Προς το περιεχόμενο

New antenna

doupiaki_ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Σε ενα προηγουμενο θεμα ειχα την απορια για την εμβελεια του ασυρματου δικτυου. Μου ειπαν να αγορασω μια καινουρια κεραια και θα ελυνα το προβλημα μου. Πηγα λοιπον σε ενα καταστημα και αγορασα μια κεραια 9 dbi. Την τοποθετω και εγω και παπαλα. Η κεραια ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612335. Το μονο που καταφερα ηταν να πιασω ελαχιστο σημα μονο στο δωματιο της αδερφης μου επιασα καλο σημα. Στο δικο μου που ειναι διπλα ακριβως μονο 3mbps και καμια φορα χανεται. Τι αλλο να κανω???? Το θεμα μου ηταν αυτο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=257376

Δημοσ.

λοιπον.ενα ενα αρχηγε μου.Πρωτα πρωτα.Τι αποσταση θες να καλυψεις?Τι παρεμβαλλεται στην αποσταση που θες να καλυψεις (νερο και μεταλλα σταματουν τα μικροκυματα)?Γνωριζεις τι ειναι η πολωση της κεραιας?Εχεις σωστη πολωση?

2ον:Η κεραια σου ειναι κατευθυντικη.Αρα εκπεμπει προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση.Φαντασου λοιπον οτι η εκπομπη της εκτεινεται σε μια περιοχη σε σχημα ομελετας μπροστα απο την κεραια σου.Αυτη δεν λειτουργει οπως οι κεραιες -ιστοι οι οποιες εκπεμπουν σε μια σφαιρα γυρω τους.

Μετα:Τι "ανοιγμα" εχει η εκπομπη της κεραιας σου ?(δες το στο μανουαλ)Η αλλη συσκευη ειναι σε σωστο υψος?

Τι ειδους εκπομπη κανεις?802.11β?g?τι συσκευες εχεις?Σκαναρε με ενα λαπτοπ και δες:ειναι πολλοι που εκπεμπουν ασυρματα στην περιοχη σου (αυτοι σε χαντακωνουν με τετοια κεραια,η οποια θα μαζευει 100 φορες (χωρις υπερβολη) πιο πολλες παρεμβολες απο οτι η προηγουμενη)???

Αυτα προς το παρον.Απαντησε μου και μετα περναμε στα επομενα.

Δημοσ.

Βασικά μεγάλε με βραχυκυκλωσες. Η απόσταση είναι απότον πρώτο όροφο στον δεύτερο. Πόλωση δεν γνωρίζω τι είναι!!! Την έχω γυρισμένη προς το δωμάτιό μου. Το άνοιγμα που μου λες δεν ξέρω τι είναι αυτό. 802,11g. Αν κάνω σκαν δεν βρισκω κανεναν αλλο. Εξήγησε μου αν δεν σου κάνει κόπο τι πρέπει να κάνω.

Δημοσ.
Η απόσταση είναι απότον πρώτο όροφο στον δεύτερο

αρχηγε θα σε κοπανησω.Γιατι δεν μουτοπες εξ αρχης?Η κεραια που εδειξες δεν εκπεμπει καθετα(παρα μονο σε πεδιο λιγων μοιρων,γιαυτο ρωτησα ανοιγμα)...εκπεμπει μονον οριζοντια μπροστα της.Γιαυτο και εχεις προβληματα ληψης.Σημαδεψε με την κεραια απευθειας την αλλη κεραια.Και εχε στο νου σου,η εκπομπη μιας κεραιας ιστου ειναι σαν λουκουμας..δηλ ακριβως απο πανω απο μια κεραια στυλ ιστου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΗΨΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ(το πιο αδυναμο σημειο ενος διπολου βρισκεται ακριβως απο πανω του)!..

δοκιμασε και με διαφορετικες πολωσεις:Ειναι 2 ειδων οι πολωσεις:καθετη και οριζοντια:τις αλλαζεις γυρνωντας την κεραια 90 μοιρες.Δοκιμασε με ποια εχεις καλυτερα αποτελεσματα...

Δημοσ.
δοκιμασε και με διαφορετικες πολωσεις:Ειναι 2 ειδων οι πολωσεις:καθετη και οριζοντια:τις αλλαζεις γυρνωντας την κεραια 90 μοιρες.Δοκιμασε με ποια εχεις καλυτερα αποτελεσματα...

Έχω την κεραία να κοιτάει ακριβώς προς το δωμάτιό μου και λιγο προς τα πάνω αφού είναι στον επάνω όροφο.

Είμαι λιγο άσχετος μην με παρεξηγείς. Οι περισσότερες γνώσεις μου είναι από το insomnia!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καμία πρόταση????

1)Τι θα κανεις το βραδυ?

ΟΚ...λοιπον σημαδεψε καλυτερα την ΤΡ προς την πλευρα του AP (να βλεπει δηλ το κεντρο της το ΑΡ )και παιξε με πολωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...