Προς το περιεχόμενο

Memor32 το απόλυτο εργαλείο για το PS2/PStwo

vaiaserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διλαδι το μονο προβλημα ειναι πος θα βαλω τα αρχεια που πρεπει μεσα στιν μεμορυ καρτα ετσι?? Δεν υπαρχει καποιος τροπος για να γινει αυτο?? Διλαδι το φλασακι να γινει autoran?? Με καποιο τροπο ι κατι τετοιο ετσι οστε να μεταφερο τα αρχεια στιν μεμορυ καρτα

Δημοσ.

Δεν γινεται να τρεξει μονο του.Δυστηχως δεν μπορω να βοηθησω αλλο, οπως ειπα, αν θελεις διαβασε τον οδηγο.

Δημοσ.

Παιδια SOS!Εγω που θελω να τρεξω αντιγραφα psx στο ps2 πως θα τα καταφερω;:rolleyes:Νομιζω πως με το κολπο που γινεται με αυτην την καρτα δεν τρεχουν αντιγραφα psx στο ps2.:fear:To breaker pro θα κανει τιποτα η να μην το αγορασω;Εxω το χοντρο playstation 2 το παλιο.To breaker pro ειναι για ολες τις εκδοσεις ps2;Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

Εγω λεω να παρεις τιν καρτα με το USB να τα περασεις ολα μεσα και να εισαι οκ και θα παιζεις τα παντα απλα βαζοντας το αντιγραμμενο παιχνιδι μεσα και θα παιζει

Δημοσ.

Παιχνίδια του Playstation 1 δε θα μπορείς προς το παρόν να παίζεις.

Αυτό μπορείς να το κάνεις με κάποιο από τα swap disks

Βέβαια ο καλύτερος για μένα τρόπος για τα ps one παιχνίδια που χρησιμοποιώ είναι να τα τρέχω στο PSP

Δημοσ.

Αρα μαλλον θα αγορασω και το breaker pro που με αυτο μπορεις να παιξεις αντιγραφα psx αν δεν κανω λαθος.:-)Δεν ξερω ομως αν ειναι για ολες τις εκδοσεις ps2.Eγω εχω το χοντρο ps2 το παλιο.:rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον την καρτα με την εφεραν αλλα δεν την αναγνοριζει ο ΗΥ τι να κανω?? Διλαδι την βαζω και κατο δεκσια βγαζει αγνωστη συσκευη USB και κατι τετοια εχω παρασει τους Drivers τι κανω τωρα??

Δημοσ.

Σε παραπάνω ποστ μου έχω βάλει τους drivers της κάρτας.

Πρέπει ΠΡΩΤΑ να έχεις εγκαταστήσεις τους οδηγούς και μετά να έχει γίνει η πρώτη σύνδεση της κάρτας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μετά πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Memento Savegame Manager.

Μόνο μέσω αυτού του προγράμματος γίνεται η μετακίνηση από και προς την κάρτα και όχι μέσω του Υπολογιστή μου

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το εκανα και παιζει αντιγραμμενα δισκακια δεν το πιστευω!!!!

Τωρα θα ηθελα αν γινετε αφου ειναι σαν τσιπαρισμενο να μπορεσω να κανω και την μεμορυ καρντ σαν τσιπακι διλαδι την αλλι που εχω 8ΜΒ που ειναι και δεν εχει καλοδιο USB γινετε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...