poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Για χαρα! Εχω 2 gigabyte 4870 σε διαταξη crossfire. Δεν ειμαι Fan καποιας εταιριας ΑΤΙ-NVIDIA. Πιστευετε οτι η 4870cf ειναι better than 280 ή ακομα και απο -double 280sli-? Στα παιχνιδια εννοω. Πιστευετε οτι η 4870cf θα πεζει σε max settings τα games που θα βγουν μετα απο 2-3 μηνες?πχ farcry2.Aν ξερετε βεβαιως.Με λιγα λογια ποσο θα αντεξει αυτος ο συνδιασμος καρτων?(4870cf) Σε αναλυσεις 1600χ1050? Το crossfire εκτος απο τις επιδοσεις διπλασιαζει και τις μνημες πχ(512+512=1024)? Δυστυχως ειμαι απο τους τυπους που αλλαζουν υπολογιστη καθε 3 μηνες εδω και πολλα χρονια!!Και μαλιστα καθε φορα ξοδευω πολλα-πολλα λεφτα.Λεω να εγκαταλειψω τις αγορες για Desktops και παρω κανενα Laptop και τελος!!!!
liopyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Για χαρα!Εχω 2 gigabyte 4870 σε διαταξη crossfire. Δεν ειμαι Fan καποιας εταιριας ΑΤΙ-NVIDIA. Πιστευετε οτι η 4870cf ειναι better than 280 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268558 ή ακομα και απο -double 280sli-?Στα παιχνιδια εννοω. Όχι. Για κανένα λόγο. Πιστευετε οτι η 4870cf θα πεζει σε max settings τα games που θα βγουν μετα απο 2-3 μηνες?πχ farcry2.Aν ξερετε βεβαιως.Με λιγα λογια ποσο θα αντεξει αυτος ο συνδιασμος καρτων?(4870cf)Σε αναλυσεις 1600χ1050? Ναι. Το crossfire εκτος απο τις επιδοσεις διπλασιαζει και τις μνημες πχ(512+512=1024)? Δεν διπλασιάζει ούτε τις επιδόσεις, ούτε την μνήμη. Δυστυχως ειμαι απο τους τυπους που αλλαζουν υπολογιστη καθε 3 μηνες εδω και πολλα χρονια!!Και μαλιστα καθε φορα ξοδευω πολλα-πολλα λεφτα.Λεω να εγκαταλειψω τις αγορες για Desktops και παρω κανενα Laptop και τελος!!!! Καλές αγορές...
poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Γιατι λες οτι δεν αυξανονται οι επιδοσεις? Σε ολα τα sites που εχω μπει Guru3d,vrzone ktl. δειχνει οτι οι επιδοσεις αυξανονται?
poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 πχ ----------http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=6 sorry δεν επρεπε να πω διπλασιαζονται οι επιδοσεις απλα αυξανονται ομως κατα πολυ
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δυστυχως ειμαι απο τους τυπους που αλλαζουν υπολογιστη καθε 3 μηνες εδω και πολλα χρονια!!Καλά μην το φωνάζεις κ με τόση χαρά..δεν είναι κ για μίμηση..αρρώστια είναι, που δεν μπορώ να χαρακτηρίσω γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum, δυστυχώς...καλά κ γιατί ρωτάς?αφού ακόμα κ αν δεν παίζει θα τρέξεις να αγοράσεις τις επόμενες κάρτες γραφικών για να το παίξεις..οπότε δεν υπάρχει λόγος για να συνεχίσουμε το θέμα..Περαστικά.. Όσο για το 31 ετών, κάτι δεν με πείθει... Επίσης αν είχες τα καλύτερα pc's εδώ κ πολλά χρόνια δεν θα ρωτούσες κάτι τέτοιο..
poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μαλλον δεν καταλαβες! Δεν το φωναζω με χαρα απλα εκφραζω το λαθος που κανω στα συνεχομενα upgrades Ειμαι 31 χρονων.Αλλα δεν εινα εκει το θεμα Απλα εκανα καποιες ερωτησεις πειραζει?Και ειπα τι νιωθω για μενα!
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Καλά ωρέ Venisk μην τον φας κιόλας τον άνθρωπο. Εντάξει κι εγώ το βρίσκω λίγο "άρρωστο" αλλά ο καθένας μας τα σκάει σε ό,τι "κουλό" του γουστάρει αναλόγως τα οικονομικά του. Πάντως αν θες να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία σου, κι εφόσον τα χρήματα δεν είναι θέμα, θα πρότεινα να πας σε καμιά μεγαλύτερη οθόνη για να πιάσουν τόπο κι οι κάρτες γραφικών σου.
