Προς το περιεχόμενο

Memor32 το απόλυτο εργαλείο για το PS2/PStwo

vaiaserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά.. έχω τσιπαρισμένο ps2 fat.. Μπορώ να "φτιάξω" μια memor32 για να την δώσω σε ένα φίλο; If so..how?

Επίσης.. Τα παιχνίδια παίζουν άμεσα η πρέπει να τρέξεις κάποιο application στην αρχή;

Apatchάριστ(ήδη γραμμένα) παιχνίδια, παίζουν;

Γενικά είναι user friendly?

Επίσης.. λειτουργεί μέσω αυτού και hdloader? Βάζεις έναν οποιοδήποτε usb σκληρό με iso και παίζουν ή έχει περαιτέρω διαδικασία;

Έυχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω μια απάντηση και μια ερώτηση.

Η απάντηση στον φίλο για τα παιχνίδια psx. Εγώ για να παίξω παιχνίδια στο ατσιπάριστο ps2 slim μου, του psx παιχνίδια εννοώ, βάζω πρώτα ένα γνήσιο του psx ( χρησιμοποιώ το Myst ) και όταν φορτώσει το κλασσικό σήαμ του ps1 τότε το βγάζω, βάζω την αντιγραφή και όλα οκ. Όμως δεν μπορώ να σώσω.

Η ερώτηση. Εγώ που έχω γραμμένα πολλά παιχνίδια και χρησιμοποιώ swap magic, αν πάρω το memor32 θα μπορώ να τα παίζω χωρίς να τα ξαναγραψω πατσαρισμένα;

Δημοσ.

Προς το παρόν όχι αν και ο δημιουργός του ESR είπε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει.

Βέβαια μπορείς μέσω του memor32 να τρέχεις το ulaunch και μετά το swap magic.elf οπότε δε θα κάνεις τις αλλαγές με τα δισκάκια αλλά θα βάζεις μετά μόνο την αντιγραφή

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι καινούργιος στο forum, αν και το παρακολουθώ αρκέτο καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βάζω post.

Φίλε epsilon753, διάβασα πολύ προσεχτικά τις ομολογουμένως αναλυτικές οδηγίες που έδωσες σχετικά με τη δημιουργία μίας κάρτας memor32 και σε θεωρητικό επίπεδο είναι πολύ χρήσιμες. Λέω σε θεωρητικό επιπέδο γιατί σε εμένα δεν λειτούργησαν και εδώ είναι το ζητούμενο.

Αγόρασα πρόσφατα ένα PS2 slim SCPH-90004 8c και μη θέλοντας να χάσω την εγγύση της κονσόλας, επέλεξα να αγοράσω και μία κάρτα memor32. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες σου αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι ξεκινόντας το PS2 δεν βγάζει καμία άλλη επιλογή πλυν των κανονικών που έχει στον browser, και όταν του βάλω backup παιχνίδι που έχω φτιάξει εγώ από original (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες σου), μου εμφανίζει μαύρη οθόνη.

Αν κατάλαβα καλά, μόνο δύο αρχεία πρέπει να περάσω στη memor32 (folder BOOT) και αρκούν για να ξεκινήσει (αν κάνω λάθος πιθανόν γι αυτό να έχω πρόβλημα), επομένως θα ήθελα τα φώτα σου σχετικά γιατί έχω απογοητευτεί πολύ.

Τέλος και για να μη κουράζω εσένα και τους υπόλοιπους αναγνώστες του forum, έχω κοιτάξει σε διάφορα forums και έχω δει διάφορες οδηγίες για διαφορετικές διαδικασίες που τελικά δεν σου δίνουν 100% να καταλάβεις αν είναι ολοκλημένες ή αν είναι μέρος κάποιας συνολικής διαδικασίας που πρέπει να ακουλουθήσει κάποιος για να πετύχει τελικά αυτό που προσπαθώ κι εγώ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά και όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους,

Είμαι καινούργιος στο forum, αν και το παρακολουθώ αρκέτο καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βάζω post.

