kalogeros Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 πριν λιγο ειδα το θεμα εδω απο αναζητηση στο google για το ebw, εγω ειχα παραγγειλει ενα λαπτοπ acer κ το φεραν σε 2 εβδομαδες απο Γερμανια,μετα απο 1 μηνα μου κάηκε η μητρικη και το εστειλα μιας που ειχε εγγυηση κατασκευαστη 2 χρονια ,καναν 1,5 μηνα να το φτιαξουν κ οταν το πηρα ηταν ολα οκ κ το χαρτί ελεγε επισκευή απο infoquest!!! ολα καλα ,μονο τα μεταφορικα 5 ευρω πληρωσα, διπλα μου ηταν ενας αλλος που μιλουσε με τον υπεφθηνο του υποκαταστηματος και του λεει παραγγειλα απο εσενα αυτο το σκληρο δισκο μιας που εισαι γνωστος κ οχι απο το e-shop (που ειχε διάφορα 8 ευρω) και λεει ο υπεύθυνος '' ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ '' ! ! ! Το θεμα ειναι οτι το λεν κ απο μονοι τους για το ποσο αχρηστοι ειναι Και ενα αλλο περιστατικο ειναι οτι ενας φιλος ειχε αγορασει ενα ελαφ. μεταχειρησμενο PS3 απο το ebw με εγγυηση μεταχ. 6 μηνων κ απο τοτε του εχουν χαλασει 4 κ ειναι στο 5 για αντικατασταση!!! Έκαναν 1,5 μήνα να σου επισκευάσουν το laptop και θεωρείς ότι όλα είναι καλά; Θες να μας τρελάνεις;
kostas_dr Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Paypal should not be used as a mean of black male. Το ξέρω έχει περάσει χρόνος και, αλλά, black male; :-D Γλώσσα λανθάνουσα;
ignatiz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Έκαναν 1,5 μήνα να σου επισκευάσουν το laptop και θεωρείς ότι όλα είναι καλά; Θες να μας τρελάνεις; μενω επαρχια,οποτε γενικα απο διαφορα μαγαζια με ηλεκτρονικά ειδη κανουν περιπου στο μηνα για να αντικαταστησουν η να επισκευασουν κατι,επισης βαλε κ οτι θελει 2 μερες να παει κ 2 να γυρισει,, και το ebw και το plaisio και το e-shop και ειδικα τα 2 πρωτα σε γραφουν κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα