Προς το περιεχόμενο

Egreat EG-M31A HD Network Player

JIMBREED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε jimbreed ευχαριστω για την απαντηση

αλλα εαν μου ελεγες τι ειναι και (το ir μπροστα)

οπως και πως κανουν setup

θα ειχα κανει ενα βημα μπροστα lol

μαλλον μεχρι τωρα εχω κανει κανα δυο πισω το τηλεκοντρολ δουλευει

ειδα και ενα εργο μουγγα απο φλασακι 2giga

αλλα τον σκληρο 320 δεν τον βλεπει τον ειχα συνδεση με usb μπροστα

την συνδεση με την tv την εκανα με hdmi- dvi μετα την σχετικη αγορα καλωδιου

παντως ευχαριστω για την υπομονη σου

το IR(υπέρυθρες) αστο αφου δουλευει το τηλεκοντρολ.

το setup μπορεις να το κανεις αντιγραφοντας ενα αρχειο,σε ενα usb stick οπως σου λεει και στις οδηγειες, και το βαζεις στην μπροστα θυρα.πατας εγκατασταση απο το NMT και περιμενεις...

τωρα για τον ηχο...αν δεν εχεις HD τηλεοραση,καλυτερα συνδεσε την με το scart (av).

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το IR(υπέρυθρες) αστο αφου δουλευει το τηλεκοντρολ.

το setup μπορεις να το κανεις αντιγραφοντας ενα αρχειο,σε ενα usb stick οπως σου λεει και στις οδηγειες, και το βαζεις στην μπροστα θυρα.πατας εγκατασταση απο το NMT και περιμενεις...

τωρα για τον ηχο...αν δεν εχεις HD τηλεοραση,καλυτερα συνδεσε την με το scart (av).

νασε καλε φιλε

Δημοσ.

1)Δεν είδα κάτι για καινούριο μοντέλο στο site της εταιρίας και 2)Αυτο που με χαλάει στο μηχάνημα είναι ότι στο 1080p έχει 30fps support και όχι 60,άρα δεν μπορεί να παίξει τα βιντεάκια 1080p απο το ίντερνετ...Κατι άλλο να ρωτήσω όποιους το έχουν.Μπoρεί κάποιος στη sata σύνδεση να βάλει sata bluray player ώστε να διαβάζει και δίσκους bluray εκτός απο σκληρό?Από θόρυβο πώς τα πάει?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Τα RCA κίτρινο - κόκκινο - άσπρο από την έξοδο AV, δεν δίνουν αναλογικές παροχές video και audio? Αν ναι τότε έχουμε και τρίτη έξοδο ήχου εκτος από τις HDMI και digital sound.

Δημοσ.

Για JIMBREED

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ WI-FI Η ΜΕΤΑΔOΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο USB WIFI adapter έχεις και από που το πήρες. Διαβάζω διάφορα ότι πρέπει να έχει συγκεκριμένα Atheros chipsets και έχω μπερδευτεί. Το TP-LINK TL-WN821N που έχω διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι παίζει, είναι εξαντλημένο τουλάχιστον στο e-shop.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1)Δεν είδα κάτι για καινούριο μοντέλο στο site της εταιρίας και 2)Αυτο που με χαλάει στο μηχάνημα είναι ότι στο 1080p έχει 30fps support και όχι 60,άρα δεν μπορεί να παίξει τα βιντεάκια 1080p απο το ίντερνετ...Κατι άλλο να ρωτήσω όποιους το έχουν.Μπoρεί κάποιος στη sata σύνδεση να βάλει sata bluray player ώστε να διαβάζει και δίσκους bluray εκτός απο σκληρό?Από θόρυβο πώς τα πάει?

Ευχαριστώ!!!

πολυ καλη η ιδεα σου φιλε,αν το δοκιμασεις και δουλευει,στειλε ενα μηνυμα.

Δημοσ.

Εχει βγει κανενα software update, και αν το εχει εγκαταστησει κανενας απο εσας;

Στο menu που εχει την επιλογη για update δεν μου δουλευει!

Για βοηθηστε ρε παιδια! :-)

Δημοσ.

To EGREAT EG-M31B μοιράζεται τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με τα προγενέστερα Egreat μονάδα (EG-M31A) εκτός από κάποια καλούδια:

- Χρώμα (μαύρο αντί Λευκό)

- eSata Host and Slave -

- HDMI 1.3 -

- Fan location (στην μπροστινή πλευρά)

- Μαυρο τηλεκοντρόλe

- On/Off via remote (δεν υπάρχει πια κουμπί on / off)

- Δεν υπάρχουν άλλα external (εξωτερικά) dongle για audio/component connectors

Δημοσ.

Πήρα χθες το EGREAT EG-M31B από e-shop 199 ευρώ.Παίζει μια χαρά mkv με ελληνικούς υποτίτλους. Σύνδεση με ένα εξωτερικό σκληρό usb και αναπαραγωγή όλα τα αρχεία (mkv-divx κ.α). Ακούγεται λίγο το ανεμιστηράκι του (φυσικά έχει καλλίτερη ψύξη) αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ενοχλητικό. Μάλλον είναι και το μοναδικό του μειονέκτημα. Κατά τα άλλα 512 μνήμη,διακόπτη on-of και στο κουτί και στο τηλεχειριστήριο,eSATA που δεν έχει ο ανταγωνισμός(Popcorn Hour A-110).Δεν μπορεί να κάνει DTS decoding εκτός και το συνδέσεις σε ενισχυτή ,αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα.θα επανέλθω όταν του βάλω και εσωτερικό δίσκο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

Σκέφτομαι να αγοράσω και εγω την ενλογο συσκευή, αλλα θελω να κανει stream video files απο ενα RAIDSONIC IB-NAS4220-B που εχω και αποθηκεύω οτι Multimedia κανω download. Όπως εχω καταλαβει το συγγεκριμενο κανει stream αρχεια του υπολογιστη αν εχεις εγκατεστημένο καποιο προγραμμα που σου δίνεται μαζι με την συσκευή. Στην περίπτωσή του RAIDSONIC IB-NAS4220-B αυτό το πρόγραμμα δεν μπορει να γινει εγκατάσταση, και ρωτώ αν μπορεί να κανει stream απροβλημάτιστα απο τέτοια συσκευη.

Δημοσ.

Τελος γεναρη η Raidsonic θα βγαλει δικο της με υποστηριξη MKV...Η EGREAT θα βγαλει το EG-M32B αρχες η τελη γεναρη...Οποιος μπορει ας περιμενει...Οποιος οχι τοτε το M31B ειναι φανταστικο...Το Firmware αναβαθμιζεται μια φορα τον μηνα και στο τελευταιο εβαλαν Color Range 0-255 , κατι δλδ που βελτιωνει πολυ την εικονα.

Αν συνδεσεις το Raidsonic στην θυρα του USB και μπορεσει να το δει απλα σαν σκληρο δισκο δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...