Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δίκτυο

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα τα θέματα με τους οδηγούς πιο πανω αλλα μαλλον δεν καλυπτουν την περιπτωσή μου. έχω ασύρματω ρουτερ συνδεδεμενο με σταθερό υπολογιστη.ολα λειτουργουν καλά. θέλω να κάνω δίκτυο με τον φορητό για να έχει και αυτος ιντερνετ και μετα να κάνω και οικιακο δικτυο. κάνοντας τον οδηγό που διαβασα εδω με τις IP και τα λοιπα μου αναγνώρισε οικιακο δικτυο αλλα έχασα το ιντερνετ απο τον σταθερο.τι παιζει?

σημ. στο σταθερο υπολογιστη στον πινακα ελεγχου--->συνδεσεις δικτυου μου βγάζει μονο "τοπική σύνδεση" η οποία είναι το ρουτερ μου που είναι με earthnet.

pleasee help!!!!

Δημοσ.

για να μην ανοίγω καινουργιο θέμα, έχω και εναν εκτυπωτη ο οποίος είνια συνδεδεμένος στο φορητο με usb . ο σταθερός είναι στο ισογειο κ ο φορητος στο 2ο. τον έχω ορίσει ως κοινόχρηστο αλλα δεν μπορω να εκτυπώσω απο το σταθερο. η εγκατάσταη που εκανα στο σταθερο είναι και δεν είναι κανονικη γιατι στο τελος μου ζητούσε να τον συνδέσω, είναι απαραίτητο αυτο?

Δημοσ.

Κανονικα, αν πας απτο σταθερο να ψαξεις για δικτυακους εκτυπωτες, αν τον βρει, τοτε αυτοματα κατεβαζει τους drivers και εκτυπωνει....δεν εχει χρειαστει ποτε να κανω εγκατασταση τον ιδιο εκτυπωτη σε 2 pc. Εαν βλεπεις τα κοινοχρηστα αρχεια του φορητου και ανταλλασεις χωρις προβλημα, εισαι ετοιμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...