Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται με την debian και το wpa?


blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλιοτερα με το wpa supplicant δεν ειχα προβλημα αλλα πριν κανα χρονο νομιζω το εβγαλα και αφησα μονο το wireless tools και δουλεψε με τους παλιους drivers .Xθες πηγα και εκανα update τους ipw2200 drivers της ασυρματης καρτας δικτυου και τωρα δεν μπορω να συνδεθω με κανενα access point ,βλεπει τα essids αλλα στο encryption εχει επιλογες ascii και hex ενω πριν ειχε ολες τις προστασιες..Επισης στο iwconfig οποιο δικτυο και να βαλω μου δειχνει πως ειναι not-associated.Ολα τα δικτυα που εχω εδω ακομα και των γειτονων εχουν wpa και wpa2 αλλα πιστευω πως κατι αλλο δεν παει επισης καλα γιατι γενικα ο network manager τρωει κατι κολληματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ένα laptop με intel κάρτα wireless δεν έπαιζε με καμμία ρύθμιση manual. Έπαιξε μόνο όταν έκανα σαν τελευταία λύση install το kwlan. Έχει πάνω επιλογή κ για wpa supplicant

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

modprobe -r ipw2200

modprobe ipw2200

 

Εκανα αυτα αφου κατεβασα τα τελευταια linux-headers και μετα εκανα ξανα compile kai load το firmware.Τωρα (μετα απο 2 reboot) δουλευει αψογα (εχω εγκατεστημενο μονο το wpasupplicant και το wireless tools )Δουλευει και σε roaming mode χωρις να κανεις edit τιποτα με το χερι και το δοκιμασα με wpa2 επισης.Οι drivers ειναι 1.2.2 και το latest firmware.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...