flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Η καρτα εχει πολυ μαπα συμβατοτητα, οπως και οτι πρεπει να patchαρεις τα παιχνιδια που θες, αρα δεν μπορεις να παιξεις originals απο αλλες περιοχες, και εχει να βγει update απο καποτε.Κακη αγορα κατα την προσωπικη μου αποψη, βαλτε καλυτερα modchip. Συγγνώμη για το offtopic, ποιο modchip πιστεύεις-πιστεύετε οτι είναι καλύτερο να βάλω; Φυσικά να παίζει στη καινούρια κονσόλα που αναφέρω παραπάνω....
gherudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μην βάλετε modchip,στείλτε μου τις κάρτες σας να τις μετατρέψω εγώ δωρεάν.Επίσης θα σας το φτιάξω έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε και αναπαραγωγή ταινιών avi,divx,mpg,mp4,vob επίσης θα παίζει και εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους .srt .sub .sup κτλπ κτλπ καθώς και mp3,jpg.To memor32 μπορεί να μην έχει 100% συμβατότητα αλλά το esr που περνάω εγώ έχει 99.99999999% συμβατότητα
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πως μπορώ να φτιάξω μια memor32 με esr, αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει στο μοντέλο scph-90004 8c. Υπάρχει οδηγός στο φορουμ πως μπορεί κάποιος να κάνει τη μετατροπή. Απλά περιμένω έναν να μου πει οτι λειτουργεί με το μοντέλο που ανέφερα
flik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γνωρίζεις αν θα γίνει κάποιο update ίσως στο esr σχετικά σύντομα ώστε να παίζει και στις καινούριες κονσόλες; Αξίζει κανείς να περιμένει πιστεύεις;
panbil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Α ναι, δεν το είχα προσέξει πριν, δίπλα στο serial number γράφει 8c. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι δεν δουλεύει η memor32 με 8c? το εχω απαντησει φιλε μου λιγο πιο πανω οχι δεν δουλεευει σε 8C και για το φιλο που ρωτησε αν φαινεται απο το κουτι χωρις να ανοιχτει δυστυχως οχι
darredevvil Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδια έχω ένα PS2 slim SCPH 90004 και πανω στην κονσολα γραφει 8D .είναι συμβατο με memor32?Ευχαριστω
vaiaserres Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Παιδια πως γινεται να κανεις μια απλη μεμορυ ετσι???Εχο την μεμορ 32 αλλα ενας φιλος μου με επριξε να κανω και την δικια του τι ακριβος πρεπει να κανω???
saruman274 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο: θελω να βαλω ''κανονικο''(το συνηθισμενο) modchip και ζητανε 60 και 70 E.βρηκα μια σελιδα με modchip http://www.mychip.gr/webshop/index.php?cPath=1_17 και λεει για παραδειγμα για Modchip me 10E.ειναι αξιοπιστο?να το στειλω η να κανω διακανονισμο μεσω τηλεφωνου?μεχρι ποσα να δωσω??
ktsolkas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 10 ευρω εχει μονο το τσιπακι.το παιρνεις και το κολλας μονος σου. με τοποθετηση θπολογιζε κανα 50 ευρω.
saruman274 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Οντως επικοινωνησα και μου ειπαν 50e,ειναι καλη η τιμη?επειδη ειμαι μακρια,μηπως να προτιμησω κατι πιο κοντα?με e-mail που επικοινωνησα μου ειπαν δεν τιθεται ζητημα αξιοπιστιας και ασφαλειας αλλα και παλι 50 e χωρις memory η εστω game δεν ειναι πολλα?
ktsolkas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 φιλε μου 50 ειναι πολυ καλα γιατι ειναι πολυ λεπτομερεις οι κολλησεις στην πλακετα.απο την αλλη ομως με 50-60 βρισκεις μεταχειρισμενη(ακομα και εντος εγγυησης) απο τα μοντελα που κανεις την μοντα με την καρτα μνημης.διαλεγεις και παιρνεις.
nicoslar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Έχω το memor32 plug and play και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει (ενδεχομένως μετά από πτώση). Όταν ανοίγω το ps2 και μπαίνω στο browser του memor32 εμφανίζει ένδειξη unformatted. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ???
alexioualexios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Έχω το memor32 plug and play και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει (ενδεχομένως μετά από πτώση). Όταν ανοίγω το ps2 και μπαίνω στο browser του memor32 εμφανίζει ένδειξη unformatted. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ??? XA xaxaxaxa ακόμα να σου απαντήσει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.