empire21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Προσφατα ενεργοποιηθηκα στο forthnet double play και σημερα αγορασα το linksys wag200g για να πιανω οσο το δυνατον μεγαλυτερες ταχυτητες. Κατεβασα ενα αρχειο απο την σελιδα της ati με IDM και πιανω γυρω στα 800 kb/s...λιγο δεν ειναι?
empire21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι αυτα DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 7582 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 34 db Upstream Line Attenuation: 8.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με αυτό: Downstream Rate: 7582 kbps, κατεβάζεις κανονικά. Δεν ξέρω αν βάσει των υπόλοιπων χαρακτηριστών της γραμμής σου θα έπρεπε να συνδέεσαι ψηλότερα.
empire21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με αυτό: Downstream Rate: 7582 kbps, κατεβάζεις κανονικά. Δεν ξέρω αν βάσει των υπόλοιπων χαρακτηριστών της γραμμής σου θα έπρεπε να συνδέεσαι ψηλότερα. Δηλαδη το downstream rate απο τι εξαρταται και γιατι ειναι τοσο χαμηλο? Μηπως πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις?
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με το πρώτο πινακάκι σ' αυτό το thread ίσως η ταχύτητά σου να είναι αναμενόμενη. Αυτό σημαίνει πως απέχεις αρκετά από το DSLAM sτο οποίο συνδέεσαι ή/και τα καλώδια είναι χαμηλής ποιότητας. Για τίποτα απ' αυτά δε μπορείς να κάνεις κάτι δυστυώς. Αν μου διαφεύγει ή παρερμηνεύω κάτι, ας με διορθώσει κάποιος.
MantiVersuS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση...πως μπορούμε να δούμε την απόσταση που απέχουμε από το dslam της κάθε εταιρίας?
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Άμεσα δεν μπορείς. Μια προσέγγιση μπορείς να κάνεις μόνο μέσω ενός εργαλείου σαν κι αυτό, εφόσον γνωρίζεις το Downstream Attenuation. Δε θυμάμαι αν πρέπει να χεις λογαριασμό στο www.adslgr.com για να δεις τη σελίδα.
empire21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δηλαδη εβαλα 24mbps πηγα και αγορασα ενα αξιοπιστο μοντεμ για να πιανω καλες ταχυτητες και παρολα αυτα παραμενω στα ιδια χαμηλα επιπεδα? Τωρα τι πρεπει να κανω να μετακομισω....
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Πάντως η αγορά μόντεμ/ρούτερ διαφορετικού απ' αυτού που προσφέρει ο πάροχος, δεν αυξάνει την ταχύτητα της γραμμής. Πιθανόν να βοηθάει σε περίπτωση που η σύνδεση είναι ασταθής με αποσυνδέσεις (αν το router του ISP είναι "πατάτα").
empire21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Πάντως η αγορά μόντεμ/ρούτερ διαφορετικού απ' αυτού που προσφέρει ο πάροχος, δεν αυξάνει την ταχύτητα της γραμμής. Πιθανόν να βοηθάει σε περίπτωση που η σύνδεση είναι ασταθής με αποσυνδέσεις (αν το router του ISP είναι "πατάτα"). Εμενα μου ειχαν δωσει ενα siemens που κλειδωνε και πιστευα οτι με ενα καλυτερο μοντεμ θα αυξανονταν κατα πολυ οι ταχυτητες.
sarakinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Έχουν ακουστεί πάρα πολύ καλά λόγια για την σχέση του modem της Siemens και της Forthnet πάντως....
MantiVersuS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Άμεσα δεν μπορείς. Μια προσέγγιση μπορείς να κάνεις μόνο μέσω ενός εργαλείου σαν κι αυτό, εφόσον γνωρίζεις το Downstream Attenuation. Δε θυμάμαι αν πρέπει να χεις λογαριασμό στο www.adslgr.com για να δεις τη σελίδα. σ'ευχαριστώ πολύ! πολύ χρήσιμη σελίδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.