ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 1.8590 κιλά... (θέλω δίαιτα ) Σοβαρα? Εγω που ειμαι 1.76 και 101 κιλα τι θελω τοτε? (χωρις πλακα ουτε κοιλιες εχω, ουτε για τοσα φενομαι, απλα εχω μπολικο κρεας πανω μου).
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Η κοντή γυναίκα είναι για το κρεβάτι, η ψηλή για την παρέλαση
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αυτό το καλοκαίρι έβαλα στόχο να πέσω πάλι στα επίπεδα φυσιολογικού βάρους μου (~75Kgr, πάνε και αρκετά χρόνια γαμώτο). Ξεκίνησα πριν 20 περίπου μέρες από 101.5 Kgr και τώρα είμαι στα 93. Τρία ελαφρά γεύματα ημερησίως + τρέξιμο 5.7Km min νωρίς το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ. Ελπίζω να κρατήσω αυτόν το ρυθμό και για το επόμενο 20ήμερο και οι τελικές «πινελιές» να μπουν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. ΥΓ: 1.71m ύψος
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Σοβαρα? Εγω που ειμαι 1.76 και 101 κιλα τι θελω τοτε? (χωρις πλακα ουτε κοιλιες εχω, ουτε για τοσα φενομαι, απλα εχω μπολικο κρεας πανω μου). Εσυ εχεις τ σιροκκο, επιτρεπονται οι κοιλιες και το ''μπολικο κρεας'', σε βλεπουν οι γκομενες μ αλλο ματι!! Πλακα κανω..
stavi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εγώ έχω ξενερώσει γιατί έβαλα πάρα πολλά κιλά... παρόλαυτά δεν ξέρω τελευταία ακουω συνέχεια " εμένα έτσι μαρέσουν οι γυναίκες!" είλικρινά ρε σεις έτσι σας αρέσουν οι γυναίκες ή βλακείες μου λενε?
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αυτό το καλοκαίρι έβαλα στόχο να πέσω πάλι στα επίπεδα φυσιολογικού βάρους μου (~75Kgr, πάνε και αρκετά χρόνια γαμώτο). Ξεκίνησα πριν 20 περίπου μέρες από 101.5 Kgr και τώρα είμαι στα 93. Τρία ελαφρά γεύματα ημερησίως + τρέξιμο 5.7Km min νωρίς το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ. Ελπίζω να κρατήσω αυτόν το ρυθμό και για το επόμενο 20ήμερο και οι τελικές «πινελιές» να μπουν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. ΥΓ: 1.71m ύψος To παρακανεις λιγο Δλδ. 8.5 κιλα σε 20 μερες!!! και 11.5km τρεξιμο τη μερα!!! Επισης να εχεις υπόψιν σου οτι μετα τα πρωτα 10-12 κιλα θα χανεις πολυ πιο δυσκολα..
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εγώ έχω ξενερώσει γιατί έβαλα πάρα πολλά κιλά... παρόλαυτά δεν ξέρω τελευταία ακουω συνέχεια " εμένα έτσι μαρέσουν οι γυναίκες!" είλικρινά ρε σεις έτσι σας αρέσουν οι γυναίκες ή βλακείες μου λενε? Θα σου μιλησει ο ειδικος, δηλαδη εγω. Εξαρταται σε ποιο μερος του σωματος σου τα πηρες τα κιλα, και οταν λες παρα πολλα κιλα τι ενωεις, ποσα κιλα? Μερικες γυναικες λενε οτι πηραν πολλα κιλα και αρχιζουν τις διαιτες, ενω στην ουσια πηραν 5 κιλα και εγιναν κανονικες, απο στεκα του μπιλιαρδου που ηταν πριν.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εγώ έχω ξενερώσει γιατί έβαλα πάρα πολλά κιλά... παρόλαυτά δεν ξέρω τελευταία ακουω συνέχεια " εμένα έτσι μαρέσουν οι γυναίκες!" είλικρινά ρε σεις έτσι σας αρέσουν οι γυναίκες ή βλακείες μου λενε? Δεν ειναι ασχημα λιγα κιλακια παραπανω.. λιγα
stavi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 θέλω να ανεβάσω 2 φωτογραφίες με το πριν και το μετά αλλά είναι πολύ μεγάλες. Προσπαθώ να επισυνάψω ζιπ αρχεία αλλά δεν το δέχεται. εντωμεταξύ έχω πιει και αυριο πάλι θα λεω.... ρε γαμώ..... πάλι μαλακίστηκα στο ινσομνια... τουλάχιστον δε βρίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.