alexzzz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 δεν σας ξεφευγει κανενα thread βλεπω... Άφησες απ'έξω τον άλλον forum whore τον liopyr
antonl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Άφησες απ'έξω τον άλλον forum whore τον liopyr Έβαλε μέσα έναν απ τους δύο λογαριασμούς που έχει
summit1_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Θα προτιμούσα την κοντοχοντρη, αλλα στο pc μου παίρνει μονο την λεπτη.Πάντως η πρώτη έχει σιγουρα καλυτερη ψυξη
ahristos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Απ'ότι φαίνεται η Gainward σχεδίασε δικιά της πλακέτα και δεν χρησιμοποίησε την έτοιμη πρόταση της AMD. Έφερε τα mosfet, τα πηνία και τους πυκνωτές του τμήματος τροφοδοσίας στο μπροστινό μέρος, εκεί που στις άλλες δεν υπάρχει τίποτα παρά τυπωμένοι αγωγοί. Το θέμα είναι από που περνάνε τώρα αυτοί οι αγωγοί, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόσθεσε και κανα δυό ακόμα εσωτερικά στρώματα στο τυπωμένο κύκλωμα. Πάντως ρώτα και καμμιά γυναίκα τι προτιμάει, γιατί εδώ όλο άντρες απαντάμε και έχει ο καθένας τις προκαταλήψεις του.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 [Νerd mode on] απλά non-reference pcb η κάθε εταιρία βγάζει ότι θέλει και εγώ έχω μια 8800gt που είναι κοντή αλλά την ίδια δουλειά με τις άλλες κάνει [/Νerd mode off] [OT mode on] κοντή και χοντρή προτιμάνε τον 90% του γυναικείου πληθυσμού κάπου το είχα διαβάσει νομίζω [/OT mode on]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.