JIMBREED Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ MEDIA PLAYER TO ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ(avi,mpg1,2,4) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ HD (mkv). ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ(MicroDVD [.sub], SubRip[.srt], Sub Station Alpha [.ssa], Sami [.smi]) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΗΧΟΥ(MPEG 1/2 Audio Layers I, II, και III (MP3), Dolby Digital® (AC-3), DTS, PCM, MPEG-2/4 AAC LC και HE, Microsoft WMA και WMA Pro, υποστήριξη δειγματοληψίας ήχου στα 8, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48, και 96KHz, Audio samples στα 16, 20, 24, και 32 bits ανά κανάλι, FLAC). ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΤΟΥ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΑ ETHERNET,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ PC ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ SATA ΚΑΙ SATA2.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ WI-FI Η ΜΕΤΑΔOΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΝΕΤAI Η ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ Η ΜΕΣΩ USB ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΜΤ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΘΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ AV(SCART),HD,HDMI (1080P/1080I)KAI ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ CD ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΜΤ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ MEDIA CENTER,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ YOUTUBE π.χ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ torrent. ΤΙΜΗ 159,00 ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ-ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Προλαβαν να σου πουν απο το E-Shop πως η εν λογο εταιρεια εβγαλε ηδη νεα εκδοση του προιοντος στα 250$ ?
JIMBREED Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Προλαβαν να σου πουν απο το E-Shop πως η εν λογο εταιρεια εβγαλε ηδη νεα εκδοση του προιοντος στα 250$ ? οχι,αλλα το οτι μου αρεσε η συσκευη δεν συμενει οτι κανω διαφημηση,ουτε καν λεω απο που το πηρα...
HellasVagabond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μονο το Eshop το φερνει και το εχουμε αναφερει και σε αλλο θεμα....Οποτε θα μπορουσες αναφερεις εκει την αποψη σου....Εμενα δεν με ενδιαφερει αν διαφημιζεις κατι η οχι απλα σου αναφερω πως βγηκε ηδη νεα εκδοση του προιοντος.
JIMBREED Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μονο το Eshop το φερνει και το εχουμε αναφερει και σε αλλο θεμα....Οποτε θα μπορουσες αναφερεις εκει την αποψη σου....Εμενα δεν με ενδιαφερει αν διαφημιζεις κατι η οχι απλα σου αναφερω πως βγηκε ηδη νεα εκδοση του προιοντος. ευχαριστω φιλε...δεν εχω διαβασει το αλλο topic
HellasVagabond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Απλα δες μηπως η νεα εκδοση προσφερει κατι παραπανω και αν αυτο μπορεις να το εχεις και εσυ με κανα Firmware Update...Με ενδιαφερει και μενα πολυ το εν λογο μηχανακι.... Με τι MKV το εχεις δουλεψει μεχρι στιγμης ? Εννοω εχεις φορτωσει 1080p με AC3 η HD-DTS ? Εν ολιγοις με μεγεθος 8+Giga.
JIMBREED Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μια χαρα παιζει,μονο που αν το πας για πολυ ωρα fast forward αρχιζει να κολλαει.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μια χαρα παιζει,μονο που αν το πας για πολυ ωρα fast forward αρχιζει να κολλαει. Να ρωτησω και εγω...Ο σκληρος μπαινει μεσα στο κουτακι φανταζομαι ετσι;
pbo1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 φιλε πες μου σε παρακαλω τι πρεπει να κανω για να δω φως η μονη συνδεση που εχω ειναι με av scart ουτε το τηλεκοντρολ δεν δουλευει σημερα το πηρα και οι οδηγιες του cd ειναι λιγο αγγλικες sos αν γινετε ευχαριστω
HellasVagabond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το μονο που με χαλαει ειναι η ελειψη Coaxial....
gtok Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Είναι εύκολο να δώσετε το link για το άλλο θέμα όπου συζητήθηκε το egreat ; Έκανα μια αναζήτηση, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ.
JIMBREED Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 φιλε πες μου σε παρακαλω τι πρεπει να κανω για να δω φωςη μονη συνδεση που εχω ειναι με av scart ουτε το τηλεκοντρολ δεν δουλευει σημερα το πηρα και οι οδηγιες του cd ειναι λιγο αγγλικες sos αν γινετε ευχαριστω ας τα παρουμε απο την αρχη εβαλες τις μπαταριες? εχεις σωστα την συσκευη?(το IR μπροστα) εκανες το setup μεσα απο το cd-rom που σου εδωσαν? αν ναι,μαλλον το πας πισω...
JIMBREED Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Το μονο που με χαλαει ειναι η ελειψη Coaxial.... καλο θα ηταν να την ειχε,αλλα αφου εχει την οπτικη ινα για digital sound και τα rca για scart,πιστευω οτι ειναι οκ. και κατι που δεν ηξερα ειναι οτι μονο με το καλωδιο HDMI δινει ηχο στην tv!!!
JIMBREED Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Να ρωτησω και εγω...Ο σκληρος μπαινει μεσα στο κουτακι φανταζομαι ετσι; καλα το φανταστικες.
pbo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ας τα παρουμε απο την αρχη εβαλες τις μπαταριες? εχεις σωστα την συσκευη?(το IR μπροστα) εκανες το setup μεσα απο το cd-rom που σου εδωσαν? αν ναι,μαλλον το πας πισω... φιλε jimbreed ευχαριστω για την απαντηση αλλα εαν μου ελεγες τι ειναι και (το ir μπροστα) οπως και πως κανουν setup θα ειχα κανει ενα βημα μπροστα lol μαλλον μεχρι τωρα εχω κανει κανα δυο πισω το τηλεκοντρολ δουλευει ειδα και ενα εργο μουγγα απο φλασακι 2giga αλλα τον σκληρο 320 δεν τον βλεπει τον ειχα συνδεση με usb μπροστα την συνδεση με την tv την εκανα με hdmi- dvi μετα την σχετικη αγορα καλωδιου παντως ευχαριστω για την υπομονη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.