Heatspreader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά παιδιά! Μετά από το Crossfire-X που έκανα με τις κάρτες της υπογραφής μου, αναγκάστηκα να βγάλω από το σύστημά μου τη κάρτα ήχου. Εγκατέστησα τη κάρτα που δίνει η μητρική και σύνδεσα τα ηχεία με την οπτική που έχουν από πίσω, αλλά δεν έχω σήμα στα ηχεία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ? Ευχαριστώ.
Vatos_locos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 στον πίνακα της κάρτας και στα ηχεία διάλεξες οπτική έξοδο/είσοδο ?
Heatspreader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Είμαι άμπαλος... Ντάξει το έφτιξα, αλλά δεν είναι με τίποτα σαν την X-Fi...
phanispal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Τι "το κάνεις" το Quad Crossfire;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 έρχεται χειμώνας, θα κάνει κρύο, καιρός για 2
Heatspreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Τι "το κάνεις" το Quad Crossfire; Το δοκιμάζω... Αλλά αν δω ότι τα πράματα συνεχίζουν έτσι θα πάρουν πόδι και οι δύο κάρτες. Χάλια Interface οι Catalyst και χειρότερα γραφικά τα παιχνίδια σε σχέση με 8800GTX. Θα δούμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.