clonos1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το έκανα με το Acronis 10 σε εξωτερικό σκληρό δισκο και λειτουργικό vista home basic. Και στις δυο περιπτώσεις απο ntfs σε fat32 και το αντίστροφο τα δεδομένα χάθηκαν.
mpampis81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το έκανα με το Acronis 10 σε εξωτερικό σκληρό δισκο και λειτουργικό vista home basic. Και στις δυο περιπτώσεις απο ntfs σε fat32 και το αντίστροφο τα δεδομένα χάθηκαν. Κανένα άλλο πρόγραμμα, για προτείνετε? Δοκιμάζω να μετατρέψω ένα stickaki αλλά μου βγάζει σφάλμα Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δες αν κάνει τίποτα αυτό. Τι σφάλμα βγάζει; Με την εντολή convert τι κάνει;
mpampis81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δες αν κάνει τίποτα αυτό. Τι σφάλμα βγάζει; Με την εντολή convert τι κάνει; Με αυτό το προγραμματάκι μου γράφει ''Failed to format the device'' και με την εντολή αυτή μου γράφει '' Tα Windows δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την εντολή αυτή κ ότι εντοπίζουν σφάλματα''. Ανοίγει ένα παράθυρο DOS ....
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Είχα παρόμοιο πρόβλημα και μ αυτό και "Low Level Initialization" έφτιαξε. Έμεινε κάποιο κουσούρι στο flashάκι αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε το πρόγραμμα καθώς το δικό μου είχε ήδη πετάξει bad sectors.
mpampis81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Είχα παρόμοιο πρόβλημα και μ αυτό και "Low Level Initialization" έφτιαξε. Έμεινε κάποιο κουσούρι στο flashάκι αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε το πρόγραμμα καθώς το δικό μου είχε ήδη πετάξει bad sectors. Τι επιλέγω? Μπορώ με αυτό το πρόγραμμα να το κάνω ntfs?
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έκανα "Low Level Initialization" και μετά format απ τα windows σε NTFS.
clonos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Κανένα άλλο πρόγραμμα, για προτείνετε? Δοκιμάζω να μετατρέψω ένα stickaki αλλά μου βγάζει σφάλμα Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει Υπάρχει και το Partition Magic 8 αλλά δεν δουλεύει σε vista. Έχω μετατρέψει παλαιότερα σε windows xp από fat32 σε ntfs το δεύτερο partition σκληρού δίσκου. Δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω μετατροπή στο partition που υπήρχε το λειτουργικό. Το acronis 10 πάντως σε vista τη μετατροπή στο usb την πραγματοποίησε σε λιγότερο από 5 λεπτά μαζί με την επανεκκίνηση που μου ζήτησε. Επέλεξα την εντολή format πάντως και όχι την convert ή την change type.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.