software update ή αλλαγή μητρικής πλακέτας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...