yanniskb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Σε μια βδομάδα φεύγω για αμερική και σκοπεύω να αγοράσω ένα mac. Όμως όλοι οι φίλοι κλπ απο ελλάδα έχουν PC και ψάχνω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μιλάμε Για απλό ΙΜ μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι το msn. Κάνω λάθος? Υπάρχει και για mac,έτσι δεν είναι? Για VOIP προτείνετε skype ή κάτι αλλό? Για video συνομιλία? Μου έχουν πει ότι το msn για mac δεν υποστηρίζει video.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos46 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Σε μια βδομάδα φεύγω για αμερική και σκοπεύω να αγοράσω ένα mac. Όμως όλοι οι φίλοι κλπ απο ελλάδα έχουν PC και ψάχνω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μιλάμε Για απλό ΙΜ μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι το msn. Κάνω λάθος? Υπάρχει και για mac,έτσι δεν είναι? Για VOIP προτείνετε skype ή κάτι αλλό? Για video συνομιλία? Μου έχουν πει ότι το msn για mac δεν υποστηρίζει video.... skype εχει καλη εικονα και πολυ καλο ηχο.Ειναι και το skypecasts πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 skype εχει καλη εικονα και πολυ καλο ηχο.Ειναι και το skypecasts πολυ καλο. Το AMSN επισης πολυ καλο με ηχο και εικονα! Εγω με αυτο ειμαι και ολα μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε και το iChat .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ichat παίζει μόνο από mac σε mac δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Για text chat, ότι και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Για video chat, η καλύτερη και πιο συμβατή λύση είναι το Skype (και το iChat καλό είναι αλλά προϋποθέτει πως όλοι οι "συνομιλητές" θα χρησιμοποιούν Mac). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 scype για video και voip και adium για ολα τα υπολοιπα.Δυστυχως το pidgin δεν βλεπω να υποστηριζει στο (αμεσο ) μελλον video.Θα ηταν η καλυτερη λυση γιατι ειναι ελαφρυ γρηγορο και υποστηριζει και unix και win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni_kuho Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το macbook σε video κλήση με το skype ψήνεται. Δεν παίζει καμία άλλη εναλλακτική? (το amsn είναι λίγο άσχημο για τα γούστα μου..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.