HellasVagabond Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το βρηκες να πωλειται ηδη ? Πριν μια εβδομαδα μιλουσα με τους ανθρωπους της EGREAT και ειπαν δεν πωλειται ακομα. Θα τσεκαρω αυριο.
Droulas13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Παιδες καποιες ερωτησεις!! Το ethernet εχει νοημα εαν εχεις το ρουτερ κοντα στην τηλεοραση σωστα? Αλλιως καθε φορα που θες να δεις κατι στην τιβι θα πρεπει να το μεταφερεις κοντα της. Αλλιως η λυση με wifi adapter ειναι ευκολη η' ειναι πολυ παιδεμα να κανεις ρυθμισεις με το ρουτερ ανοιγοντασ πορτες και τα σχετικα για να καταφερεις να το διαχειριστεις μεσω pc? Τωρα οσον αφορα στην συμβατοτητα. Παιζει κανονικα 720π και 1080π και με dts και με ac3 ηχο? Γιατι αυτα τα 2 βλεπω οτι παιζουν κυριως στισ hd οσον αφορα στον ηχο. Για video εχει μονο AVC.
pikoka Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Παιδες καποιες ερωτησεις!! Το ethernet εχει νοημα εαν εχεις το ρουτερ κοντα στην τηλεοραση σωστα? Αλλιως καθε φορα που θες να δεις κατι στην τιβι θα πρεπει να το μεταφερεις κοντα της. Αλλιως η λυση με wifi adapter ειναι ευκολη η' ειναι πολυ παιδεμα να κανεις ρυθμισεις με το ρουτερ ανοιγοντασ πορτες και τα σχετικα για να καταφερεις να το διαχειριστεις μεσω pc? Τωρα οσον αφορα στην συμβατοτητα. Παιζει κανονικα 720π και 1080π και με dts και με ac3 ηχο? Γιατι αυτα τα 2 βλεπω οτι παιζουν κυριως στισ hd οσον αφορα στον ηχο. Για video εχει μονο AVC. Για δικτύωση μέσω wi fi δεν ξέρω-δεν λέω, με ethernet όμως παίζει άψογα, φαντάσου το σαν ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Για την συμβατότητα, παίζει 1080p (παραπάνω δεν υπάρχει ... yet) μόνο dts δεν αποκωδικοποιεί αλλά και αυτό μόνο μέσω hdmi. Αν συνδεθεί με την οπτική παίρνεις και dts. Δεν ξέρω όμως αν συνδεθεί μέσω hdmi σε ενισχυτή που έχει τέτοια είσοδο αν αναλαμβάνει ο ενισχυτής την αποκωδικοποίηση και έχεις και σ'αυτήν την περίπτωση τα 5.1 κανάλια.
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εγγραφή στο pc μέσω ethernet μπορεί να γίνει με τη συγκεκριμένη συσκευή?Να λειτουργεί δηλαδή σαν PVR?
elenpi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά! Να κάνω μια ερώτηση??Πήρα κι εγώ το εν λόγω μηχάνημα πριν από μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Προσπάθησα σήμερα να κάνω αναβάθμιση στο Firmware και το NMT του, και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Πήγα στο site της egreat, κατέβασα το πρώτο firmware και το εγκατέστησα, μετά κατέβασα και το δεύτερο κι έκανα το ίδιο. Στην συνέχεια όμως όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω και το NMT συνάντησα το εξής πρόβλημα: Το έχω ήδη ρίξει το αρχείο σ' ένα usb stick και το έχω συνδέσει με την συσκευή μου.Πατάω πάνω στο USB,πάω Ενημέρωση > ΝΜΤ Setup Wizard αλλά μετά δεν μου δίνει την επιλογή "Typical Setup" που δείχνει στο Manual του Egreat, που θα έπρεπε κανονικά να μου βγάζει. Μου δίνει μόνο την επιλογή "Fresh Setup". Να σημειώσω οτι πρώτα έκανα τα update στα firmware και μετά πήγα να κάνω update στο NMT και επειδή πάτησα την επιλογή "Fresh Setup" (δεν τη ξεκίνησα όμως), αφαίερεσα το stickaki (νόμιζα πως είχα ξεχάσει να ρίξω μέσα το αρχείο NMT) και μετά το επανασύνδεσα. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω?? Ευχαριστώ!
polaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά το eshop λέει σε κάποιο σημείο Αναβάθμιση Firmware: Δυνατότητα αναβάθμισης του firmware στην έκδοση 0818 όπου υποστηρίζονται audio codecs: DTS, DTS-HD MA, Dolby True-HD, AC3. Το συγκεκριμένο firmware μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801714 Ισχύει και για μεσω HDMI?
mpampis81 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά το eshop λέει σε κάποιο σημείοΑναβάθμιση Firmware: Δυνατότητα αναβάθμισης του firmware στην έκδοση 0818 όπου υποστηρίζονται audio codecs: DTS, DTS-HD MA, Dolby True-HD, AC3. Το συγκεκριμένο firmware μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801714 Ισχύει και για μεσω HDMI? Ισχύει τελικά Είμαι στο ψάξιμο για το ποιο μηχάνημα να αγοράσω...
stabill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Το μηχανημα αυτο με ενδιαφερει, αλλα μπορω να πω οτι "χαλαστηκα" με τα 30 frames στα 1080p που εχω κατεβασει απο internet... Δηλαδη, αν αυτα που εχω κατεβασει ειναι στα 60 frames, δεν θα τα παιζει καθολου, ή θα τα παιζει "σπαστα"??? Και η ερωτηση που εγινε πιο πανω σχετικα με την αναβαθμιση, μπορει παρακαλω να απαντηθει απο καποιον που εχει ασχοληθει με το θεμα, ενδιαφερει φανταζομαι πολλους!!! Ευχαριστω!!!
