FireFoxGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Θέλω να πάρω αυτή την μητρική λόγω προβλήματος που έχω με την τωρινή αλλά δεν ξέρω εαν έχει υποστήριξη για Intel Pentium 4 2,8 (800 FSB) Northwood. Στο site έλεγε κάποια πράγματα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ξέρει κανένας να μας πεί;
phanispal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τον υποστηρίζει αλλά δε μας λες αν πρόκειται να την αγοράσεις ή να τη βρεις από κάπου αλλού... ίσως να υπάρχουν κι άλλες προτάσεις.
FireFoxGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τελικά με λίγο ψάξιμο είδα ότι δεν υποστηρίζει Northwood από Prescott και μετά. Φαίνεται πολύ καλή πάντως. Έχω πρόβλημα με την mobo που έχω, έχουν σπάσει τα πλαστικά και τα pin απο τα SATA που έχει επάνω. Επειδή δεν φτάνει ο controller που έβαλα (έχω 3 εσωτερικούς) σκέφτηκα να πάρω μια άλλη motherboard αντι να δώσω λεφτά για extra controller.
ppaylos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εδω γραφει ποιους επεξεργαστες υποστηριζει http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5LD2_Deluxe.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.