looperx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω 2 LCD TVs μία 26αρα για τους γονείς μου και μία 24αρα για μένα. Οι γονείς μου θα βλέπουν κανονική και δορυφορική tv! Εγώ από την άλλη τη θέλω για οθόνη του υπολογιστή μου, για να παίζω xbox360, να βλέπω xvid και δορυφορική. Βρήκα τις Samsung T240HD και T260HD LCD TV στα 470 και 510 ευρώ αντίστοιχα. Θα ήθελα τη γνώμη σας η' και κανένα review αν έχει πάρει το μάτι σας. Από τα χαρακτηριστικά τους είδα ότι είναι πολύ ανώτερες από τις αντίστοιχες LCD TVs. Στην πράξη όμως δεν ξέρω τί γίνεται. Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 να ξέρεις ότι και οι 2 είναι με TN Panel που σημαίνει κατώτερη ποιότητα χρωμάτων και μικρότερες γωνίες θέασης...
Greek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γνωριζουμε αν στην 260hd Ο φηφιακος δεκτης που εχει ειναι MPEG-4 or MPEG-2. Γιατι νωμιζω τα ιδιοτικα καναλια θα εκπεμπουν σε MPEG-4 και απο οτι διαβασα οι τηλεωρασεις που θα εχουν δεκτη MPEG-2 θα ειναι αχρηστες ουσιαστικα (δηλαδη θα χρειαζεται εξωτερικως δεκτης) Ψαχνωντας στο νετ δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 νομίζω ότι είναι MPEG2
DioNiSis_000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το pixmania αναφερει οτι ειναι mpeg-4 . αλλου δεν το εχω δει. το manual της t220hd που εχω εγω δεν αναφερει τιποτα αν ειναι 2 ή 4. μονο οτι οταν πιασει ψηφιακο καναλι εμφανιζεται η επιλογη mpeg στο μενου, αλλα δεν λεει τι επιλογες/ρυθμισεις εχεις οταν μπαινεις στο υπομενου του mpeg.
ahepa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 H samsung SM T260HD δεν έχει mpg4, με κορόιδεψε ο πωλητής του Public στη Θεσσαλονίκη http://troktiko.blogspot.com/2010/01/publicworld.html
ahepa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 H samsung SM T260HD δεν έχει mpg4, με κορόιδεψε ο πωλητής του Public στη Θεσσαλονίκη http://troktiko.blogspot.com/2010/01/publicworld.html Να σας ενημερώσω ότι μετά από την καταγγελία μου στο troktiko μου έστειλαν χωρίς χρέωση (δική μου χρέωση τα 25euro για ένα HDMI καλώδιο) έναν αποκωδικοποιητή. Σημείωση: Μακροπρόθεσμα δε συμφέρει στην εταιρεία PublicWorld η αντικατάσταση της τηλεόρασης. Εάν γινόταν αντικατάσταση τότε η εταιρεία θα χρεωνόταν την τιμή της παλιάς τηλεόρασης (400euro) συν της νέας (ας πούμε άλλα 400euro) και φυσικά αντίστοιχα κόστη για όσους άλλους "ξεγέλασαν" και θα ζητούσαν την αντικατάσταση των τηλεοράσεων τους, για τον απλούστατο λόγο ότι θα κοινοποιούσα την έκβαση της υπόθεσής μου όπως ακριβώς κάνω τώρα, αλλά και όπως ακριβώς έκανα με την καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.