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ισχυει πως δουλευει ολα αυτα τα codecs. Ακομα η τελευταια εκδοση ειναι η 1023 αν και εχει ελλειπη υποστηριξη ελληνικων γραμματοσειρων. Μιλαω με την EGREAT για την διορθωση του προβληματος.
Panathinaikara Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 πάντως μου φαίνεται πως κάποιος πρέπει να κάνει συγκριτικό poll Popcorn hour, Western Digital kai Egreat, θα βοηθήσει πολύ κόσμο
tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σκεφτόμουν σοβαρά κι εγώ να κάνω την αγορά του εν λόγω player αλλά τελικά είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει αν και όταν διάβασα τα specs σαν συσκευή με εντυπωσίασε και έλεγα το αντίθετο.Οτι δηλαδή είναι πάρα πολύ φτηνό για αυτά που προσφέρει.Εξηγούμαι γιατί : Ο βασικότερος λόγος αγοράς για μένα θα ήταν να τραβάω υλικό από το δωμάτιο του PC στο σαλόνι μέσω ethernet και αργότερα να αγοράσω και ένα blu-ray driver για το PC και να το χρησιμοποιώ πάλι μέσω ethernet για ταινίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Επιλογή 1 : Egreat EG-M31A α) 215 ευρώ η συσκευή β) 89 ευρω το ποιό φτηνό blu-ray player για PC που έχω βρεί γ) 30 ευρώ σκληρός 80GB (θα εξηγήσω παρακάτω γιατί βάζω 80GB) Σύνολο 334 ευρώ Επιλογή 2 : PS3 80GB Σύνολο 364 Ευρώ (http://www.skroutz.gr) α) Παίζει όλα τα format όπως και ο παραπάνω β) Έχει blu-ray γ) Έχει ethernet , μπορεί να κάνει streaming δ) Έχει USB όπως και το παραπάνω για επεκτασιμότητα ε) Έχει σκληρό δίσκο που αλλάζει ζ) Τιμή πολύ λίγο παραπάνω από την επιλογή 1 η) Αναβαθμήσιμο firmware όπως και το παραπάνω Και το σημαντικότερο που δεν έχει το παραπάνω είναι οτι έχουμε και μια διαχρονική παιχνιδοκονσόλα. Με βάση τα παραπάνω μάλλον αναθεωρώ και στρέφομαι προς τη 2 η επιλογή
dpolal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΣ HELLASVAGABOND Φίλε, καθάρισε το inbox σου, δεν μπορείς να λάβεις προσωπικά μηνύματα. SORRY για το off topic...
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το ειχα παραμελημενο, τωρα ειναι καθαρο. Για οσους ενδιαφερονται για το Μ31Β μπορουν να δουν τις εντυπωσεις μου για αυτο ΕΔΩ. Συντομα ανεβαζω την γνωμη μου για το Μ32Β.
mpampis81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σκεφτόμουν σοβαρά κι εγώ να κάνω την αγορά του εν λόγω player αλλά τελικά είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει αν και όταν διάβασα τα specs σαν συσκευή με εντυπωσίασε και έλεγα το αντίθετο.Ότι δηλαδή είναι πάρα πολύ φτηνό για αυτά που προσφέρει.Εξηγούμαι γιατί : Ο βασικότερος λόγος αγοράς για μένα θα ήταν να τραβάω υλικό από το δωμάτιο του PC στο σαλόνι μέσω ethernet και αργότερα να αγοράσω και ένα blu-ray driver για το PC και να το χρησιμοποιώ πάλι μέσω ethernet για ταινίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Επιλογή 1 : Egreat EG-M31A α) 215 ευρώ η συσκευή β) 89 ευρώ το ποιο φτηνό blu-ray player για PC που έχω βρει γ) 30 ευρώ σκληρός 80GB (θα εξηγήσω παρακάτω γιατί βάζω 80GB) Σύνολο 334 ευρώ Επιλογή 2 : PS3 80GB Σύνολο 364 Ευρώ (http://www.skroutz.gr) α) Παίζει όλα τα format όπως και ο παραπάνω β) Έχει blu-ray γ) Έχει ethernet , μπορεί να κάνει streaming δ) Έχει USB όπως και το παραπάνω για επεκτασιμότητα ε) Έχει σκληρό δίσκο που αλλάζει ζ) Τιμή πολύ λίγο παραπάνω από την επιλογή 1 η) Αναβαθμίσιμο firmware όπως και το παραπάνω Και το σημαντικότερο που δεν έχει το παραπάνω είναι ότι έχουμε και μια διαχρονική παιχνιδοκονσόλα. Με βάση τα παραπάνω μάλλον αναθεωρώ και στρέφομαι προς τη 2 η επιλογή Το Blue-Ray Player που θα σου χρειαστεί? Αφού νομίζω μπορείς να κατεβάσεις BLUE-RAY ταινία και να την δεις κανονικά όταν το συνδέσεις με την τηλεόραση Το είχα παραμελημένο, τώρα ειναι καθαρό.Για όσους ενδιαφέρονται για το Μ31Β μπορούν να δουν τις εντυπώσεις μου για αυτο ΕΔΩ. Σύντομα ανεβάζω την γνώμη μου για το Μ32Β. Δεν μπορείς να μας πεις την γνώμη σου στα ελληνικά θα ήταν καλύτερα νομίζω Και εγώ στο ψάξιμο είμαι, ανάμεσα στο EGREAT EG-M31B ή το Popcorn A-110
HellasVagabond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ καλυτερο απο το Popcorn σαν σχεδιασμο και υποστηριξη. Το Μ32Β ειναι ακομα καλυτερο αφου εχει και DVD-ROM αλλα ειναι και λιγακι πιο ακριβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.