Προς το περιεχόμενο

Core 2 Extreme QX9770 απο το πλαισιο..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον george για τον Ε8600 ;)

@phanispal: Ρε συ αφου εχεις τον 8400 στα 4ghz, εννοειτε οτι τα πιανεις τα 4.5ghz με τον 8600 ;)

Δημοσ.

ThReSh εννοείς λόγω θερμοκρασίας; Αν είναι αυτό δε νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί στο δωμάτιο θα έχω χαμηλές θερμοκρασίες (ακόμα και κάτω από 12C από Οκτώβρη και μετά).

Σκέψου οτι με τον 8400 στα 4GHz δεν έχω περάσει τους 52C με orthos (stress cpu-small fft's) και RealTemp.

Δημοσ.

Μα δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο η τάση σε αυτό το θέμα;

Θέλω να πω οτι αν είμαι με 1.4V στα 4.5, πόσο πια να ανέβει η θερμοκρασία;

Γενικά τι παίζει με τον 8600; Είναι πιο κρύος/ζεστός από τους άλλους Ε8***; Να περιμένουμε degrade και σε αυτόν;

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είσαι στα όρια...

στην χειρότερη πηγαίνεις σε Thermalright :P

Δημοσ.

Ναι αν τον ζορίσεις άσχημα να περιμένεις degrade και από αυτόν ... Απλά είδα διάφορα κομμάτια να παίζουν στα 4.3 - 4.4GHz 24/7 @ max 1.4Vcore ...

Δημοσ.

1. Μην πάρεις Extreme θα πετάξεις λεφτά άσκοπα αν δεν έχεις υγρό άζωτο η κάτι σαν cascade κλπ. Αν μιλάμε για έναν υπολογιστή με αερόψυξη ή ακόμα και υδρόψυξη, δεν παίζει να βγάλεις τα λεφτά του.

Πάρε τετραπύρηνο με 250Ε η τον Ε8600 που λένε και τα παιδιά.

Σε μαμίσιες καταστάσεις δεν θα δείς διαφορά μεταξύ Extreme και ενός νεου καλού τετραπύρηνου. Ωστόσο, επειδή έχω 8400 και το είδα και εγώ, να ξέρεις πως με τον 8600 είναι δυνατό με καλή ψύκτρα αέρα, να είσαι 4.5Ghz σταθερός ανάλογα με το αν πάρεις κι αντίστοιχα καλή μητρικη.

Δημοσ.

Επειδη δεν βγαινει με τπτ το συνολο, μαλλον θα προτημισω 9550...που μπορει να φτασει με μια καλη αεροψυκτρα κ ποια θα ειναι αυτη??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...