gmavrom Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα! Έχω το μόντεμ Micronet SP3302A... Ενώ στο laptop το έχω εγκαταστημένο κανονικά και συνδέεται στο ίντερνετ στον επιτραπέζιο υπολογιστη που έχω, με το ίδιο driver δεν συνδέεται... Παρόλα αυτά βγάζει ότι "ADSL Connection Established" αλλά μετά βγάζει ως μήνυμα ότι "Σφάλμα 721:Ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν αποκρίθηκε"... Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταιει αφού όλες οι ρυθμίσεις είναι ίδιες... ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επιτραπέζιο pc μου μόλις το έκανα format... Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάτι άλλο πρώτα??
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 σιγουρα εχεις βαλει vpi 8 vci 35?στο αλλο pc παιζει οπως ειπες?με αλλους drivers?δοκιμη και με pppoa και με pppoe.
gmavrom Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Λύθηκε το πρόβλημα με τις οδηγίες σου... Ευχαριστώ πολύ...
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 τι εκανεσ δηλαδη για να ξερουν και οι αλλοι.
gmavrom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Έβαλα το vpi στο 8 ενώ ήταν στο 0 και έβαλα pppoe... Το τελευταίο ίσως επειδή έχω ISDN. Οι drivers πάντως που είχα και στους 2 υπολογιστές ήταν οι ίδιοι. Δεν έχω το manual όμως που μάλλον έλεγε για αυτές τις ρυθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μαλλον οι drivers ειναι για αλλη χωρα πχ γερμανια που εχουν isdn.στην ελλαδα παιζει με 8 ,35 το ιδιο γινετε και με το Linksys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.