The_Judas Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Noμιζω οτι αν ο φιλος μας εβλεπε τι ειχε μεσα το πεκετο και δεν υπογραφε και ελεγε "παρτο πισω" τοτε δεν θα επερνε ουτε τα καλλωδια..Και φυσικα θα τυρανιωταν το ιδιο οπως τωρα και χειροτερα..Βασικα ειναι να μην σου τυχει αλλα μαλλον θα σου τυχει.. με τετοιους "εμπορους" αφου δεν υπαρχει κανενας ελεγχος και ο καθενας κανει οτι γουσταρει.. Αν το delivery είναι υπάλληλος του καταστήματος ίσως να μπορεί να το ανοίξει... αν όμως είναι από ACS-Ταχυδρομείο δεν παίρνει αυτός την ευθύνη να το ανοίξει και να το χρεωθεί. Αλλωστε ο deliver-ας δεν το συσκεύασε ο ίδιος και δεν έχει την ευθύνη (ούτε το δικαίωμα) να ελέγξει τα προϊόντα. Η ευθύνη του είναι να παραδώσει το πακέτο ανέγγιχτο και κλειστό.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ας πω και εγώ την πικρή εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κατάστημα. Στις 17/11 παραγγέλνω το συγκεκριμένο παιχνίδι. (Όπως βλέπετε γράφει "Άμεσα Διαθέσιμο"). Στις 18/11 αφού με παίρνουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία με ξαναπαίρνουν μετά από 2 ώρες και μου λένε ότι το πακέτο το έστειλαν. Σε ερώτηση μου πότε θα το παραλάβω, μου απάντησαν αν όχι σίγουρα στις 19 του μήνα τότε σίγουρα στις 20. Ορίστε και ένα screenshot από την εξέλιξη παραγγελίας. Σήμερα 21/11 πήγα από την Γενική Ταχυδρομική με την οποία και συνεργάζεται και προς έκπληξη μου διαπίστωσα ότι δεν είχε έρθει κανένα πακέτο! Όταν τους πήρα τηλέφωνο η απάντηση που μου έδωσαν ήταν αυτή: "Δεν το έχουμε διαθέσιμο. Περιμένουμε παραλαβή.":shifty:
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η συνέχεια.... Έγραψα αρνητική κριτική στο sktroutz. Ορίστε η απάντηση του καταστήματος... Ο αξιότιμος πελάτης επανηλλειμένα δεν έχει παραλάβει παραγγελίες του χρεώνοντας την εταίρεία με μεταφορικά πήγαινε - έλα και μιλώντας με επιθετικό και απαράδεκτο τρόπο σε υπαλλήλους της εταιρείας μας. Την παραγγελία του την στείλαμε κανονικά και πάλι επιστράφηκε απο το courier σαν άρνηση παραλαβής - άγνωστος παραλήπτης. Το επιστραμένο δέμα το είχαμε ξανά για αποστολή και μιλώντας με τον πελάτη μας το ακύρωσε λέγοντας οτι (ακόμα δεν το στείλαμε και οτι το πήρε απο αλλού) και ότι καθυστερήσαμε παρόλο είχαμε στείλει την παραγγελία του και δεν το παρέλαβε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβει αυτό. Με απόφαση της διεύθυνσης αποφασίστηκε να μην γίνει αποστολή της παραγγελίας ξανά στο συγκεκριμένο πελάτη και τον καλέσαμε να τον ενημερώσουμε οτι του στέλνουμε δέματα τα οποία δεν τα παραλαμβάνει (χρεώνοντας κάθε φορά την εταιρεία μεταφορικά) και επειδή η συμπεριφορά του είναι απρεπή και καθώς ζητάει για αγορά ενός τεμαχίου κάθε φορά εκπτώσεις σε τιμές πολύ χαμηλότερες απο τις τιμές αγοράς χονδρικής της εταιρείας. Αν είναι δυνατόν....Ούτε μια λέξη από ότι έχουν γράψει δεν είναι αλήθεια. Αυτή ήταν η πρώτη παραγγελία που έκανα από το κατάστημα. Ποτέ δεν είχα ξαναπαραγγείλει. Ποτέ δεν μίλησα με επιθετικό τρόπο και ποτέ δεν μου έστειλαν το δέμα. Το τελευταίο που λέει για εκπτώσεις το αφήνω ασχολίαστο. Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη, έκατσαν και έγραψαν ολόκληρο σενάριο...
rowan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όσες φορές έχω αγοράσει από το ebw έμεινα 100% ευχαριστημένος και από τιμές αλλά και από ποιότητα.
urezin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όσες φορές έχω αγοράσει από το ebw έμεινα 100% ευχαριστημένος και από τιμές αλλά και από ποιότητα. Μηνυματα 1 Μας επεισες
rowan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δηλ επειδή έχω ένα post δεν μετράει η άποψή μου? Είναι συμπεριφορά αυτή σε νέο μέλος?
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δηλ επειδή έχω ένα post δεν μετράει η άποψή μου? Είναι συμπεριφορά αυτή σε νέο μέλος? rowan και άλλοι μαγαζάτορες προσπάθησαν να φτιάξουν την εικόνα τους με αναλογους τρόπους, αλλά χάσανε και τα λίγα που είχανε. Δυστυχώς για αυτούς το insomnia το διαβάζει πολύς κόσμος και το κυριότερο ... έξυπνος κόσμος.
rowan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν δεν σας λέω να τρέξετε να αγοράσετε από εκεί, απλά διαβάζοντας εδώ μέσα είδα τις μαρτυρίες και είπα να πω την δικιά μου άποψη, μέσα από την εξυπηρέτηση που έχω από αυτούς.
