Προς το περιεχόμενο

psp

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,μολις πηρα το PSP ,ειναι το piano black και η version ειναι 3.95.Τι κανω για να παιζω τα παιχνιδια απο τη καρτα μνημης;Η μονη λυση ειναι η Pandoras battery;;;;Διαβασα οτι κατι πρεπει να κοψω απο την μπαταρια,ποια μπαταρια;Αυτη που ειχε το psp μεσα η πρεπει να παρω αλλη;;;;

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει pandora αυτή που έχει το psp και έχω πάρει άλλη για το psp 10 ευρώ από τα multirama :-)

Δημοσ.

για να παίξεις παιχνίδια απο τη κάρτα μνήμης σου δλδ τα αυθεντικά παιχνίδια που ήδη έχεις αγοράσει και τα έχεις κάνει back up πρέπει να έχεις

cf (custom firmware)

για να βάλεις cf πρέπει να το κάνεις με μπαταρία πανδορα η να στο κάνει άλλος που έχει μπαταρία πανδορα

όταν δημιουργείς μια τέτοια μπαταρία συχρονος φτιαχνες και ένα memory stick με κάποια αρχεία μέσα (τα αρχεία για να μπει το cf και διάφορα άλλα)

όταν τα κάνεις και τα δυο με το καλό

τότε βάζεις το φτιαγμένο Memory stick μέσα και μετά τη μπαταρια (Pandora)

υπόψιν η μπαταριά πρέπει να νε το λιγότερο 78% φορτισμένη.

με το που βάλεις τη μπαταρία το psp χεκιναει μόνο του και αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια και σε περνάει σε ένα μενού.. από κει και μετά ακολουθείς τις οδηγίες και σε 3-4 min είσαι έτοιμος...

memory stick έφτιαξες?

αν τα βρίσκεις δύσκολα όλα αυτά μπορείς να ψάξεις μήπως έχει κάποιος γνωστός σου Pandora και να στο κάνει αυτός 5 min θα του πάρει

ακόμα μπορείς να μπεις σε εκείνο το forum και να ζητήσεις βοήθεια μήπως μένει κοντά σου κάποιος να στο φτιάξει εκείνος

α.. από τη στιγμή που τη κάνεις πανδορα τη μπαταρία πρέπει να αγοράσεις άλλη μπαταρία για να παίξεις στο psp

αυτή που θα κάνεις πανδορα θα την έχεις για τα downgrade η άμα σου brickarei το psp να μπρορεις να το επαναφερεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...