Προς το περιεχόμενο

Anno 1404

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το παιχνιδάκι με ανάγκασε να αγοράσω και το προηγούμενο της σειράς, το 1701 gold edition (το είχε προσφορά το steam 10 ευρώ το ΣΚ που μας πέρασε). Απίστευτο κόλλημα όλη η σειρά!!!!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πράγματι τρομερό παιχνίδι. τα γραφικά δεν παίζονται και το gameplay ειναι εθιστικό.

να σημειώσω ότι το έχω εγκαταστήσει σε windows 7 x64, με μια 8800GTX κάρτα και 8 GB μνήμης.

απλά μερικές φορές μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού κολλόυσε, οπότε αναγκάστικα και το ρύθμισα σε directx 9.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το y η x από τι είδα τώρα αλλά μπορείς να το αλλάξεις σε z.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:02 ----------

Πάντως παράξενο αυτό το bug που έχει το game με τα ελληνικά. Αναγκάστικα να φτιάξω νέο χρήστη ώστε να μπορώ να φορτώσω τα saves.

Και μια ερώτηση. Τι παίζει με τα τρία μπαούλα που υπάρχουν στο warhouse. Το δεύτερο τι σκοπό έχει για εσωτερικό trade?

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Ρε παιδιά δε παίζει με τίποτα.

Έκανα δύο φορές εγκατάσταση. Πόσες φορές τους οδηγούς της κάρτας. Έβαλα πιο παλιούς οδηγούς. Τίποτα όμως. (windows 7)

Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Σε 7χ64 rc7100 σε εμένα παίζει μια χαρά.

Τουλάχιστον για κάνα 20λεπτο που το δοκίμασα.

Ελπίζω να βρω κάποια στιγμή χρόνο και υπομονή να το παίξω...

Δημοσ.

Τι μπορεί να φταίει τότε σε μένα ρε παιδιά; Έχω ati 4870. Δοκίμασα και χωρίς drivers να δω αν κάνει κάτι, αλλά και πάλι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.
Τι παίζει με τα τρία μπαούλα που υπάρχουν στο warhouse. Το δεύτερο τι σκοπό έχει για εσωτερικό trade?

Αν κατάλαβα καλά είναι το κάτωθι αν όχι σκουζα μι :lol:

Το ένα είναι εκεί που stockάρονται τα πράγματα που παράγεις (ψάρια, spice, books κλπ). Το δεύτερο είναι για quest items (επί παραδείγματι ένα γράμμα που πρέπει να παραδόσεις στον xyz χαρακτήρα). Το τρίτο για upgrades (π.χ. βρίσκεις ένα +20% cannon damage upgrade αλλά δεν έχεις ακόμα πολεμικό στόλο, το αποθηκεύεις και μόλις το φτιάξεις το χρησιμοποιείς σε κάποιο από τα battleships σου).

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά είναι το κάτωθι αν όχι σκουζα μι :lol:

Το ένα είναι εκεί που stockάρονται τα πράγματα που παράγεις (ψάρια, spice, books κλπ). Το δεύτερο είναι για quest items (επί παραδείγματι ένα γράμμα που πρέπει να παραδόσεις στον xyz χαρακτήρα). Το τρίτο για upgrades (π.χ. βρίσκεις ένα +20% cannon damage upgrade αλλά δεν έχεις ακόμα πολεμικό στόλο, το αποθηκεύεις και μόλις το φτιάξεις το χρησιμοποιείς σε κάποιο από τα battleships σου).

νομίζω ότι ισχύει το εξής:

1ο μπαούλο: προϊόντα/αγαθά για χρήση/μετατροπή και εμπόριο

2ο μπαούλο: αντικείμενα bonus για τα ειδικά slots των αποθηκών/πλοίων

3ο μπαούλο: προϊόντα/αγαθά προς αυτόματη αγορά/πώληση από την αποθήκη με τους cpu players

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια απορια ρε παιδες.

Ειμαι στο campaign στην αποστολη που πρεπει να σωσεις 6 παιδια.

Εχω σωσει τα πρωτα 2 και απο οτι κτλβα τα αλλα 4 τα εχουν πιασει οι πειρατες σε ενα νησι κατω στο κεντρο περιπου.

Τι πρεπει να κανω για να τα παρω πισω?

Επεξ/σία από FallenAngelGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...