Προς το περιεχόμενο

Αγορά ασύρματου keyboard και mouse

rodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Θέλω να πάρω ένα set αυτές τις μέρες αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ασύρματα περιφερειακά, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο; Η χρήση θα είναι απλή και δε με απασχολεί τόσο η απόσταση λειτουργίας (βασικά θέλω ασύρματα για να μη με ενοχλούν τα καλώδια πάνω στο γραφείο) οπότε κοιτάζω σε κάτι οικονομικό.

Α, για τα παιχνίδια είναι καταλληλα τα ασύρματα πληκτρολόγια-ποντίκια ή θα έχω πρόβλημα; Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω κάποιο fps για παράδειγμα χωρίς να χάνω τον έλεγχο.

Ευχαριστώ για όποια πρόταση σας.

Δημοσ.

Για παιχνίδια δεν κάνουν τα ασύρματα. Όχι ότι δεν μπορείς να παίξεις απλά δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα εγώ έχω αυτό. Δεν μου άρεσε και πάρα πολύ. Λίγο υπερβολικό το βρήκα. Σαν ασύρματο θα προτιμούσα κάποιο που να μπορώ να το πάρω και αγκαλιά να γράψω

Δημοσ.

Προσωπικά πιστέυω ότι παίζεις χωρίς πρόβλημα πλην των περισσότερων FPS που έχουν γρήγορo gameplay.

Σε κάθε περίπτωση πάντως για τέτοια περιφερειακά κατά τη γνώμη μου μόνο Logitech.

Εχω ακόμα στο παλιό σταθερό μου το ασύρματο Logitech (ετος 1998') και δουλεύει απροβλημάτιστα. Αντιθέτως έχω αλλάξει και τα 2 ασύρματα Microsoft ποντίκια μου και τώρα περιμένω να πάω Αθήνα για να αλλάξω και το τρίτο. Οκ το καλύπτει η εγγύηση αλλά βαρέθηκα τις αλλαγές...

ΥΓ: Μη ξαχάσεις να συνυπολογίσεις στο κόστος και την αγορά σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών με το φορτιστή τους αν δεν έχεις ήδη.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς, τα Logitech μου φαίνονται όντως αρκετά ποιοτικά και έχουν όμορφο σχεδιασμό. Υπάρχουν όμως τα RF και τα Bluetooth ασύρματα. Ποιο τύπο να προτιμήσω για καλύτερη λειτουργία; Με Bluetooth είναι τα ακριβότερα μοντέλα οπότε φανταζομαι ότι θα έχουν κάποια πλεονεκτήματα. Με τα παιχνίδια θα υπάρχει πρόβλημα ότι και να διαλέξω;

Δημοσ.

το βασικο μειωνεκτημα με παιχνιδια και ασυρματο σετακι ειναι η διαρκεια ζωης των μπαταριων, ενδεικτικα ο αδερφος μου οταν παιζει παιχνιδι σε μια εβδομαδα τελος οι μπαταριες(και δε μιλαμε για πολλες ωρες ουτε μαπα επαναφορτιζομενες).

Τα bluetooth κερδιζουν σε εμβελεια.

Οσο για τα logitech σορρυ αλλα σχεδον ολα τα νεα μοντελα δειχνουν πολυ φθηνιαρικα παροτι ειναι ποιοτικα,

Αν αντεχει η τσεπη σου δες αυτο το microsoft

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε θα έπαιρνα ασύρματο ποντίκι με τίποτα. Ειδικά αν παίζεις και στο ιντερνετ, δε θα θες στα καλά καθούμενα να lagαρει το game και να έχεις και επιπλέον καθυστέρηση και από το ποντίκι. Τουλάχιστον σε σπίτι φίλου που είχα παίξει είχε καθυστέρηση που και που στο να δώσει την εντολή που πατούσες. Επιπλέον φαντασου εκεί που παίζεις να πρέπει να περιμένεις να φορτίσει η μπαταρία για να συνεχίσεις. Φαντάζομαι πως αυτά είναι θέμα ποιότητας αλλά δε νομίζω να μην υπάρχουν καθόλου προβλήματα και στα υπόλοιπα της αγοράς. Οπότε γιατί να δημιουργήσεις καινούρια έννοια?

Δημοσ.

Νομίζω ότι απογοητεύτηκα :cry:

Αν δε μπορώ να παίξω με άνεση και να έχω και τις μπαταρίες κάθε λίγο να φορτίζουν, τότε χάθηκα. Απ' ότι καταλαβαίνω για τη χρήση που θέλω δεν αξίζει τον κόπο γιατί περισσότερο θα με ταλαιπωρούν τελικά. Μάλλον πιο καλά να διαθέσω τα χρήματα για κάτι άλλο. Ευτυχώς που με διαφωτίσατε δηλαδή γιατί μου άρεσε πολλή η σκέψη να έχω ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά να είναι λειτουργικό και στη πράξη.

Δημοσ.

εγω δεν αντιμετωπιζω τα προβληματα στα FPS παιχνιδια με ασυρματο πληκτρλογιο μαι ποντικι... ισα ισα ειναι πιο βολικα δεν σε εμποδιζει καλωδιο κλπ... και μπαταριες για το πληκτρολογιο μια φορα στους 3 μηνες και αν.. το ποντικι επειδη το χρησιμοποιω συχνα μια φορα στις 10-15 μερες αλλαζω μπαταρια... και υπ'οψιν, δεν ειναι μαρκας logitech ή microsoft... το keyboard ειναι silvercrest και το mouse Belkin... τουλαχιστον στο call of duty 4 που παιζω μια χαρα ανταποκρινονται και τα 2 χωρις lag και σχετικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...