ntinos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 απορία: είδα σε 2 site τι σύστημα χρειάζεται για να παίξει. http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Duo+E4400+2.0GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+2600+XT&g_id=639&game=Anno+1404&ram=2&checkSubmit=#system%20requirements http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=903 στο πρώτο βάζω απο κάτω το σύστημά μου, intel E4400 2.00 GHz, ram 2 GB, ATI 2600 pro (δεν έχει pro και έβαλα XT). μου βγάζει ένα μεγάλο κόκκινο Χ για να ξενερώσω. στο δεύτερο site φαίνεται πως το παίζω σχετικά άνετα αλλά λέει για windows XP and vista only... έχω windows 7. λογικά με το windows vista capability που έχουν τα windows 7 παίζει. αλλά χωρίς αυτό θα παίξει ? στο επίσημο site δεν μπόρεσα να βρω τη σύστημα χρειάζεται για να παίξει
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 στο δεύτερο site φαίνεται πως το παίζω σχετικά άνετα αλλά λέει για windows XP and vista only... έχω windows 7. λογικά με το windows vista capability που έχουν τα windows 7 παίζει. αλλά χωρίς αυτό θα παίξει ? Έχω Win 7 x64 Ultimate και τρέχει το ίδιο όπως όταν είχα XP,Vista με το ίδιο ακριβώς σύστημα. Υ.Γ είμαι με SP1 από την πρώτη στιγμή... προσωπικά το πάω εμπειρικά Ναι και εγώ εμπειρικά το πηγαίνω αλλά μόλις φτάνεις στους Noblemens και θες να προχωρήσεις πιο ψηλά γίνεται χαμός και χάνω τον μπούσουλα Anno 1404 Venice Expansion Pack Announced Και πότε ακριβώς αναμένεται?
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Και πότε ακριβώς αναμένεται? Κυκλοφορεί ήδη (απαιτείται και το αρχικό Anno 1404).
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Κυκλοφορεί ήδη (απαιτείται και το αρχικό Anno 1404). Ούτε στα καταστήματα ούτε στα torrent το έχω βρει.
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ούτε στα καταστήματα ούτε στα torrent το έχω βρει. Είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά καταστήματα αλλά φυσικά και σε αυτά του εξωτερικού.
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δεν γυρεύω Online καταστήματα. offtopic σε χρεώνουν για αποστολή?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Τα Ελληνικά καταστήματα (κάποια μεγάλα) ξέρω ότι στέλνουν με κούριερ, αλλά χρεώνουν (εκτός και αν η παραγγελία είναι από ένα ποσό και πάνω, τα αναφέρουν ακριβώς στα site τους). Τα ξένα, άλλα χρεώνουν και άλλα όχι. Το play, ας πούμε, έχει το κόστος αποστολής ενσωματωμένο στην τιμή. Το amazon χρεώνει ξεχωριστά. Παλιότερα το play ήταν συστηματικά φτηνότερο, τον τελευταίο καιρό έχω βρει πράγματα στο amazon πιο φτηνά, συνυπολογίζοντας και τα μεταφορικά. Γενικά, θέλει ψάξιμο. Μου έχουν πει και για άλλα site που ήταν ακόμη πιο φτηνά (δες στο νήμα του Napoleon Total War) αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πλέον ότι παιχνίδι αγοράζω το παίρνω από amazon, play.co.uk ή game.co.uk. Είναι φθηνά σε γενικές γραμμές, και απ'αυτά διαλέγεις το φθηνότερο..
LuxJaja Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Πάντως έχω ένα κατάστημα στη γειτονιά μου που με το play.com έχει διαφορά (αναλόγως πάντα) γύρω στα 3-4 ευρώ. http://www.redline.gr/ ορίστε και το site για όποιον ενδιαφέρεται. είναι στη νέα ερυθραία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλό site, γρήγορη φόρτωση των σελίδων και πρόσβαση σε κάποιους παλιότερους τίτλους, αλλά στο expansion του Dawn of War 2, λ.χ., είναι 6 ευρώ ακριβότερο από το play και επιπλέον έχει μεταφορικά. Θα το έχω στα υπόψη μου όμως, γιατί σε σχέσει με τις εντελώς παράλογες τιμές κάποιων "μεγάλων"... Off-topic πίσω από το spoiler.
ntinos19 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά πως γίνεται να αναβαθμιστούν οι nomads απο το επίπεδο 1 στο 2 ? το ίδιο και τους Citizen... έχουν κολλήσει στο δεύτερο επίπεδο και δεν λένε να ανεβούν... στο νησί με τους Citizen τους έχω δώσει ότι ζητάνε, δεν τους λύπη τίποτα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Αυτές τις παραμέτρους τις βρήκα από το FAQ στα fora του Steam: 1) You must satisfy all the necessarities of the cities before you can advance. 2) In addition, you must have citizens euphoric or happy (green on the tax bar). 3) There must be sufficient materials to advance (stones, wood, quarry, etc). Look at the buildings with the upgrade arrow and row-over the small icon above the infobox to see the requirements. 4) For orient buildings, you must also have the necessary rank with the Grand Vizer (see next question). 5) Ascension rights must be released, or you can upgrade manually by pressing 'U'. Τα έχεις καλύψει όλα αυτά;
ntinos19 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ναι Snoob. μόνο με το U κατάφερα να αναβαθμίσω κάποια κτίρια. τα άλλα δεν λένε να ανεβούν με τι καμία... το U έχει πάρει φωτιά :-P thanks.
FallenAngelGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το U έχει πάρει φωτιά γιατί δεν το έχεις στο αυτόματο. Και ποτέ δεν θα αναβαθμιστούν όλοι, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισοροπία μεταξύ φτωχού-πλούσιου
capitan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 παιδιά το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και αυτό δεν ξέρω αν είναι + ή - ... εκτός αυτών με κάνουν τσόντα και οι άλλοι εκτός από τους easy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα