Koyklos7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εδω και καιρο θελω να κανω update το itunes 7.7 και οταν παω να κανω την εγκατασταση μετα απο λιγο μου βγαζει ενα παραθυρο λεγοντας ¨¨There is a problem with this Windows Installer package.A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.""" Εχω ψαξει στο google αλλα δεν μπορω να αντιμετοπισω το προβλημμα. Και να φανταστητε αυτο το ειχα παθει και στην προηγοθμενη εκδοση τον itunes (7.6) και ειχα ψαξει στο google και βρικα την λυση αλλα δεν θυμαμε τι ειχα κανει. Μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω???:p
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Η μία είναι να ξανακατεβάσεις το itunes. Αν έχεις download manager, απενεργοποίησέ τον και κατέβασέ το απευθείας. Μια άλλη, είναι να πας στο site της microsoft και να κατεβάσεις τον Windows Installer 3.1.
Koyklos7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 το δοκιμασα και μαλιστα κατεβασα τον installer 4.5 γιατι εχω windows vista αλλα και παλι τιποτα.. τι να κανω το χρειαζομαι πολυ συντομα> ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!11:confused::shock::shock:
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μήπως αν απενεργοποιούσες το UAC (Έλεγχο Λογαριασμού Χρήστη);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.