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Καλά ωρέ Venisk μην τον φας κιόλας τον άνθρωπο. :lol: προσπάθησα μα δεν τα κατάφερα..μου έχει μείνει λίγο ακόμα..:lol: όντως μια 30" και 3 280gtx θα είσαι just perfect..
pull over Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Venisk γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στην υπογραφή σου πριν χαρακτηρίσεις "άρρωστο" τον poliv123; Πολλοί (όλοι δηλαδή) υπολογιστάκηδες παθαίνουν το εξής: ξοδεύουν του κόσμου τα λεφτά για αγορά "σούπερ συστήματος" για να μείνουν πίσω σε επιδόσεις σε λίγους μήνες και να κατοτροπωθούν από συστήματα που κοστίζουν κλάσματα των χρημάτων που έδωσαν οι ίδιοι. Τσούζει, σίγουρα... και ζηλεύουμε όποιον μπορεί να κάνει συνεχώς αναβαθμίσεις. Έτσι την πατάνε οι αρχάριοι. Μετά πονηρεύεσαι. Όπως και να χει δεν είναι αρρώστια κάποιος να έχει ένα χόμπι και να σκάει εκεί τα χρήματά του. Εκτός και αν πρόκειται για καταναγκαστική εξάρτηση ή παραπλάνηση - διαφημιστική στην περίπτωσή μας
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τσούζει, σίγουρα... και ζηλεύουμε όποιον μπορεί να κάνει συνεχώς αναβαθμίσεις. Εμ...ναι..εγώ αναβάθμισα το pc μου μετά από 3 χρόνια όχι 3 μήνες..κ φυσικά δεν έχω πρόβλημα να το αναβαθμίζει κ κάθε εβδομάδα..αλλά να μην κάνει τόσο χαζές ερωτήσεις εφόσον έχει τα χρήματα για να πάρει κ τις επόμενες κάρτες.. Είναι σαν να ρωτάω, με το σύστημα που διαθέτω..θα με βγάλει άλλους 2 μήνες?μήπως πρέπει να το αλλάξω γιατί θα βγει το farcry? Αυτό είναι αρρώστια, δεν είναι αναβάθμιση..και την διαβάζουν 15χρονα κ γελάνε.. Έτσι την πατάνε οι αρχάριοι. Εμ...ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.. Μετά πονηρεύεσαι. Μετά τα 31? Όπως και να χει δεν είναι αρρώστια κάποιος να έχει ένα χόμπι και να σκάει εκεί τα χρήματά του. Κάθε 3 μήνες? Εκτός και αν πρόκειται για καταναγκαστική εξάρτηση ή παραπλάνηση - διαφημιστική στην περίπτωσή μας Υπάρχει ελπίδα..
poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Θα ηθελα παρακαλω να σταματησει ο VenisK τους χαρακτηρισμους. πχ''και την διαβάζουν 15χρονα κ γελάνε'' Πρεπει να καταλαβενει μερικα πραγματα το οτι γραφω οτι κανω upgrade καθε 3 μηνες Απλα ,Venisk,θελω να τονισω καποια υπερβολη.- ισως καποιες φορες να μην ειναι 3 να ειναι 6 η ενας χρονος. Απο εκει και περα εκανα καποια απλα ερωτηματα οπως πχ αν η 4870cf πεζει τα μελλοντικα games ktl.Einai κακο αυτο??
poliv123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγω μπηκα στο φορουμ για να κανω μερικες ερωτησεις και να λαβω μερικες απαντησεις αν γινεται βεβαιως.Δεν θα ηθελα να με ειρωνευεται καποιος.
Venisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 καλά, τέλος.. Ναι με cf τις 4870 θα παίζεις για πολύ καιρό ακόμα..και ναι δεν χρειάζεται να πάρεις 2 280 ακόμα..
pull over Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το παιδί ρώτησε για max settings για το farcry2, όχι αν θα το παίζουν οι κάρτες του. Δεν πιστεύω αυτά που γράφω κατόπιν θείας επιφώτισης.. Αν ένα copy paste σε βοηθήσει να διακρίνεις τον τόνο σου θα το πράξω ευθύς αμέσως. Προφανώς είσαι αρκετά παρακάτω από τα 31, όχι αυτό δεν είναι κακό, απλά συμπέρασμα. Και κάθε ένα μήνα αν θέλει θα αναβαθμίζει. Το πρόβλημα είναι ότι.. ?? Πριν κάνουμε τους ψυχολόγους και αποφανθούμε με το επίσημο πόρισμά μας μήπως να στρέψουμε την προσοχή στον εαυτό μας??? Να δούμε αν θα κάνεις αναβάθμιση στα επόμενα τρία χρόνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.