Fidelio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 έκανα ένα διάλειμμα και εγώ απο την εργασία που είχα στο pc και λέω ας μπω σε αυτο το thread ... ok δεν καταλαβαίνω που θα χρησιμεύσει όλο αυτό , αλλά θα μου πεις δεν χρειάζεται κιόλας. 88 κιλά ειμαι πάντως και 1,85 . Το λοιπον , και ;
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συγκεντρωσουμε τα αποτελεσματα ανδρων και γυναικων και θα βρουμε μ.ο. υψους, βαρους και ΒΜΙ. Τελος θα συγκρινουμε με τους μ.ο. της Ελλαδας και της Ευρωπης και θα αρχισουμε διαιτα και αθλητισμο
Fidelio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΛ , τώρα διαβάζω πιο πίσω το thread .... ->>>>>> Έλα ρε μαν,δε σε κατάλαβα
livewire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ^^^ Μέγκα λάθος Έσκασε η τεράστια απειλητική μπουρμπουλήθρα που αιωρούνταν πάνω από το Insomnia. Μαύρη μέρα για την Apple.
blashyrkh+ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ^^^ Μέγκα λάθος Έσκασε η τεράστια απειλητική μπουρμπουλήθρα που αιωρούνταν πάνω από το Insomnia. Μαύρη μέρα για την Apple. δεν καταλαβα...εξπλειν
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 1.73 καμια 70 κιλακια τα χω χαλαρα μετα απο 6 βδομαδες διακοπες Ελπιζω του χρονου (πριν το καλοκαιρι παντα ) να ειμαι 1.76-1.77 και 65
jason_rethymno Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 1.73καμια 70 κιλακια τα χω χαλαρα μετα απο 6 βδομαδες διακοπες Ελπιζω του χρονου (πριν το καλοκαιρι παντα ) να ειμαι 1.76-1.77 και 65 Γιατί, ψηλώνεις ; Πόσο χρονών είσαι ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 18,5 σχεδον αλλα δε λεει να σταματησει (κι ενταξει, 3 ποντοι σε εναν χρονο δεν ειναι και τιποτα, υπηρξε και χρονια που πηρα 14 )
livewire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Georgeman, έτσι όπως πας θα περάσεις το 1,80! Ελπίζω να ασχολείσαι εντατικά με το ποδόσφαιρο, ε. Μα, τι την ταϊζουν τη νέα γενιά, τέλοσπάντων? :ρρρ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα οχι ποδοσφαιρο, πόλο σου κανει? 50m πεταλουδιτσα? Αλλα οπως φαινεται και απο την αναλογια κιλων/ιππο εεεε ανα υψος εννοουσα, μια μπυροκοιλιτσα την εχω (ευνοει και την αεροδυναμικη στο κολυμπι - μαλλον υδροδυναμικη αλλα τελος παντων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.