Φίλε epsilon753, διάβασα πολύ προσεχτικά τις ομολογουμένως αναλυτικές οδηγίες που έδωσες σχετικά με τη δημιουργία μίας κάρτας memor32 και σε θεωρητικό επίπεδο είναι πολύ χρήσιμες. Λέω σε θεωρητικό επιπέδο γιατί σε εμένα δεν λειτούργησαν και εδώ είναι το ζητούμενο.

Αγόρασα πρόσφατα ένα PS2 slim SCPH-90004 8c και μη θέλοντας να χάσω την εγγύση της κονσόλας, επέλεξα να αγοράσω και μία κάρτα memor32. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες σου αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι ξεκινόντας το PS2 δεν βγάζει καμία άλλη επιλογή πλυν των κανονικών που έχει στον browser, και όταν του βάλω backup παιχνίδι που έχω φτιάξει εγώ από original (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες σου), μου εμφανίζει μαύρη οθόνη.

Αν κατάλαβα καλά, μόνο δύο αρχεία πρέπει να περάσω στη memor32 (folder BOOT) και αρκούν για να ξεκινήσει (αν κάνω λάθος πιθανόν γι αυτό να έχω πρόβλημα), επομένως θα ήθελα τα φώτα σου σχετικά γιατί έχω απογοητευτεί πολύ.

Τέλος και για να μη κουράζω εσένα και τους υπόλοιπους αναγνώστες του forum, έχω κοιτάξει σε διάφορα forums και έχω δει διάφορες οδηγίες για διαφορετικές διαδικασίες που τελικά δεν σου δίνουν 100% να καταλάβεις αν είναι ολοκλημένες ή αν είναι μέρος κάποιας συνολικής διαδικασίας που πρέπει να ακουλουθήσει κάποιος για να πετύχει τελικά αυτό που προσπαθώ κι εγώ.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά και όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει.

φιλε μου δυστυχως στην συγκεκριμενη εκδοση 8c αλλαξαν το bios με αποτελεσμα να μην πιανει η memor 32 μεχρι 8b ηταν οκ αλλα τωρα θα περιμενεις μηπως βγει κατι νεωτερο

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

Υπάρχει μήπως καμία πληροφορία για το πόσο θα πρέπει να περιμένω εγώ και όσοι ακόμα βρίκονται στη θέση μου?

Δημοσ.

οχι δεν γνωριζω κατι αν και σε καποιο φορουμ διαβασα οτι ισως δεν μπορεσει να γινει κατι αλλα να μην σε απογοητευω οτι κλειδωνει , ξεκλειδωνει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου έδωσαν κονσόλα slim SCPH-90004, αλλά δεν ξέρω αν είναι 8b ή 8c. Πως μπορώ να μάθω αν θα δουλεύει το memor32, σκοπεύω να φτιάξω μια κάρτα μόνος μου

Δημοσ.

στο πισω μερος της κονσολας εχει ενα αυτοκολλητο με το μοντελο και το σειριακο νομιζω δεν θυμαμαι αλλα διπλα θα δεις αν γρσφει 8b h 8c

Δημοσ.
στο πισω μερος της κονσολας εχει ενα αυτοκολλητο με το μοντελο και το σειριακο νομιζω δεν θυμαμαι αλλα διπλα θα δεις αν γρσφει 8b h 8c

Α ναι, δεν το είχα προσέξει πριν, δίπλα στο serial number γράφει 8c. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι δεν δουλεύει η memor32 με 8c?

Δημοσ.

Η καρτα εχει πολυ μαπα συμβατοτητα, οπως και οτι πρεπει να patchαρεις τα παιχνιδια που θες, αρα δεν μπορεις να παιξεις originals απο αλλες περιοχες, και εχει να βγει update απο καποτε.

Κακη αγορα κατα την προσωπικη μου αποψη, βαλτε καλυτερα modchip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...