hardala Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SAMSUNG DVD-P380 ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "ν" TO ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ "o".ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΗ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
HellasVagabond Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια εμενα γενικα τους Ελληνικους υποτιτλους δεν τους δειχνει καθολου....Εχει εντοπισει κανεις αν υπαρχει αναβαθμισμενο Firmware ?
HellasVagabond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ με βλεπω να το πηγαινω πισω....
ntriz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι' εγώ στους ελληνικούς υπότιτλους το γράμμα "ν" μου το βγάζει "σ" .:mad: Παρακαλώ ,αν γνωρίζει κάποιος τη λύση ας βοηθήσει . Αν το πάω πίσω θα δεχτούν να το αλλάξω! Ευχαριστώ.
bdora Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SAMSUNG DVD-P380 ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "ν" TO ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ "o".ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΗ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει κανείς λύση; ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.