mpampis81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλύτερο από το Popcorn σαν σχεδιασμο και υποστηριξη.Το Μ32Β ειναι ακόμα καλύτερο αφού έχει και DVD-ROM αλλά ειναι και λιγακι πιο ακριβο. Το Μ32-Β ξεφεύγει στα χρήματα που θέλω να διαθέσω Και αυτό που λένε ότι θέλεις ενισχυτή για να ακούσεις DTS ήχο για το Μ-31Β δεν είναι μειονέκτημα? Ενώ το Α-110 παίζει κανονικά
HellasVagabond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 DTS για να ακουσεις θελεις 5.1 ( η και περισσοτερα ) ηχεια και αρα εχεις ενισχυτη....Εγω δεν εχω προβλημα να ακουσω DTS στην TV απλα ακουγεται καπως χαλια αν δεν εχεις ηχεια. Εχετε δοκιμασει το 1023 Firmware ?
tarantules Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το Blue-Ray Player που θα σου χρειαστεί? Αφού νομίζω μπορείς να κατεβάσεις BLUE-RAY ταινία και να την δεις κανονικά όταν το συνδέσεις με την τηλεόραση Δεν είναι το ίδιο να βλέπεις ταινία σε blu-ray και την ίδια ταινία με matroska codec. Όποιος έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ.Άλλο τα 25GB άλλο τα blu-ray rip των 4-8GB.Έχει διαφορά. Καλά εσύ σε αυτό κόλησες? Το οτι με 30 ευρώ παραπάνω παίρνεις την καλύτερη παιχνιδοκονσόλα δεν σου λέει κάτι? Εμένα μου λέει οτι οι υπόλοιποι μας δουλεύουν με τις και καλά Hi-end συσκευές που παίζουν όλα τα format
mpampis81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι το ίδιο να βλέπεις ταινία σε blu-ray και την ίδια ταινία με matroska codec.Όποιος έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ.Άλλο τα 25GB άλλο τα blu-ray rip των 4-8GB.Έχει διαφορά. Καλά εσύ σε αυτό κόλησες? Το οτι με 30 ευρώ παραπάνω παίρνεις την καλύτερη παιχνιδοκονσόλα δεν σου λέει κάτι? Εμένα μου λέει οτι οι υπόλοιποι μας δουλεύουν με τις και καλά Hi-end συσκευές που παίζουν όλα τα format Έχεις δίκιο με την συμπίεση ναι το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις την ταινία σε 4-8gb και να την δεις από το μηχάνημα? Που θα την βρεις να την δεις με το Blu-Ray Player?
HellasVagabond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Η θα νοικιαζει με 2ευρω την καθε ταινια για μια μερα η θα την αγοραζει με 25....Οπως και να εχει παλι κερδιζεις παρα πολλα χρηματα και ας χανεις ενα 15% σε ποιοτητα εικονας.
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Η θα νοικιαζει με 2ευρω την καθε ταινια για μια μερα η θα την αγοραζει με 25....Οπως και να εχει παλι κερδιζεις παρα πολλα χρηματα και ας χανεις ενα 15% σε ποιοτητα εικονας. 15% δεν είναι σίγουρα.Είναι αρκετά παραπάνω.Προτιμώ με 30 ευρώ παραπάνω να έχω ΚΑΙ την καλύτερη παιχνιδοκονσόλα εκτός όλων των άλλων. 1 ευρώ νοικιάζονται τα blu-ray στα αυτόματα μηχανήματα ενοίκιασης...
HellasVagabond Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειναι καν 15% γιαυτο να εισαι σιγουρος γιατι το θεμα το εχω ψαξει μεχρις αισχατων. Και αυτο το 15% γινεται αισθητο πανω απο τις 42 ιντσες και αυτο με αρκετη δυσκολια. Τωρα αν θελεις να βλεπεις σε 70 ιντσες ουτε το PS3 εχει την καλυτερη απεικονιση στα Blu-Ray οποτε δεν παιρνεις οτι καλυτερο.
guyinblacktshir Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ειχα κι εγω αυτο το διλημμα αλλα με προβληματιζει οτι το PS3 δεν εχει ευκολο τροπο αναπαραγωγης των mkv μεσω δικτυου ... δε θελω να καθομαι να τα περναω τα mkv απο αλλα προγραμματα για να παιξουν, θελω κατι απλο. υπαρχουν καθολου πληροφοριες για αυτο το raidsonic player; φανταζομαι η τιμη θα ειναι ανταγωνιστικη...
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Το Raidsonic MKV Player θα βγει ( η τουλαχιστον θα εχω sample ) στα μεσα του γεναρη και αρα τοτε θα εχω και νεα.
tarantules Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ειχα κι εγω αυτο το διλημμα αλλα με προβληματιζει οτι το PS3 δεν εχει ευκολο τροπο αναπαραγωγης των mkv μεσω δικτυου ... δε θελω να καθομαι να τα περναω τα mkv απο αλλα προγραμματα για να παιξουν, θελω κατι απλο. Το PS3 παίζει πανεύκολα τα mkv χωρίς μετατροπές χωρίς τίποτα.Υπάρχει μια εφαρμογή , την εγκαθιστάς μια φορά και έχεις τα πάντα πανεύκολα και γρήγορα. Τώρα που έβγαλε και η WD τον HD media player στα 99 ευρώ το eGreat δεν είναι και τόσο....Great.Ειδικά με την τιμή που έχει βλέπω να χάνει πολλούς οπαδούς
gherudos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για τη δουλειά που θέλεις,κοίτα την υπογραφή μου.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Οποιος ενδιαφερεται για το Μ32Β μπορει να κοιταξει ΕΔΩ.
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Έχω πάρει το EGREAT EG-M31B. και θέλω να ρωτήσω αν κερδίζεις κάτι ουσιαστικό αν βάλεις δικό του σκληρό. Επίσης υπάρχει τρόπος να φτιάξεις playlist? Έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για τη δουλειά που θέλεις,κοίτα την υπογραφή μου. Αν είναι να τα μετατρέπεις για να παίζουν, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με ένα 360.
toxotis70 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Tο πηρα κι εγω αλλα δυστυχως δεν παιζει ολα τα αρχεια μου και μερικα απο αυτα που παιζει δεν τα παιζει καλα (η κινηση σπαει , χανει συγχρονισμο και καλλαει). Το εδωσα πισω και κρατησα το htpc που τα παιζει ολα και σωστα!
tarantules Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Tο πηρα κι εγω αλλα δυστυχως δεν παιζει ολα τα αρχεια μου και μερικα απο αυτα που παιζει δεν τα παιζει καλα (η κινηση σπαει , χανει συγχρονισμο και καλλαει).Το εδωσα πισω και κρατησα το htpc που τα παιζει ολα και σωστα! Δεν μπορεί φίλε μου να το έχει πάρει τόσος κόσμος και να λέει τα καλύτερα λόγια,να παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα και σε σένα να κολάει ή να μην παίζει καλά.Σε όσα forum να μπείς και να δεις κριτικές , όλοι λένε οτι είναι άψογο και παίζει τα πάντα.Το μόνο για το οποίο παραπονιώνται είναι ο θόρυβος από το ανεμιστηράκι το οποίο και αυτό με ένα απλό mod διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.