Προς το περιεχόμενο

Ειναι trojan του MSN???

yolaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου ηρθαν κατι links(υποτιθεται απο επαφες μου)τα οποια ειχαν τη μορφη htt://(το ονομα της επαφης).picszx και contactszx.com

Υποψιαζομαι καποιο ειδος trojan.Εχει συμβει σε καποιον?Να πω οτι εκανα κλικ πανω στα links αλλα δεν ανοιξε κατι,δεν ηταν δυνατη η ευρεση της σελιδας.Οποιος ξερει κατι ας κανει ενα reply στο θεμα με λυσεις.

Δημοσ.

Δεν έχεις εσύ τον ιό αλλά οι επαφές που έστειλαν τα links,τουλάχιστον δεν τον είχες μια που πάτησες τα link.

Ρίξτους μια ενημέρωση

Δημοσ.

Κάποιοι απο τις επαφές σου έχουν ψωνίσει κάτι...Κι εμένα μου το βγάζει αλλα δέν δοκιμάζω να κάνω κλικ

Δημοσ.
Παιδια μου ηρθαν κατι links(υποτιθεται απο επαφες μου)τα οποια ειχαν τη μορφη htt://(το ονομα της επαφης).picszx και contactszx.com

Υποψιαζομαι καποιο ειδος trojan.Εχει συμβει σε καποιον?Να πω οτι εκανα κλικ πανω στα links αλλα δεν ανοιξε κατι,δεν ηταν δυνατη η ευρεση της σελιδας.Οποιος ξερει κατι ας κανει ενα reply στο θεμα με λυσεις.

Μέγιστο λάθος να πατήσεις πάνω στα Links. Αυτό ο ιός κυκλοφορεί μήνες τώρα σε διάφορες μορφές και διάφορα Links. Λοιπόν κάνε ένα search στο forum και θα βρεις πολλά threads με αυτό το περιεχόμενο, δεν είσαι ο μόνος.

Κάνε και κανά scan με τα antivirus & antispyware που έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...