Προς το περιεχόμενο

O&O Defrag 11 Pro εντυπώσεις..

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου έχω εγκαταστήσει το O&O Defrag 11 Pro και εξοικειώθηκα μαζί του, ωστοσο κατά την εκκίνησή του ο φορητός αργεί αρκετά σε σύγκριση με πρώτα. Εκανα μόνο σκανάρισμα με την επιλογή γρήγορης ρύθμισης και όχι με την επιλογή Complete/Access. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί να αναφέρει εντυπώσεις. Η εφαρμογή εκκινεί μαζί με το λειτουργικό όπως επιβάλλει το σχετικό service..

Δημοσ.

Μηπως εννοεις version 10? διοτι v.11 δεν υπαρχει...

Ο σκληρος που εχεις τα windows θα τον κανεις παντα space defrag και τους υπολοιπους (αν εχεις) stealth!

οι αλλες επιλογες ειναι αχρειαστες για home users και δεν επιφερουν κατι σημαντικο!

Βασικα το space ειναι η πιο καλη επιλογη απ ολες!!

Δημοσ.

Σωστά το 10 είναι. Ηδη το απενεργοποίησα να ξεκινά αυτόματα απο το msconfig και απο τις Υπηρεσίες επέλεξα το Μη αυτόματα, δοκίαμσα την λειτυοργία Compete/access και έκανε δουλειά. Απο εκεί και πέρα χρησιμοποιώ κατά βούληση αλλά διαφορά στις επιδόσεις δεν είδα...

Δημοσ.

Αυτο ειναι αλλο θεμα.... μπορει να θελεις κανα καθαρισμα στο pc σου, tuning και τετοια, απλα εμεις σου απαντησαμε σε αυτο που ποσταρες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω που εχω ενα δισκο, χωρισμενο σε τρια μερη τι θα κανω; Και στους 3 με τη μεθοδο space ή μονο αυτον στον οποιο ειναι εγκατεστημενα τα windows;

Δημοσ.
παντως,των win,ειναι καλο,αν θελετε defrag,για το ξεκινημα,πληκτρολογιστε στη CMD , "
>defrag c: -b

" και θα δειτε διαφορα στην εκκινηση.

Αν θελεις εξηγησε μας, πως δουλευει το παραπανω?

Δημοσ.

Καλημερα ,

>Αν θελεις εξηγησε μας, πως δουλευει το παραπανω?

Πηγαινεις START>RUN>και γραφεις CMD,πάτας ENTER,και στο παραθυρο που θα ανοιξει,πληκτρολογεις

>defrag c: -b

η πας απο Εναρξη>Βοηθηματα>Γραμμή εντολών, στο ιδιο σε βγαζει,και οταν τελειωσει γραφεις exit.Κανει ανασυγκροτηση του boot .

• Moderators
Δημοσ.
Παρατηρησες την ημερομηνια του πρωτου post?

Το "defrag c: -b" κανει defrag στα boot files

Ναι αλλα στη συνεχεια (και ενω ειχε ηδη βγει η 11) η κουβεντα συνεχιζοταν για τη 10 -και ενω ειχε ηδη αναφερθει οτι δεν υπηρχε 11-, πραγμα λαθος.

Anyway, χαριτολογωντας το ειπα...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...