Προς το περιεχόμενο

Anno 1404

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτι ακόμα, εφτιαξα νέο λογαριασμό με όνομα games αλλά τα saves του παιχνιδιού πάλι μπαίνουν σε ένα φάκελο

C:\Documents and Settings\games\Τα έγγραφά μου\Anno 1404 ... Κοινώς δε μπορώ να φορτώσω τα saves. Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει μετονομασία αυτόν τον φάκελο? Δοκίμασα μεσω της registry και με το desktop renamer αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσω ως παράμετρο στο Anno4.exe καθώς ξεκινάω το παιχνίδι νέο path για τα saves? έχω win xp sp3 παρεπιπτόντως.

Κανε μετονομασια το "Τα εγγραφα μου" σε "My Documents" ΠΡΙΝ τρεξεις το παιχνιδι στο νεο λογαριασμο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα μπερδευεις τοσο.Ειναι απλο.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κανε μετονομασια το "Τα εγγραφα μου" σε "My Documents" ΠΡΙΝ τρεξεις το παιχνιδι στο νεο λογαριασμο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα μπερδευεις τοσο.Ειναι απλο.

Δε γίνεται απλή μετονομασία σε αυτό το φάκελο συν του ότι στα windows μου εμφανίζει στο path τον φακέλο ως Τα εγγραφα μου ενώ το όνομα του φακέλου φαίνεται My documents :-). Τα κατάφερα τελικά, πρέπει να κανεις δεξί κλικ στο φάκελο όπως είναι στο desktop και να αλλάξεις τον προορισμό, αν κάνεις δεξί κλικ στο C:\Documents and Settings\User\Τα εγγραφα μου δεν σου βγάζει αυτό που θα έπρεπε να σου βγάλει. Και είτε το κάνεις πριν τρέξεις το παιχνίδι είτε μετά δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
Πως διάολο κάνω νομάδες; :)

Φτιάξε σπίτια νομάδων. Είναι στο παράθυρο χτισίματος, μια καρτέλα δίπλα στους σκατοβλαχους :-D

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο εμενα...Εχω βαλει το παιχνιδακι εδω και 3 μερες και αφου παιζω κανα 20λεπτο με πεταει στα vista βγαζοντας μην. ''display driver atikmdag stopped working and recovered'' καπως ετσι....Τεσπα το εψαξα αρκετα και πιστευω πως δεν ειναι θεμα υπερθερμανσης αφου παιζω πολυ πιο βαρια παιχνιδια κανονικα καθως και δεν εχει σχεση με drivers και directx αφου εχω τις τελευταιες εκδοσεις....Καμια ιδεα να με σωσετε:mad:??

Το συστημα μου ειναι:O/S windows vista 32bit SP2,Cpu Intel Core Quad Q6600 2.4,

Ati Hd2900xt 512Mb,3Gb Ram 800mhz,M/B Asus P5k Premium WiFi-Ap Edition

Δημοσ.

Πέρασε κανείς από την 8η αποστολή στο campaign? Αν ναι, ας ρίξει καμιά συμβουλή.

Γεμίζω το αρχικό νησί με σπίτια και φτάνω μέχρι το σημείο που θέλεις γυαλί για να συνεχίσεις. Εκεί μου έχουν τελειώσει τα φράγκα και το balance παίζει απο -1000 έως +1000 χωρίς κάποια λογική...3 νησιά δε μου φτάνουν για να τους συντηρίσω όλους (ειδικά τον χυμό μήλου τον τσακίζουν σε χρόνο dt), και ο Lucius με μια βραχονησίδα μ'έχει :lol:. Οι 2 σύμμαχοι είναι ψιλοάχρηστοι οπότε ότι κάνω μόνος μου. Ως μόνή λύση βλέπω να αράξω σ'ότι στεριά υπάρχει με την ελπίδα να έχω θετικό balance :-(

Δημοσ.
Δε γίνεται απλή μετονομασία σε αυτό το φάκελο συν του ότι στα windows μου εμφανίζει στο path τον φακέλο ως Τα εγγραφα μου ενώ το όνομα του φακέλου φαίνεται My documents :-). Τα κατάφερα τελικά, πρέπει να κανεις δεξί κλικ στο φάκελο όπως είναι στο desktop και να αλλάξεις τον προορισμό, αν κάνεις δεξί κλικ στο C:\Documents and Settings\User\Τα εγγραφα μου δεν σου βγάζει αυτό που θα έπρεπε να σου βγάλει. Και είτε το κάνεις πριν τρέξεις το παιχνίδι είτε μετά δεν έχει σημασία.

Δλδ, να φτιάξετε έναν νέο φάκελο "My Documents" χωρίς να πειράξουμε τον άλλο, δεν το σκέφτηκε κανείς;

Δημοσ.
Δλδ, να φτιάξετε έναν νέο φάκελο "My Documents" χωρίς να πειράξουμε τον άλλο, δεν το σκέφτηκε κανείς;

Μια χαρά το σκέφτηκα και το δοκίμασα αλλά το Anno παίρνει το φάκελο Τα εγγραφά μου των Windows και σώζει εκεί μέσα. Κοινώς παίρνει το path από το σύστημα. Δλδ αν εφτιαχνες ένα φάκελο δικό σου My Documents χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο, τπτ δε θα άλλαζε, το Anno πάλι στα Εγγραφα μου θα έσωζε.

Δημοσ.

Χεχεχε!Τα Windows δεν ειναι τοσο απλα οσο o Ubuntu...:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα παλι δεν κολλαει μεσα στο παιχνιδι,κολλαει μολις πατησω esc. Φοβερο παιχνιδακι ομως,οποτε απλως συνεχιζω να παιζω χωρις παυσεις και χαζα:Ρ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το game είναι απίστευτο στην λεπτομέρεια των γραφικών του. Μόλις το άρχισα και μέχρι στιγμής το έχω καταευχαριστηθεί. Και τρέχει και ομαλότατα.

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει πολύ φτωχό manual και το αρχικό tutorial δεν βοηθάει και πολύ. Θέλει λίγο ψάξιμο στην αρχή για να το παίξεις.

Δημοσ.

Μόνο ψεγάδι στα γραφικά του είναι ότι άμα αλλάξεις οπτική γωνία, μαζί με την κάμερα γυρνάνε και οι σκιές των κτιρίων. Λογικά θα το'χουν διορθώσει με κάποιο patch.

Δημοσ.

μου κανει ενιοτε κατι χαζα με τα γραφικα αλλα klein ... το παιχνιδι ειναι παααρα πολυ καλο.

καιρο ειχα να κολλησω με μη-αθλητικο παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...