Προς το περιεχόμενο

Και που μπήκαμε στο ιδιόκτητο... τι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα του Insomnia. Πρίν κάνα μήνα πήγα σε ένα υποκατάστημα της FORTHnet στην Ρόδο για να ανανεώσω την σύνδεση που είχα ( 1.0 Kbps ) για άλλους 24 μήνες. Εκεί η υπάλληλος ( καλό κομμάτι ) μου πρότεινε να κάνω και μια αίτηση για να μπώ στο ιδιόκτητο δίκτυο λέγοντάς μου όταν την ρώτησα τι διαφορά θα υπάρχει, οτι θα έχω πιο γρήγορο Internet ( 8-10 Kbps για την περιοχή μου ). Σήμερα πήρα το πολυαναμενόμενο SMS που έλεγε ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Ε, καθώς εκείνη την ώρα είμουν ήδη στο Internet, και αφού έλενξα και το site να δω αν το γράφει και εκεί ( στο Broadband status ) έκανα αποσύνδεση και ξανά κλήση. Μόλις συνδέθηκε βλέπω στο συννεφάκι " Έγινε σύνδεση 1.0 Mbps ". ΧΜΟΥ, λέω. Το ξανακάνω, πάλι τα ίδια.. 1.0 Mbps. Ε, λέω θα θέλει να βάλω το modem/router που μου έδωσαν όταν έκανα την αίτηση ( D-Link DSL 2640B ). Το σενιαρίζω όπως έλεγαν οι οδηγείες, πάω κάνω ένα speedtest... τα ίδια ΣΚ*Τ* ( όπου * = Α ). Τι πρέπει να κάνω για να πιάσω τις ταχύτητες που μου ΕΤΕΞΑΝ (:P) ; :rolleyes:

Δημοσ.

Συμπέρασμα:

Άλλο ένα θύμα γυναικείας εκμετάλευσης... :P

_________

Κάνε λίγο υπομονή, υπάρχουν περιπτώσεις που το sms φτάνει λίγο πριν την ώρα του...

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει router... με USB Modem ήμουν οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως να μπορέσεις να βρείς την απάντηση από τα παρακάτω :P

Mode: G.DMT

Type: Fast

Line Coding: Trellis On

Status: No Defect

Downstream Upstream

Rate (Kbps): 1024 256

SNR Margin (dB): 30.2 25.0

Attenuation (dB): 35.0 18.0

Output Power (dBm): 11.6 16.4

Super Frames: 420433 420431

Super Frame Errors: 1 0

RS Words: 0 0

RS Correctable Errors: 0 0

RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 0 0

OCD Errors: 0 0

LCD Errors: 0 0

Total Cells: 17261628 0

Data Cells: 325161 0

Bit Errors: 0 0

Total ES: 1 0

Total SES: 0 0

Total UAS: 12 0

Δημοσ.

ΟΚ με καλύπτει αυτό :P

Downstream Upstream

Rate (Kbps): 1024 256

Απλά επειδή μετά την αλλαγή του usb modem με το router/modem είπες ότι το δοκίμασες με κάποιο speedtest, είπα μην τυχόν συνδεόταν ψηλότερα αλλά το test έλεγε τα δικά του (γενικά δεν προτείνονται για έλεγχο γραμμών ADSL2+).

Δημοσ.

Κοιτα φιλε εμενα ενας φιλος μου εβαλε το προγραμμα αυτο και στην αρχη ειχε το ιδιο προβλημα.εγραφε ακριβως τα ιδια που ελεγες και εσυ.απλα πρεπει να παρεις ενα τηλεφωνο στη εταιρια να σου κανουν αυτοι την αναβαθμιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...