Προς το περιεχόμενο

CONVERT NTFS SE FAT32

KANTAFY2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΞΑΙΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΠΟ NTFS SE FAT32 ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ

ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Με το Acronis 10, σίγουρα...

Να τονίσω όμως ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα του συγκεκριμένου δίσκου.

Θα χρειαστεί να κάνεις πρώτα ένα backup των δεδομένων σε άλλο μέσο.

Δημοσ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΞΑΙΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΠΟ NTFS SE FAT32 ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ

Για ποιόν λόγο να το κάνει κάποιος αυτό?

Υ.Γ. για να κάνεις το ανάποδο (FAT32 -> NTFS) πατάς έναρξη->εκτέλεση και γράφεις "Convert C: /FS:NTFS" , οπότε υποθέτω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, οτι για να πας απο NTFS σε FAT γράφεις, " Convert C: /NTFS:FS "

Με το Acronis 10, σίγουρα...

Να τονίσω όμως ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα του συγκεκριμένου δίσκου.

Θα χρειαστεί να κάνεις πρώτα ένα backup των δεδομένων σε άλλο μέσο.

Δεν χάνονται τα δεδομένα του δίσκου, απλα αλλάζει το σύστημα αρχείων...

Δημοσ.
Για ποιόν λόγο να το κάνει κάποιος αυτό?

Υ.Γ. για να κάνεις το ανάποδο (FAT32 -> NTFS) πατάς έναρξη->εκτέλεση και γράφεις "Convert C: /FS:NTFS" , οπότε υποθέτω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, οτι για να πας απο NTFS σε FAT γράφεις, " Convert C: /NTFS:FS "

Δεν χάνονται τα δεδομένα του δίσκου, απλα αλλάζει το σύστημα αρχείων...

Η εντολή Convert c:/ntfs:fs δεν υπάρχει!!!

Και κάτι ακόμα να προσέξετε,

Όταν γίνεται μετατροπή του συστήματος αρχείων από FAT σε NTFS δεν έχουμε απώλεια δεδομένων.

Όταν γίνεται μετατροπή του συστήματος αρχείων από NTFS σε FAT έχουμε απώλεια δεδομένων, όποιο πρόγραμμα ή άλλη πατέντα χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.
[...]

Όταν γίνεται μετατροπή του συστήματος αρχείων από NTFS σε FAT έχουμε απώλεια δεδομένων, όποιο πρόγραμμα ή άλλη πατέντα χρησιμοποιηθεί.

Ούτε αυτό παίζει;

Δημοσ.
παιδιά είναι σίγουρο ότι η μετατροπή από Fat32 σε NTFS δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων?

Σίγουρο 100% δεν είναι, γι αυτό όλα τα προγράμματα προτείνουν backup πριν τη διαδικασία. Συνήθως όμως FAT32->NTFS δεν έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Σίγουρο 100% δεν είναι, γι αυτό όλα τα προγράμματα προτείνουν backup πριν τη διαδικασία. Συνήθως όμως FAT32->NTFS δεν έχει πρόβλημα.

τότε δεν παίζει να το δοκιμάσω τότε γιατί είναι πάρα πολλά GB για backup...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα flash usb 64 gb και προσπαθώ να το μετατρέψω σε ntfs αλλά μάταια.Δοκίμασα τις παραπάνω εντολές αλλά τίποτα. Μου δείχνει ότι περιέχει κάποια αρχεία όταν το συνδέω και το ψάχνει το Kaspesky αλλά δεν έχει τίποτα μέσα. Έβαλα κ προβολή κρυφών αρχείων αλλά τίποτα.Για βοηθείστε...:rolleyes:

Δημοσ.

να ρωτησω γιατι θες να κανεις αυτη τη μετατροπη? συνηθως επιζητουμε το αντιθετο!!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, στα windows 7 η εντολή για να μετατρέψει απο FAT32-->NTFS νομίζω πως είναι αυτή "convert c: /fs:ntfs"

Μόλις την εκτέλεσα όμως πήρα αυτή την απάντηση

"Δέν επιτρέπεται η πρόσβαση διότι δεν έχετε επαρκή δικαιώματα. Θα πρέπει να καλέσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σε εκτέλεση με αναβαθμισμένα δικαιώματα."

Τί εννοεί ο ποιητής?Πώς αναβαθμίζω τα δικαιώματά μου?

• Moderators
Δημοσ.
να ρωτησω γιατι θες να κανεις αυτη τη μετατροπη? συνηθως επιζητουμε το αντιθετο!!

Ε απο τον αυγουστο του 2008 δε ξερω αν θα το δει το παρον thread... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...