Προς το περιεχόμενο

Τι ύψος έχετε & πόσα κιλά είστε ;

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο 1.65cm, 65kg ...είμαι στον όγκο ...και λέω να κατεβώ,για bodybuilder...

Πές μου οτι είσαι άτριχος...αυτό μόνο,τέλος!

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το συντονιστικό τημ του ινσόμνια, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις φεμινιστικές τάσεις του 1832-1955, έχει προβεί σε διαφοροποίση της απαντητικής διαδικασίας για τις καλές μας φίλες.

Προς διευκόλυνσή σας, σπεύσατε στο σχετικό θρεντ που φτιάχτηκε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Ειδικά το κατερινιώ_ακ_435 που το 'χω και στην καρδιά μου μέσα.

Δημοσ.
Το συντονιστικό τημ του ινσόμνια, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις φεμινιστικές τάσεις του 1832-1955, έχει προβεί σε διαφοροποίση της απαντητικής διαδικασίας για τις καλές μας φίλες.

Προς διευκόλυνσή σας, σπεύσατε στο σχετικό θρεντ που φτιάχτηκε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Ειδικά το κατερινιώ_ακ_435 που το 'χω και στην καρδιά μου μέσα.

τι σε δυσκολευει ακριβως....

Δημοσ.
τι σε δυσκολευει ακριβως....

Ιωάννα μ'.

Οι άνθρωποι, είμαστε ζωοβόρα πλάσματα. Αν πιεις και εσύ αρκετά, θα δεις, πως η κινητήρια δύναμη πίσω από τη ζωή, είναι η Αισθητική. Γι' αυτό το πουλί ντόντο εξαφανίστηκε, γι' αυτό τόσοι μαύροι Αφρικανοί έγιναν καφέ Αφροαμερικάνοι, γι' αυτό το ηλιοβασίλεμα δε μοιάζει με διακοπή ρεύματος, γι' αυτό ακόμα και εσύ έχεις πει πριν διαβάσεις αυτό το ποστ, "η ομορφιά μπορεί να βρεθεί σε πολλά πράγματα".

Για να μάθεις που το πάω, πόσταρε πικ σου, μπορεί να με βοηθήσει ως παράδειγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...