Προς το περιεχόμενο

IRQ NOT LESS OR EQUAL

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια το ξερω πως θα σας τα ζαλισω αλλα αν καποιος μπορει να βοηθησει αν ειχε το ιδιο προβλημα ασ βοηθησει παρακαλω:lol:

Λοιπον να σας πω χαρακτηριστικα

Gigabyte GA-P35-DQ6

ASUS 2900XT

Dual RAM Kingston

Q6000

επισης εχω και 2 δισκους σε RAID και αυτοι μπορει να την κανουν τη ζημια

Λοιπον οταν παει να μπει σε αναμονη ο υπολογιστης μου βγαζει:

IRQ NOT LESS OR EQUAL

εγω ρωτησα εναν τεχνικο και μου ειπε πως καποια συσκευη μπερδευεται με αλλες..

εγω που τσεκαρα τα IRQ δεν βρηκα τιποτα τετοιο το πιο πιθανο ειναι να ειναι κανα driver τελος παντων..εκτος απο αυτο σημερα αφου μπηκα σε safe mode και μετα εκανε μονο του rεstart εβγαλε αυτο :

STOP: C0000218 uknown hard error

Εχω διαβασει ολες τις @@ που λενε στο google ακομα να βρω κατι...

Μου φαινεται καποιος απο εδω ειχε πει low level format και μετα επανεγκατασταση

αλλα εγω δεν παιζει να το κανω αυτο το πραγμα ειναι πολυ ακαταστατος ο υπολογιστης και δεν εχω χρονο :fear:

ΠΛΙΖ ΡΕ ΧΕΛΠ ΓΚΑΙΣ!

Δημοσ.

Ξεκίνα απ τα εύκολα. Δοκίμασε ν αναπαράγεις το πρόβλημα με το ένα module μνήμης ώστε να αποκλείσεις ότι φταίει αυτή. Αν αθωωθεί, πιθανόν να πρέπει να ελέγξεις τους δίσκους...

Δημοσ.

Φίλε δοκίμασε αυτά που σου είπαν τα παιδιά και αν δεν γίνει τίποτα κάνεις ένα φορμάτ γιατί μπορεί κάτι να έχει σκαλώσει στα windows.

Δημοσ.

Όσες φορές μου έχει τύχει αυτό ήταν είτε η μνήμη είτε IRQ conflict. Αφού απέκλεισες το 2ο τότε μάλλον η μνήμη σου θα είναι.

Δημοσ.

Γεια σου. Να σε ρωτήσω? Είναι IRQL ή IRQ ?

Για το πρώτο τουλάχιστον αν το PC το έχεις καιρό και δεν είχε πρόβλημα τότε θυμίσου αν άλλαξες πρόσφατα κάποιο hardware, αν όχι κάνε update όλους τους drivers αφού κάνεις σωστή απεγκατάσταση αυτών κάθε φορά. ;)

Δημοσ.
Αμα είναι irq conflict μπορείς να δοκιμάσεις ένα clear cmos.

Εννοεις αυτο που αποσυνδεεις την μπαταρια ετσι?

@mavlamemos Ειναι ψιλομπερδεμα να βγαλω τις ραμ ετσι οπως ειναι ο υπολογιστης πρεπει να τον λυσω..αλλα αφου τοσο καιρο δεν μου εδειξε καποιο προβλημα νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι οι ραμ.

@newtech Ναι εχω wireless router αλλα δεν χρησιμοποιω το ασυρματο, το'χω κλειστο.

@Mezmerizer Ειναι IRQ...

Αν τωρα πειτε οτι πρεπει να κανω φορματ ολα αυτα τα αρχεια που εχω, που θα τα αποθηκευσω για να μην τα χασω?

Δημοσ.

Εχω το partition manager, παλαιοτερα ηθελα να βαλω το backtrack σε αλλο partition αλλα και παλι μπορει να κρασαρει και να τα χασω οποτε ti kano οεο? :o

Δημοσ.

Βρες έναν εξωτερικό (έστω και δανεικό) ή δοκίμασε να απομονώσεις τις RAM, όπως σου πρότειναν παραπάνω.

Από προσωπική εμπειρία σου λέω πως αν αρχίσεις σε τέτοιες καταστάσεις να απορρίπτεις λύσεις πριν τις δοκιμάσεις, έχεις χάσει το παιχνίδι. :-)

Δημοσ.
Εχεις Ασυρματο receiver gia internet?

Αυτό που μπορεί να ευθύνεται? Το ρωτάω, γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο δεν λύθηκε φυσικά, απλώς έγινε υποφερτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...