dkoum Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 χρειαζομαι την βοηθεια σας για να μην πληρωσω τα μαλια της κεφαλης μου στην δεη εχω ενα τροφοδοτικο που ειναι 1000w coolermaster το συστημα μου καταναλωνει λιγοτερα απο 1000w το pc το αφηνω ανοικτο καθημερινα γυρω στις 11 ωρες ,πως μπορω να μαθω τι ρευμα καταναλωνει
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δεν εχει σχεση η ισχυς του τροφοδοτικου σου με την καταναλωση. Ο υπολογιστης σου καιει οσα χρειαζεται, ειτε εχεις 1000W ειτε εχεις 400W Psu. Αν μιλαμε για ενα καθημερινο συστημα, σε idle υπολογιζε χοντρικα ~150W. Πιο αναλυτικα εδω.
phph Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Από το site που σου έδωσε ο προηγούμενος, θα υπολογίσεις την κατανάλωση του υπολογιστή σου από το τροφοδοτικό και πέρα. Μετά πρέπει να λάβεις υπόψη σου την απόδοση του τροφοδοτικού σου (να προσθέσεις δηλαδή ένα 25% με 40%) και αυτή είναι η πραγματική κατανάλωση. Για μεγαλύτερη ακρίβεια θες κάτι τέτοιο.
ppaylos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ναι μην σε πιανει ανχος , και 400αρι να ειχες τα ιδια watt που καις τωρα θα εκαιγε κι αυτο ,αμα θες και μετρητη για πραγματικα watt εδω http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=651 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.