Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μολις αδειαζω τον καδο μαζι με τα...σκουπιδια εξαφανιζεται και το εικονιδιο του καδου. Η επιγραφη απο κατω παραμενει κανονικα στην οθονη.Κανω δεξι κλικ ανανεωση και ολα καλα μεχρι ..το επομενο αδειασμα.
pc_admin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ποιο antivirus εχεις? Κανε ελεγχο για ιους. Ειχα παρομοιο προβλημα, σε μενα ο καδος φαινοταν αδειος η γεματος αναλογα και εδειχνε την πραγματικη κατασταση μονο με ανανεωση. Τελικα βαζοντας το avira βρηκα ιους αλλα προτιμησα το format απο καθαρισμο γιατι το χρειαζοταν ουτως η αλλως και το προβλημα λυθηκε
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ποιο antivirus εχεις? Κανε ελεγχο για ιους.Ειχα παρομοιο προβλημα, σε μενα ο καδος φαινοταν αδειος η γεματος αναλογα και εδειχνε την πραγματικη κατασταση μονο με ανανεωση. Τελικα βαζοντας το avira βρηκα ιους αλλα προτιμησα το format απο καθαρισμο γιατι το χρειαζοταν ουτως η αλλως και το προβλημα λυθηκε Τον NOD32 εχω...θα το ψαξω.Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 To pc ειναι καθαρο αλλα το προβλημα παραμενει....
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Κατηργησα τον καδο ανακυκλωσης , τον ξαναεπανεφερα αλλα τωρα ναι μεν δεν εξαφανιζεται αλλα και να εχει κατι μεσα δειχνει σαν αδειος....
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ειχα αλαλξει εικονιδιο στον καδο και δουλεψε και μετα την επαναφορα του αρχικου . Ξαφνικα εχω το ιδιο προβλημα εδω και μερικες μερες και δεν ξαναπιανει το "κολπο". Καμμια ιδεα ????? Ευχαριστω.
zvarthangalos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Στο δικο μου pc στα vista ο καδος ως δια μαγιας εχει χαθει εντελος απο την επιφ.εργασιας πως τον επαναφερουμε?
tsakonas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ειχα αλαλξει εικονιδιο στον καδο και δουλεψε και μετα την επαναφορα του αρχικου . Ξαφνικα εχω το ιδιο προβλημα εδω και μερικες μερες και δεν ξαναπιανει το "κολπο". Καμμια ιδεα ????? Ευχαριστω. Δοκιμασε αυτο http://www.winhelponline.com/articles/252/1/Recycle-Bin-icon-does-not-refresh-automatically.html Στο δικο μου pc στα vista ο καδος ως δια μαγιας εχει χαθει εντελος απο την επιφ.εργασιας πως τον επαναφερουμε? Δια μαγειας δε γινεται...απλα αντι για empty, διαλεξες delete... http://www.computerperformance.co.uk/vista/vista_recycle_bin.htm
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Τελικα το Spybot - Search & Destroy μαλλον διορθωσε το οποιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.