Προς το περιεχόμενο

ASUS P5Q DELUXE

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Λοιπον... ας μπω στο θεμα!

Σημερα πηρα απο το πλαισιο την μητρικη ASUS P5Q DELUXE εβαλα 2g μνημη της crucial και τον επεξεργαστη 8400intel! Οταν πηγα ομως να το ανοιξω ολα δουλεψαν κανονικα αλλα η οθονη μαυρη! Αλλαξα καρτες γραφικων... αλλαξα οθονες... τιποτε.... τωρα μαλιστα λεω... τι να ειναι! Και πως μου ηρθε και εβγαλα την μια μνημη... και δουλεψε κανονικα! Ακομα δεν εχω περασει windows γιατι κουραστικα και θα τα περασω αυριο! Το χρωμα στα dimm ειναι κιτρινο-μαυρο-κιτρινο-μαυρο, την μια μνημη την εβαλα στο πρωτο κιτρινο και την αλλη στο αλλο κιτρινο! Ετσι δεν μπαινει σε dual channel? Τωρα τι να κανω με την μνημη?

Στην κοκκινη γραμμη ειναι η μνημη μου... εχει μια κουκιδα μονο στην Β επιλογη.... ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?

u2tpne007savextj876x.jpg

Σας ευχαριστω...:-)

Δημοσ.

Φιλε freetomi24 δοκιμασε να βαλεις την μνημη που δεν παιζει μονη της .... Αν παλι εχεις προβλημα.. παρε την αποδειξη αγορας και ζητα αντικατασταση... αν ο υπολογιστης σου ξεκινιση παρακολουθησε τον κατα την διαρκεια της εγκαταστασης για περιεργη συμπεριφορα. Παλι μνημη θα ειναι....

Δημοσ.

Κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα.Δοκιμασε μια μια τις μνημες καθως και ζευγαρι ειτε στα κιτρινα slot ειτε στα μαυρα.Να δεις αν φταιει η μνημη (μαλλον ) η αν εχει προβλημα κανα slot.

Δημοσ.

Τελικα παιδια δουλεψε! Αλλα ξα την μνημη να δω αν μια απο τις δυο εχει προβλημα.... και τελικα δουλεψε και η αλλη... ε λεω δεν ειναι οι μνημες... δεν βαζω λεω ξανα και τις δυο? και δουλεψε κανονικα! Κιτρινο με κιτρινο!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...