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν δεν σας λέω να τρέξετε να αγοράσετε από εκεί, απλά διαβάζοντας εδώ μέσα είδα τις μαρτυρίες και είπα να πω την δικιά μου άποψη, μέσα από την εξυπηρέτηση που έχω από αυτούς. Και αυτό ήταν το βαθύτερο κίνητρο σου, ώστε να μπεις στη διαδικασία εγγραφής και αποστολής μηνύματος.
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ειχα αγορασει και παλαιοτερα μια r4 και ελειπε απο μεσα η καρτα μνημης 2gb που ειχε δωρο! Τους πηρα τηλεφωνο και την επομενη ημερα μου τη στειλανε. Σκεφτομαι να αγορασω ενα ipod nano 6th gen και ενα dsi xl απο αυτο το καταστημα. Τι λετε να κανω;
mentos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Συγγνωμη που ξαναανοιγω το ποστ αλλα ειμαι κ εγω ενας δυσαερστημενος απο το ebw... -η περιπετεια ξεκινησε την δευτερα 7/2 οπου κ εκανα τν παραγγελια τηλεφωνικος,αποστολη τους ειπα στο μαγαζι της πολης μου κ τους ρωταω σε ποσες μερες,μου λενε 2-3...οκ λεω -τεταρτη 9/2,παω απο το μαγαζι της πολης μου να δω αν εχουμε κανενα νεο,αλλα τπτ.ψαχνει κ το παλικαρι στο pc να δει αν ειναι καταχωρημενη η παραγγελια αλλα δν ειχε τπτ. την ιδια μερα,παιρνω τηλ στα κεντρικα,βρισκουν τν παραγγελια μου κ μου λενε οτι επειδη τν εκανα τηλεφωνικος κ 8α αποσταλει στο point της πολης μου,8α ειναι το πολυ μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας(απο τις 2-3 μερες που ειχαν πει αρχικα) -σαββατο 12/2 παω στο point να δω αν εχουμε κανενα νεο αλλα παλι τπτ.μου λεει το παιδι θα παρω τηλ στα κεντρικα εγω κ θα συννενοηθω... -σημερα 14/2 με παιρνουν τηλ απο κομοτηνη,μου λενε οτι η παραγγελια δν ηταν καταχωρημενη,την εκαναν παλι κ οτι θα ειναι εδω μεχρι την τεταρτη,πεμπτη... κ εγω απλα περιμενω,τα βασανα δν τελειωσαν ακομα... οταν ερ8ει τελικα λεω να το ανοιξω μπροστα τους κ να το δοκιμασω αν δουλευει,μν γινει καμια μ@@@@κια κ δεν αναλαμβανουν κ τις ευθηνες τους μετα...τι λετε?? να πιεσω για καμια εκπτωση λογω ολης αυτης της ταλαιπωριας κ της καθυστερησης? το προιον κοστιζει πρπ 110 ευρω :/
babylonx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και γω είχα θέμα με το συγκεκριμένο μαγαζί. Είχα αγοράσει κάτι swap disk για το ps2 και μαζί έπρεπε να μου στείλουν και κάτι μικρά πλαστικά που τα βάζεις μέσα στο drive για να μην καταλαβαίνει ότι άνοιξες το πορτακι για να αλλάξεις το δισκάκι και μηδενίζει. Επειδή είχα το ps2 slim αυτά ήταν συγκεκριμένα. Τα swap disk έφτασαν αλλά αντί για τα σωστά πλαστικά μου έστειλαν ένα άλλο εργαλείο που είναι για το ps2 fat. Αναγκάστηκα να κάνω πόσα τηλέφωνα, όποιος κι αν το σήκωνε δεν καταλάβαινε καν για τι πράγμα μιλούσα (σαν να τα λέω όλα αυτά στη μάνα μου ένα πράγμα) και στο τέλος αναγκάστηκα και τα αγόρασα τα πλαστικά ξεχωριστά για να κάνω τη δουλειά μου. Μιλάμε για ένα κόστος περίπου 2-3 ευρώ + μεταφορικά. Δεν είναι το ποσό, είναι η πλήρης ανευθυνότητα και ανικανότητα να συννενοηθούν με τον πελάτη. Πραγματικά όταν αγοράζεις κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά. Αλλιώς δε θα βγάλεις άκρη. Και τώρα που διάβασα και όλο αυτό το thread και τις ιστορίες που γράφουν στο skroutz έπεσα από τα σύννεφα. Ετοιμαζόμουν να αγοράσω κάποια αξεσουάρ για το xbox 360 αλλά με αυτά που διάβασα δεν υπάρχει περίπτωση. Το περίεργο είναι πως μπορεί μια τέτοια εταιρία με τόσο κακή φήμη να επεκτείνεται. Έχουν ανοίξει μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα! Αλλά για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω αποφεύγουν τη Θεσσαλονίκη όπως ο διάολος το λιβάνι! Δε μπορεί να ανοίγεις σε Νάουσα και Κομοτηνή και να μην ανοίγεις στη Θεσσαλονίκη κατάστημα. Μα τόσο άκυρος πια αυτός ο manager;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Στο myphone εχει αναφερθει περιστατικο απο πελατη ο οποιος αγορασε συσκευη κινητης τηλεφωνιας η οποια αποδειχθηκε ανοιγμενη για να της περαστει ενα firmware το οποιο δεν ηταν επισημο. Προφανως αγοραστηκε σε τιμη νεου. Επισης προφανως, δεν εχουν ολοι προσβαση στα fora και δεν ψαχνονται τοσο πολυ, γι'αυτο και ειναι ενα το περιστατικο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2011 από stormrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα