Executor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Παίδες σε ένα σύστημα μου αλλαξα μητρική γιατί είνα ιτο δευτερευον μου PC και μια QDI που είχα είχε τώρα τελευταία "σκουριάσει". Βρήκα λοιπόν μία ASROCK P4V88 και τι κούμπωσα...έκανα επανεγκατάσταση και στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση,δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό, αλλή καρτα γραφικών,άλλες μνήμες αλλά τίποτα. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρώ τον λόγο πουθενα... Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για κάποιο "εργαλείο" που θα μου ανοίξει τα μάτια ? Ευχαριστώ....
ArisG88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Απο θερμοκρασιες πως εισαι? Κοιτα αφου πριν δεν ειχες τετοιο προβλημα λογικα φταιει η μητρικη λη ισως κσποισ σδυμβστοτητα με τα εξαρτηματα που ηδη εχεις
GIOBATS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 δες στο site της m/b για νεα αναβαθμιση του bios!!!
HellasVagabond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ποτε ακριβως σου κανει επανεκινηση ?
Executor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Παίδες thx για τον χρόνο σας και για να το έχετε στα υπόψην ο επεξεργαστής ήταν η αιτία...δεν ξέρω γιατί ενώ δουλεύει σωστα σε αυτήν την μητρική έτρωγε κολλήματα...έβγαλα τον 3αρι και πάτησα πάνω έναν 3,2 (που τον είχα για να τον πετάξω...γιατί σε καμιά δεκαριά μητρικές δεν δούλευε...ΕΛΕΟΣ!!! σε αυτήν δουλεύει ,ία χαρά!!! Μηχανήματα του διαβόλου δεν τα λένε) Όλα πάνε μια χαρά τώρα....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !!!! Ευχαριστώ παίδες και να είστε πάντα καλά !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.