lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πριν απο περιπου 3 ωρες σκοτωθηκε ενας φιλος μου μπροστα στο σπιτι. Με αυτο το παιδι ειχαμε παρεξηγηθει πριν 2 χρονια και δεν μιλουσαμε. Εδω και πολυ καιρο εβλεπα στον υπνο μου οτι μιλουσαμε ξανα. Το ιδιο ονειρο το ειδα και περυσι. Εβγαινε μια και δεν πορλαβε να φρεναρει αυτη και καρφωθηκε επανω της. Παιδια ειμαι χαλια και το οτι δεν προλαβα να τυο ζητησω συγνωμη με βαραινει απιστευτα. Αντιο Δημητρη να εισαι ευτυχισμενος εκει ψηλα. Παιδια που θα παει αυτη η κατασταση στην Ελλαδα με τα διπλωματα. καθε ασχετος περναει τα ψευτοτεστ που βαζουν κα πιανει τιμονι χωρις κανενα σοβαρο κητηριο αξιολογησης. Αυτη η γυναικα που πετακτηκε και επεσε πανω της ο φιλος ειχε κοπει 5 φορες. Αν κοπεις μια δυο τρεις σπιτι σου ακαταλληλη για οδηγηση αλλα τι να λμε ρε παιδια δεν υπαρχει υποδομη γι αυτο θα θρηνουμε θυματα σαν τον δημητρη
PeiramatoZwo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τουλάχιστον αυτή έδωσε 5 φορές. Οι περισσότεροι τα σκάνε και το παίρνουν με την πρώτη... Ειδικά παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα τεστ του υπολογιστή.
TNT1982 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 για σκεψου σε περιπτωση που θελησει κανεις να επιβαλλει ελεγχο στους δημοσιους υπαλληλους που ελεγχουν ποιος παιρνει διπλωμα,τι απεργιες και διαμαρτυριες και "αγωνες" θα φαμε στη μαπα... υγ:..κακος δεν θελω να γινω...αλλα μηπως φταιει και η ξεροκεφαλια σου λιγακι?(κι εγω ετσι ειμαι με μερικους φιλους ρε γμτ)...
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κρίμα για το παιδί. Σκέψου κάτι όμως,αν έπαιρνες το δίπλωμα και ανα 5 χρόνια σε φώναζαν για επανεξέταση δεν θα διαμαρτυρόσουν;
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Λυπάμαι για τον φίλο σου. Θεωρώ πάντως ότι το ελάχιστο όριο των 20 ωρών οδήγησης για να πάρεις το δίπλωμα,είναι μικρό.
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 για σκεψου σε περιπτωση που θελησει κανεις να επιβαλλει ελεγχο στους δημοσιους υπαλληλους που ελεγχουν ποιος παιρνει διπλωμα,τι απεργιες και διαμαρτυριες και "αγωνες" θα φαμε στη μαπα... υγ:..κακος δεν θελω να γινω...αλλα μηπως φταιει και η ξεροκεφαλια σου λιγακι?(κι εγω ετσι ειμαι με μερικους φιλους ρε γμτ)... βασικα φοβομουνα την αντιδραση του και ημουν διστακτικος. Μην μου φορτωνεις αλλο βαρος δεν το αντεχω.
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κρίμα για το παιδί. Σκέψου κάτι όμως,αν έπαιρνες το δίπλωμα και ανα 5 χρόνια σε φώναζαν για επανεξέταση δεν θα διαμαρτυρόσουν; αμα ειναι να μην ξαναζησω αυτο που ζω τωρα θα το κανω και το θεμα δεν ειναι η επανεξεταση αλλα το τι εξεταζουνε το πως παρκαρουν?
