Προς το περιεχόμενο

αγορα απο το amazon

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτούσα κάποια βιβλία από το αμαζον και σε καποια απο αυτα λεει "32 new from $1.39" και "29 used from $0.01". προφανως τα used ειναι μεταχειρισμένα, τα new τι διαφορετικό έχουν από την παραγγελία με την κανονική τιμή?

Δημοσ.

Νομιζω οταν σου λεει ποσοτητα και new οτι τα προμηθευεται απο διαφορους εξωτερικους προμηθευτες, δλδ δεν τα εχει σε στοκ στην αποθηκη του και αρα περιμενεις λιγακι περισσοτερο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω κι άλλο θέμα θα κάνω την ερώτηση μου εδώ...

Παρρήγειλα κάποια cd απο το amazon το αγγλικό και ένα απο αυτά ήρθε μεν η συσκευασία αλλά δεν είχε μέσα το cd.

Η συσκευασία ήταν κανονικά πακεταρισμένη και σίγουρα δεν φταίει το amazon αλλά τώρα τι μπορώ να κάνω, ξέρει κανείς????

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω κι άλλο θέμα θα κάνω την ερώτηση μου εδώ...

Παρρήγειλα κάποια cd απο το amazon το αγγλικό και ένα απο αυτά ήρθε μεν η συσκευασία αλλά δεν είχε μέσα το cd.

Η συσκευασία ήταν κανονικά πακεταρισμένη και σίγουρα δεν φταίει το amazon αλλά τώρα τι μπορώ να κάνω, ξέρει κανείς????

κάποτε το amazon δεν κολλούσε σε κάτι τέτοια και σου έστελνε άλλο κατευθείαν. Δηλάδή λες ότι "χάθηκε" κάπου στο δρόμο? Πως ήταν κανονικά πακεταρισμένο? Καλύτερα στείλε email και ενημέρωσέ τους πρώτα να δεις τι θα σου πουν.

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν κατάλαβες.

Το cd έφτασε κανονικά σπίτι μου. Το έχω εδώ. Έχω όμως μόνο το κουτί του. Όταν το άνοιξα δεν είχε μέσα το cd. Και λέω ότι δεν φταίει το amazon γιατί το κουτί είχε ζελατίνα γύρω γύρω όταν το άνοιξα. Που ακριβώς είναι η διέυθυνση που μπορώ να τους στείλω mail...

Δημοσ.
Όχι φίλε δεν κατάλαβες.

Το cd έφτασε κανονικά σπίτι μου. Το έχω εδώ. Έχω όμως μόνο το κουτί του. Όταν το άνοιξα δεν είχε μέσα το cd. Και λέω ότι δεν φταίει το amazon γιατί το κουτί είχε ζελατίνα γύρω γύρω όταν το άνοιξα. Που ακριβώς είναι η διέυθυνση που μπορώ να τους στείλω mail...

Αλλο πάλι και τούτο... :shock:

Δημοσ.

2 ερωτήσεις:

1) Έκανα μια αγορά απο το amazon πριν μια εβδομάδα και μου έγραφε ότι επειδή τα περισσότερα δεν τα είχανε θα ξεκινήσουν στις 27 του μηνός. Σήμερα έκανα ακόμη μια παραγγελία απο την οποία όλα τα πράγματα που παρήγγειλα ήταν διαθέσιμα. Δεν βρήκα όμως πουθενά την επιλογή να τους πω να μου τα στείλουν μαζί με την προηγούμενη παραγγελία. Και ούτε αφού την ολοκλήρωσα με ρώτησαν πουθενά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ΄τετοια επιλογή και πως ακριβώς γίνεται??

2) Τα πράγματα που δεν πουλάει το amazon αλλά διάφοροι χρήστες, πως ακριβώς γίνεται η ανταλλαγή? Εμπλέκεται το amazon πουθενά ή δεν ασχολείται καθόλου? Όταν πληρώσω τα λεφτά θα τα πάρει το amazon και θα τα δώσει στον πωλητή ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω paypal με τον πωλητή???

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...