MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 1.83, 60 κιλα. Τι λεγατε για καλοφαγαδες; Να σημειωσω οτι πριν καποιους μηνες ημουν 52 κιλα...
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Στα ορια της ασητιας (επιτιμος πολιτης Αιθιοπιας btw). Eσυ χρειαζεται να περασεις κανα μηνα σπιτι μου θα σε κανει η μανα μου να βαλεις 15 κιλα asap...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μπα ειμαι απο αυτους που ολοι τους ρωτανε "πως γινεται να τρως τοσο και να μη παχαινεις?". Κατα τ' αλλα ειτε παχυς, ειτε αδυνατος, ειτε κανονικος ειναι καποιος το σημαντικο ειναι να μη του δημιουργει προβλημα στην υγεια το βαρος του (σωματικη και ψυχικη).
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλα αυτα που λες για: το σημαντικο ειναι να μη του δημιουργει προβλημα στην υγεια το βαρος του (σωματικη και ψυχικη). [/Quote]αλλα αν συνεχισεις να λες τετοια πραγματα: Μπα ειμαι απο αυτους που ολοι τους ρωτανε "πως γινεται να τρως τοσο και να μη παχαινεις?". θα πρεπει να βρεις τροπο να διαφυλαξεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα απο αγανακτισμενους insomniacs
littlelouievegos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μοντελακια μου στε οι πιο πολλοι τι εγινε; Περιμενα να χασω κανα 2 κιλα για να ποσταρω αλλα με αυτα που βλεπω.. 1.91 91kg p.s Ειμαι βαρυκοκκαλος ρε δεν μασαω.. lmao
Garnele Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ποστάρετε καμιά πικ λέω εγώ, να δούμε ιδίοις όμμασι...
littlelouievegos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 1.90 65 FFS!! Και στεκεσαι στα ποδια σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.