Lookouma-des!! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 βασικα φοβομουνα την αντιδραση του και ημουν διστακτικος. Μην μου φορτωνεις αλλο βαρος δεν το αντεχω. Βασικα το οτι το εχεις καταλαβει και εχεις μετανιωσει λεει πολλα..Δεν θα σου φορτωσω και εγω ενοχες,δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου γι'αυτο παντα ξεκαθαριζω τις σχεσεις μου ειδικα με φιλους οσο και αν δεν θελουν πολλοι απο αυτους..εχει τυχει να ακολουθησω ενα φιλο για καποιες μερες για να λυσω την παρεξηγηση και να τελειωσει το θεμα και να μην χασουμε στιγμη απο αυτα που θα καναμε μαζι τωρα για το διπλωμα τι περιμενεις αφου μολις κλεισεις τα 18 πρεπει οπωσδηποτε να παρεις αυτοκινητο ειτε το φοβασαι ειτε οχι ειτε το θες ειτε δεν το θες...παραδοσιακες νοοτροπιες Ελληνων
Houston Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Να ναι καλά το παιδί εκεί που είναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τα μηχανάκια. 1. αναστατώνουν όλο τον κόσμο με τις εξατμίσεις τους 2. δεν έχουν φώτα. Παρακολουθώ συνεχώς όταν οδηγώ τα παπάκια και ένα ποσοστό 30 – 50 % δεν έχουν φώτα.. ούτε μπρος ούτε πίσω. Και ο κατασκευαστής δεν προνόησε να βάλει ούτε αντανακλαστικά. Νομίζω πως πρέπει να κριθούν ακατάλληλα και να απαγορευτούν…καλά αυτός που είναι πάνω μπορεί να μη σκέφτεται και να θέλει να αυτοκτονήσει…ο άλλος τι φταίει να τραβιέται στα δικαστήριά? Και τα ποδήλατα ακόμη φαίνονται από τα ανακλαστικά στα πηδάλια …τα παπάκια μια σκέτη μαυρίλα 3. πάνε σιγά και στην μέση και δεν τα υπολογίζεις…με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού είναι αλλιώς - επιβάλλονται στον δρόμο
zalita Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Φιλε μου, ξερω οτι μπορει να ακουστει σκληρο αλλα προσπαθησε να το δεις λιγο διαφορετικα. Ασε τον ' εγωισμο' του τι δεν εκανες προλαβες να κανεισ εσυ, και σκεψου τι δεν θα προλαβει να κανει εκεινος. Αυτος δεν εχει την ευκαιρια να χαρει τα νιατα του, να κανει οικογενεια, να δει τον εαυτο του να γερναει. Μπροστα στα χιλιαδες ΄δεν προλαβε ' τα δικα του, αυτο που δεν προλαβες να κανεις εσυ ειναι πτεσμα. Και να εισαι σιγουρος οτι αυτο το σκεφτεσαι γιατι βαραινει εσενα. Για εκεινον ησουν καποιος απο ΟΛΟΥΣ αυτους που δεν προλαβαν να κανουν κατι μαζι του. Η μητερα του δηλαδη, ο πατερας του, τι να πουν? Αν υποθεσουμε οτι μας βλεπουν απο κει ψηλα, πες του το τωρα. Κλαψε, φωναξε και που ξερεις ισως ακουσει. Να σκεφτεσαι πως ολοι αυτες τις μερες θα εχουν ενοχες για το τι εκαναν η δεν εκαναν μαζι του. Και πως σε λιγες μερες οι περισσοτεροι ( εξαιρεση οι συγγενεις) θα γυρισουν στους κανονικους ρυθμους τους. Ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου για να προστατευεται απο τις απωλειες. Πρεπει απλα να αντεξεις τις πρωτες μερες πενθους και ειδικα ενος ξαφνικου και αδικου τελους. Με ολη μου τη συμπαθεια!
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Να ναι καλά το παιδί εκεί που είναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τα μηχανάκια. 1. αναστατώνουν όλο τον κόσμο με τις εξατμίσεις τους 2. δεν έχουν φώτα. Παρακολουθώ συνεχώς όταν οδηγώ τα παπάκια και ένα ποσοστό 30 – 50 % δεν έχουν φώτα.. ούτε μπρος ούτε πίσω. Και ο κατασκευαστής δεν προνόησε να βάλει ούτε αντανακλαστικά. Νομίζω πως πρέπει να κριθούν ακατάλληλα και να απαγορευτούν…καλά αυτός που είναι πάνω μπορεί να μη σκέφτεται και να θέλει να αυτοκτονήσει…ο άλλος τι φταίει να τραβιέται στα δικαστήριά? Και τα ποδήλατα ακόμη φαίνονται από τα ανακλαστικά στα πηδάλια …τα παπάκια μια σκέτη μαυρίλα 3. πάνε σιγά και στην μέση και δεν τα υπολογίζεις…με τις μηχανές μεγάλου κυβισμού είναι αλλιώς - επιβάλλονται στον δρόμο Ουδεν σχολιο
De@th L0rd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ουδεν σχολιο Γιατί,θεωρείς υπερβολικό τα μηχανάκια να έχουν φωτισμό και σωστές εξατμίσεις?
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Γιατί,θεωρείς υπερβολικό τα μηχανάκια να έχουν φωτισμό και σωστές εξατμίσεις? το ατυχημα εγινε 6 ωρα το απογευμα ναι ειχε ελευθερας αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας το μηχανακι ειχε φωτα τα παντα και πηγαινε με 45 αλλα πετακτηκε μια χωρις να δει αν ερχεται κανεις. απο το τρανταγμα αποκολληθηκε ο εγκεφαλος.
ellilili Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Kρίμα για το παιδί... lak10 μην έχεις ενοχές αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα.Σίγουρα θα μπορούσες να είχες λύσει την παρεξήγηση με τον φίλο σου αλλά όπως είπαν και άλλοι φαντάσου πώς θα νιώθουν οι γονείς του,τα αδέρφια του... Πριν λίγο καιρό έτσι σκοτώθηκε ενα παιδί που ήξερα με μηχανάκι...Κρίμα ρε παιδί μου,κρίμα...
lak10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Kρίμα για το παιδί...lak10 μην έχεις ενοχές αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα.Σίγουρα θα μπορούσες να είχες λύσει την παρεξήγηση με τον φίλο σου αλλά όπως είπαν και άλλοι φαντάσου πώς θα νιώθουν οι γονείς του,τα αδέρφια του... Πριν λίγο καιρό έτσι σκοτώθηκε ενα παιδί που ήξερα με μηχανάκι...Κρίμα ρε παιδί μου,κρίμα... απο που εισαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.